Ticketinfo finale Croky CupOp zaterdag 17 maart is het zover. In het Koning Boudewijnstadion wordt om 20u45 de aftrap gegeven van de wedstrijd KRC Genk – Standard Luik, de vijfde bekerfinale in de geschiedenis van onze club.

Het wordt een historische match. Zowel onze tegenstander als wij krijgen (maar) 20.000 tickets. We zullen dus jammer genoeg niet alle supporters een ticket kunnen aanbieden.

Hoe pakken we het aan? Hieronder vind je de nodige informatie. 

Als abonnee kan je een ticket bekomen en een plaatsje op een bus reserveren via een supportersvereniging. Je kan je abonnement tot 19/2 binnenbrengen bij een supportersvereniging, zij doen de rest. Het OSV coördineert, overzicht van supportersverenigingen vind je op hun website hier.

Abonnees kunnen hun tickets ook kopen in de ticketshop en dit van zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart. De ticketshop zal dagelijks open zijn van 10u tem 20u. Op vertoon van een actief abonnement kan je 1 ticket kopen.

Abonnees met één of meerdere business seats ontvangen eerstdaags een persoonlijke uitnodiging per post om hun tickets te kopen.

Ben je geen abonnee? Registreer je dan snel op onze wachtlijst. Indien er kaarten over zijn, dan krijgen de mensen op de wachtlijst de kans om deze kaarten te kopen. Opgelet, deze wachtlijst geldt enkel voor niet-abonnees. De wachtlijst zal verwerkt worden in volgorde van registratie.

KRC Genk kreeg door loting tribunes 1 en 2 toegewezen. We raden supporters aan om met een supportersbus mee te rijden, je kan ook zelf rijden en parkeren op parking Park. De sfeervakken zijn vakken C en D van tribune 2, achter het doel.

De ticketprijzen vind je op de plattegrond hieronder. Méér nieuws over het fandorp en andere praktische info volgt later.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
18-02-2018

“Statistisch gezien is de kans het kleinst dat je punten gaat pakken bij Club Brugge. Alleen Chareleroi is dat tot nu toe gelukt,” vertelde Philippe Clement aan de vooravond van de wedstrijd. “We zullen fysiek, mentaal en tactisch top moeten zijn. Het helpt dat we een ganse week gehad hebben om ons voor te bereiden. Bovendien ken ik de spelers van Brugge heel goed. Toch moet ik...


Meer info

KRC Genk official
Genk
+1
14-02-2018

Vanavond organiseerde KRC Genk haar jaarlijks kids event in Plopsa Indoor Hasselt. Bijna 600 Genkies waren erbij, vanaf 18u00 kleurde het park helemaal blauw. Genkie (de mascotte van KRC Genk) was samen met Maya De Bij, Kabouter Plop en Bumba de gastheer van dienst. Ook de hele A-kern was aanwezig. Spelers en staf namen uitgebreid de tijd voor een signeersessie en fotomoment. Plopsa...


Meer info

KRC Genk official
Genk
10-02-2018

De Raad van Bestuur van KRC Genk besliste vandaag in overleg met Patrick Janssens om een einde te maken aan hun samenwerking. Erik Gerits wordt aangesteld als Algemeen Directeur. De club bedankt Patrick Janssens voor zijn werk in Genk sinds augustus 2014. Mede onder zijn leiding werd de club financieel gezonder en werd het sportief departement hervormd. Er kwam ook een nieuw clublogo en KRC...


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het