Ticketinfo finale Croky CupOp zaterdag 17 maart is het zover. In het Koning Boudewijnstadion wordt om 20u45 de aftrap gegeven van de wedstrijd KRC Genk – Standard Luik, de vijfde bekerfinale in de geschiedenis van onze club.

Het wordt een historische match. Zowel onze tegenstander als wij krijgen (maar) 20.000 tickets. We zullen dus jammer genoeg niet alle supporters een ticket kunnen aanbieden.

Hoe pakken we het aan? Hieronder vind je de nodige informatie. 

Als abonnee kan je een ticket bekomen en een plaatsje op een bus reserveren via een supportersvereniging. Je kan je abonnement tot 19/2 binnenbrengen bij een supportersvereniging, zij doen de rest. Het OSV coördineert, overzicht van supportersverenigingen vind je op hun website hier.

Abonnees kunnen hun tickets ook kopen in de ticketshop en dit van zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart. De ticketshop zal dagelijks open zijn van 10u tem 20u. Op vertoon van een actief abonnement kan je 1 ticket kopen.

Abonnees met één of meerdere business seats ontvangen eerstdaags een persoonlijke uitnodiging per post om hun tickets te kopen.

Ben je geen abonnee? Registreer je dan snel op onze wachtlijst. Indien er kaarten over zijn, dan krijgen de mensen op de wachtlijst de kans om deze kaarten te kopen. Opgelet, deze wachtlijst geldt enkel voor niet-abonnees. De wachtlijst zal verwerkt worden in volgorde van registratie.

KRC Genk kreeg door loting tribunes 1 en 2 toegewezen. We raden supporters aan om met een supportersbus mee te rijden, je kan ook zelf rijden en parkeren op parking Park. De sfeervakken zijn vakken C en D van tribune 2, achter het doel.

De ticketprijzen vind je op de plattegrond hieronder. Méér nieuws over het fandorp en andere praktische info volgt later.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
22-05-2018

Zondag 27/5 om 18u00 gaan we de strijd aan met Lokeren of Zulte Waregem voor het laatste Europees ticket. Zij spelen aanstaande woensdag de finale van Play Off 2. Supporters, kom massaal naar de Luminus Arena voor onze laatste match van het seizoen en schreeuw ons naar de overwinning! Samen gaan we opnieuw Europa in! Deze wedstrijd is gratis voor abonnees. Je club card wordt geactiveerd, je...


Meer info

KRC Genk official
Genk
21-05-2018

We sloten vandaag Play Off 1 af met een overwinning in Anderlecht. We eindigen op de vijfde plaats in het klassement. Volgende week zondag, aftrap 18u00 in de Luminus Arena, gaan we de strijd aan met Lokeren of Zulte Waregem voor het laatste Europees ticket. Zij spelen aanstaande woensdag de finale van Play Off 2. De wedstrijd op 27/5 is gratis voor abonnees. Verdere ticketinfo volgt van zodra...


Meer info

KRC Genk official
Genk
21-05-2018

Voor wat misschien de belangrijkste wedstrijd van het seizoen zou worden moest Racing Genk het opnemen tegen Anderlecht. “Een gewond dier,” vertelde coach Philippe Clement. “Maar dan zijn ze net het gevaarlijkst. We krijgen hier een eerste matchbal. Ik hoop dat we die meteen kunnen verzilveren. Lukt dat niet dan hebben we misschien nog de barragewedstrijd tegen de winnaar van...


Meer info

KRC Genk official
Genk
14-05-2018

KRC Genk bereikte een akkoord met Pogon Szczecin over de transfer van Jakub Piotrowski (* 04/10/1997). De jonge Poolse middenvelder tekent in de Luminus Arena een contract voor 3 jaar + 1 jaar optie. De 20-jarige Piotrowski maakte sinds 2016 deel uit van het eerste team van Poolse eersteklasser Pogon Szczecin. Afgelopen seizoen was hij er goed voor 29 wedstrijden, 3 doelpunten en 2 assists....


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het