Ticketinfo finale Croky CupOp zaterdag 17 maart is het zover. In het Koning Boudewijnstadion wordt om 20u45 de aftrap gegeven van de wedstrijd KRC Genk – Standard Luik, de vijfde bekerfinale in de geschiedenis van onze club.

Het wordt een historische match. Zowel onze tegenstander als wij krijgen (maar) 20.000 tickets. We zullen dus jammer genoeg niet alle supporters een ticket kunnen aanbieden.

Hoe pakken we het aan? Hieronder vind je de nodige informatie. 

Als abonnee kan je een ticket bekomen en een plaatsje op een bus reserveren via een supportersvereniging. Je kan je abonnement tot 19/2 binnenbrengen bij een supportersvereniging, zij doen de rest. Het OSV coördineert, overzicht van supportersverenigingen vind je op hun website hier.

Abonnees kunnen hun tickets ook kopen in de ticketshop en dit van zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart. De ticketshop zal dagelijks open zijn van 10u tem 20u. Op vertoon van een actief abonnement kan je 1 ticket kopen.

Abonnees met één of meerdere business seats ontvangen eerstdaags een persoonlijke uitnodiging per post om hun tickets te kopen.

Ben je geen abonnee? Registreer je dan snel op onze wachtlijst. Indien er kaarten over zijn, dan krijgen de mensen op de wachtlijst de kans om deze kaarten te kopen. Opgelet, deze wachtlijst geldt enkel voor niet-abonnees. De wachtlijst zal verwerkt worden in volgorde van registratie.

KRC Genk kreeg door loting tribunes 1 en 2 toegewezen. We raden supporters aan om met een supportersbus mee te rijden, je kan ook zelf rijden en parkeren op parking Park. De sfeervakken zijn vakken C en D van tribune 2, achter het doel.

De ticketprijzen vind je op de plattegrond hieronder. Méér nieuws over het fandorp en andere praktische info volgt later.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
14-08-2018

Morgen trekt onze ploeg richting Polen voor de terugwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League tegen Lech Poznan. Coach Philippe Clement koos voor deze 22 namen. Vukovic, Jackers, Vandevoordt, Aidoo, Dewaest, Lucumi, Nastic, Uronen, Maehle, Seigers, Malinovskyi, Pozuelo, Berge, Piotrowski, Wouters, Heynen, Seck, Trossard, Samatta, Ndongala, Gano en Zhegrova. #samengenk


Meer info

KRC Genk official
Genk
14-08-2018

KRC Genk bereikte een akkoord met Ruslan Malinovskyi (*4/5/1993) over de verlenging van zijn contract. Ruslan tekent bij tot 2022! Malinovskyi is in Genk sinds januari 2016, eerst op huurbasis van Shakhtar Doñetsk, vanaf juli 2017 als speler van KRC Genk. Met zijn inzet en fantastische traptechniek groeide de middenvelder snel uit tot een vaste waarde binnen ons team. Het huidige seizoen...


Meer info

KRC Genk official
Genk
13-08-2018

De kop is eraf! KRC Genk nam dit seizoen een vliegende start. We speelden al 6 officiële wedstrijden, 3 in Europa, 3 in de Jupiler Pro League, en kunnen niet wachten op de volgende thuiswedstrijd in de Luminus Arena. Dit verhaal schrijven we samen Coach Philippe Clement herhaalde het op de persconferentie in Oostende. De sterke start van KRC Genk is een verhaal dat we samen schrijven, de...


Meer info

KRC Genk official
Genk
12-08-2018

“Het zal moeilijk worden om kansen te creëren tegen de ploeg van mijn vrienden Gert Verheyen en Franky Van der Elst, vertelde Philippe Clement voor de wedstrijd. “Verheyen heeft zijn stempel al gedrukt, Oostende speelt goed georganiseerd.” Clement gooide de ploeg die Poznan versloeg duchtig door elkaar. Liefst zeven wijzigingen waren er in de basiself. Nastic, Seck,...


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het