STVV-CLUB BRUGGE 0-1STVV is er niet in geslaagd om punten te pakken tegen leider Club Brugge. De Kanaries kregen enkele goede mogelijkheden, maar uiteindelijk schonken Vormer en doelman Vermeer de bezoekers de drie punten.

Sint-Truiden begon goed aan de wedstrijd. Er werd vlot gecombineerd en er waren ook enkele kansen. Een uitstekende doelman Vermeer hield zijn ploeg recht op pogingen van Akpom, De Sart en De Petter. Diezelfde Vermeer bracht wel Akpom ten val in de zestien. Scheidsrechter Lambrechts wou van geen strafschop weten, 0-0 bij de rust.

In de tweede helft kwam Club scherper uit de kleedkamer. Mitrovic kon twee keer koppen na een hoekschop. De eerste keer bracht Steppe redding, vervolgens mikte Mitrovic net over.

Kort daarna had Vetokele de kans op de 1-0 maar een alerte Vermeer kwam goed uit zijn doel en smoorde het gevaar in de kiem. Aan de overkant was het wel raak, Vormer kreeg te veel ruimte in de zestien en werkte beheerst af, 0-1.

Niet veel later hield Steppe Dennis van een tweede Brugse goal, waarna STVV vol op zoek ging naar de gelijkmaker. Vermeer stopte een prima vrije trap van Bezus. In de toegevoegde tijd kopte de ingevallen Boli nog een bal tegen de paal. Pech voor Sint-Truiden, dat met lege handen achterblijft.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-03-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
16-12-2018

STVV verloor voor het eerst sinds lang nog eens een wedstrijd, 2-0 werd het in Lokeren. De kanaries kwamen in de eerste helft op achterstand. Na de pauze gingen de mannen van Marc Brys op zoek naar de gelijkmaker maar het was uiteindelijk de thuisploeg die aan het langste eind trok. In een flauwe eerste helft was het wachten tot minuut 23 op een eerste echte kans. Steppe moest zich strekken op...


Meer info

STVV
Sint Truiden
06-12-2018

Na een knotsgekke slotfase werd het uiteindelijk 3-2 op Stayen. In een magere eerste helft eiste Sint-Truiden het balbezit op en voetbalde het enkele hoekschoppen bij elkaar. Kansen waren schaars aan beide kanten. Een brilscore was dan ook een logische ruststand. Na de pauze voerde STVV de druk wat op. De West-Vlaamse bezoekers kregen het moeilijk en op het uur trof De Norre van dichtbij raak...


Meer info

STVV
Sint Truiden
06-12-2018

Op speeldag 14 toonde de belofteploeg van STVV zich in het openingskwartier zeker niet van hun slechtste kant. De Kanaries konden echter positioneel hun draai niet vinden. Bij hun grootste kans botste Nazon op De Bie en in de rebound kon de bijna 22-jarige KVO-doelman op zijn defensie rekenen. Naargelang de eerste helft vorderde, nam de thuisploeg de wedstrijd in handen. Daarin kon Vanmarsenille...


Meer info

STVV
Sint Truiden
06-12-2018

STVV won vanavond met 3-2 tegen KFC Mandel United. Meteen na de wedstrijd werd de loting voor de kwartfinale bekend gemaakt. STVV ontvangt KAA Gent op Stayen voor de 1/4de finale van de Croky Cup. Deze wedstrijd zal doorgaan op 18, 19 of 20 december. De exacte datum volgt nog.


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het