STVV-CLUB BRUGGE 0-1STVV is er niet in geslaagd om punten te pakken tegen leider Club Brugge. De Kanaries kregen enkele goede mogelijkheden, maar uiteindelijk schonken Vormer en doelman Vermeer de bezoekers de drie punten.

Sint-Truiden begon goed aan de wedstrijd. Er werd vlot gecombineerd en er waren ook enkele kansen. Een uitstekende doelman Vermeer hield zijn ploeg recht op pogingen van Akpom, De Sart en De Petter. Diezelfde Vermeer bracht wel Akpom ten val in de zestien. Scheidsrechter Lambrechts wou van geen strafschop weten, 0-0 bij de rust.

In de tweede helft kwam Club scherper uit de kleedkamer. Mitrovic kon twee keer koppen na een hoekschop. De eerste keer bracht Steppe redding, vervolgens mikte Mitrovic net over.

Kort daarna had Vetokele de kans op de 1-0 maar een alerte Vermeer kwam goed uit zijn doel en smoorde het gevaar in de kiem. Aan de overkant was het wel raak, Vormer kreeg te veel ruimte in de zestien en werkte beheerst af, 0-1.

Niet veel later hield Steppe Dennis van een tweede Brugse goal, waarna STVV vol op zoek ging naar de gelijkmaker. Vermeer stopte een prima vrije trap van Bezus. In de toegevoegde tijd kopte de ingevallen Boli nog een bal tegen de paal. Pech voor Sint-Truiden, dat met lege handen achterblijft.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-03-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
19-03-2018

Op speeldag 8 bekampten de top-4-ploegen hun tegenstander elk in eigen huis. Enkel onze jonge Kanaries konden profiteren van de bevoorrechte situatie. Met de driepunter tegen Essevee lopen ze verder uit op Antwerp dat met 1-6 zwaar onderuitging tegen de Waaslanders. Charleroi Vs Moeskroen werd uitgesteld. Verder blijft voor STVV een eventuele inhaalwedstrijd op Charleroi voorlopig uit. Ook over...


Meer info

STVV
Sint Truiden
19-03-2018

Op zaterdag 7 april om 20.00 uur ontvangen de Kanaries Royal Antwerp FC op Stayen. Tickets voor deze wedstrijd zijn reeds beschikbaar via de STVV-receptie en online. Opgelet! Tickets enkel verkrijgbaar in voorverkoop via de STVV-receptie en online (enkel voor abonnees). Er geldt een combiregeling, dus de loketten en de STVV-receptie blijven gesloten op de dag van de wedstrijd voor beide...


Meer info

STVV
Sint Truiden
07-03-2018

Na de thuisoverwinning tegen RSC Anderlecht startte Stayen met de vervanging van de zitjes van de Familietribune. De supporters in de vakken A-G zitten tijdens de wedstrijd tegen leider Club Brugge al op nieuwe zitjes. De vakken H-K worden volgende week onder handen genomen. De tribune aan de oostzijde van het stadion zal dit weekend dus 'speciaal' ogen. De Familietribune op Stayen oogt...


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het