Nike verlengt partnership met 4 jaarNike blijft ook de komende vier jaar kledijsponsor van KRC Genk. Het partnership werd vandaag verlengd in de Luminus Arena in het bijzijn van partners Nike en Voetbalshop.

 

Nike is sinds 2009 sponsor van KRC Genk. De bekers van 2009 en 2013 alsook de landstitel van 2011 werden gewonnen in shirts van het bekende sportmerk. “We zijn verheugd dat we het partnership met KRC Genk kunnen verlengen”, aldus Tomas Antonelius (Team Business SR director). “Onze samenwerking begon bijna tien jaar geleden en heeft nog nooit zoveel potentieel gehad als vandaag. KRC Genk is één van de meest ambitieuze en competitieve clubs in de Belgische Jupiler Pro League. De club is vooruitstrevend en innovatief. We kijken samen met hen erg uit naar de toekomst.”

 

Met Voetbalshop komt er een derde partner in de samenwerking. Voetbalshop zal als distributiepartner zorgen voor meer flexibiliteit en nieuwe opportuniteiten op vlak van merchandising, zowel online als offline. “We zijn trots op dit partnership en kijken er naar uit om KRC Genk, samen met Nike de komende jaren nóg beter te mogen servicen”, zegt Bas Perik (CEO Voetbalshop). “Kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit staan daarbij centraal”.

 

“Ook KRC Genk is enorm fier om het partnership met een wereldmerk als Nike te kunnen verderzetten”, aldus Commercieel Directeur Stephan Poelmans. “We vinden elkaar niet alleen in waardes als teamspirit, diversiteit en innovatie. We hebben ook eenzelfde regionale verankering in Limburg. Mensen samenbrengen en inspireren, dat is de missie die we delen.” 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-03-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
07-12-2018

Op woensdag 19 december, aftrap 20u45, staat er opnieuw een cruciale wedstrijd op het programma. In de kwartfinale van de Croky Cup nemen we het op tegen Union in het Joseph Mariën stadion. Enkel een overwinning telt met het oog op een plek in de halve finale van de beker. Na het succes van de gratis ticket actie tegen Charleroi, waar 1200 Genkies onze ploeg naar een 1-3 overwinning...


Meer info

KRC Genk official
Genk
06-12-2018

“We hebben echt wel gevloekt toen Charleroi uit de trommel kwam. Dat was zowat de sterkst mogelijke tegenstander. Ze doen het goed de laatste weken. Hun nieuwe jongens zijn geïntegreerd en met Benavente en Osimhen hebben ze een paar sterke afwerkers. Maar dit is de beker en daarin is er maar één ding belangrijk : hem winnen,” aldus Philippe Clement. Clement gooide...


Meer info

KRC Genk official
Genk
06-12-2018

Na onze mooie 1-3 overwinning vanavond op het veld van Charleroi werd er geloot voor de kwartfinale van de Croky Cup. In deze kwartfinale nemen we het op tegen Union (uit) of Knokke (thuis). Deze wedstrijd wordt gespeeld op 18, 19 of 20 december. Meer info volgt binnenkort.


Meer info

KRC Genk official
Genk
06-12-2018

Dat KRC Genk Ladies fier is om te rekenen op de vrijwilligers, staat buiten kijf.


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het