Nike verlengt partnership met 4 jaarNike blijft ook de komende vier jaar kledijsponsor van KRC Genk. Het partnership werd vandaag verlengd in de Luminus Arena in het bijzijn van partners Nike en Voetbalshop.

 

Nike is sinds 2009 sponsor van KRC Genk. De bekers van 2009 en 2013 alsook de landstitel van 2011 werden gewonnen in shirts van het bekende sportmerk. “We zijn verheugd dat we het partnership met KRC Genk kunnen verlengen”, aldus Tomas Antonelius (Team Business SR director). “Onze samenwerking begon bijna tien jaar geleden en heeft nog nooit zoveel potentieel gehad als vandaag. KRC Genk is één van de meest ambitieuze en competitieve clubs in de Belgische Jupiler Pro League. De club is vooruitstrevend en innovatief. We kijken samen met hen erg uit naar de toekomst.”

 

Met Voetbalshop komt er een derde partner in de samenwerking. Voetbalshop zal als distributiepartner zorgen voor meer flexibiliteit en nieuwe opportuniteiten op vlak van merchandising, zowel online als offline. “We zijn trots op dit partnership en kijken er naar uit om KRC Genk, samen met Nike de komende jaren nóg beter te mogen servicen”, zegt Bas Perik (CEO Voetbalshop). “Kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit staan daarbij centraal”.

 

“Ook KRC Genk is enorm fier om het partnership met een wereldmerk als Nike te kunnen verderzetten”, aldus Commercieel Directeur Stephan Poelmans. “We vinden elkaar niet alleen in waardes als teamspirit, diversiteit en innovatie. We hebben ook eenzelfde regionale verankering in Limburg. Mensen samenbrengen en inspireren, dat is de missie die we delen.” 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-03-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
18-03-2018

“Het zal in elk geval van details afhangen,” vertelde Philippe Clement voor de wedstrijd. “De weersomstandigheden zullen natuurlijk ook hun rol spelen maar we zijn er klaar voor.” Die weersomstandigheden waren zeker niet optimaal. Lichte vriestemperaturen maar ook een ijskoude noordoosten wind maakten het niet gemakkelijk. Clement wijzigde het elftal dat verloor tegen AA...


Meer info

KRC Genk official
Genk
>>
16-03-2018

KRC Genk TV keek nog voor het vertrek van de ploeg naar Brussel vooruit op de bekerfinale met kapitein Thomas Buffel en coach Philippe Clement. Onze fotograaf was ook bij de laatste training voor het vertrek en op de persconferentie. Die foto's vindt je ook hier beneden.


Meer info

KRC Genk official
Genk
16-03-2018

Supporters, morgen is het zover! Dan spelen we onze vijfde bekerfinale! Omdat natuurlijk iedereen mee naar Brussel trekt, zal alles in en rond de Luminus Arena gesloten zijn. Dat wil zeggen dat onze Ticketshop, Fanshop, Goalmine en het Themacafé gesloten blijven.


Meer info

KRC Genk official
Genk
16-03-2018

Onze bekerfinale tegen Standard zal in Genk op groot scherm te volgen zijn. Wie geen ticket wist te bemachtigen kan zaterdag live supporteren op het Genkse Stadsplein. Met dank aan Stad Genk en Horeca Groot Genk. Bij winst feest in Genk! “Op initiatief van Horeca Groot Genk, ondersteund door de stad Genk, maken we er een leuke avond van voor jong en oud. De match wordt live uitgezonden op...


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het