Beloften KRC Genk ladies op 1 punt van de titel na winst in LouwelNa de spannende vrijdagavondthriller kwamen onze ploegen zaterdag en zondag allemaal opnieuw in actie.

De Beloften hadden het niet gemakkelijk in de derby bij Louwel. In de beginfase was thuisspeelster Ine Reyners enkele keren gevaarlijk en konden wij ons in de eerste helft niet echt doorzetten. Keepster Sandra Vandenwyngaert had een knappe redding in petto op een kopbal van Esther Oversteyns na assist van Sigrid Bertels. Sigrid lobde ook nog op de lat zodat wij met een blanco stand gingen rusten.
Na de pauze kwam KRC sterk opzetten en regende het - ondanks het mooie weer - kansen. Even voor het uur kwam de verdiende openingstreffer wanneer Sigrid Bertels een vrije trap van Kimberly Verbist aan de tweede paal binnen liep. Nadien liep de afwerking spaak en stond een uitstekende keepster Sandra Vandenwyngaert meerdere malen in de weg. Tien minuten voor tijd verdubbelde Janne Geers dan toch met een knap overhoeks schot in de linker bovenhoek op assist van Lore Op de Beeck.
Door de winst volstaat volgende week in Moldavo een punt om de verdiende titel te vieren. Hoewel onze meisjes natuurlijk graag het onvoorstelbare maximum van de punten (66 op 66 !) wensen te behouden.

De Kampioenen van onze derde ploeg speelden hun laatste competitiewedstrijd op het veld van BS Sport. Nathalie Odeur bracht ons op voorsprong, maar uiteindelijk werd het toch nog 1-1. Onze meisjes slikte de ganse competitie geen enkele nederlaag. Enkel tegen BS eindigden 2 van de 4 wedstrijden op een gelijkspel waardoor zij de competitie beëindigen met 7 punten voorsprong. Van harte proficiat!
Volgende week volgt de terugwedstrijd voor de Beker van Limburg tegen Fufo Beringen. Na de 1-6-winst in de heenwedstrijd mag de halve finale, wellicht tegen eerste provincialer FC Alken, ons niet meer ontglippen.

De U15 Blue verloren in Lindelhoeven met 7-0

De U13 haalde het intussen na een knappe prestatie bij Munsterbilzen met 3-8.

De U12 winnen eveneens van Stokkem VV met 3-0

De U15 White anderzijds heeft nog op zondagvoormiddag wedstrijd op het veld van Park Houthalen.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  15-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk Ladies

Genk
09-10-2018

Volgende zaterdag om 20.30 uur speelt onze eerste ploeg in het B-stadion van KRC tegen kampioen en leider RSC Anderlecht. Kom onze speelsters aanmoedigen!


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
09-10-2018

De U13 Blue oefent op zaterdag 3 november om 10 uur op onze accommodatie tegen KFC MD Halen. 2018-09-26 Op vraag van RSC Anderlecht worden de competitiewedstrijden in de Super League omgewisseld. KRC speelt nu thuis op zaterdag 13 oktober om 20.30 uur op het B-terrein van de Luminus Arena. De wedstrijd wordt niet op 12 oktober gespeeld omwille van de interland van de Belgische mannenploeg tegen...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
05-10-2018

Wegens de interland van de Red Flames tegen Zwitserland zijn er dit weekend geen wedstrijden in de Super League. Wel competitie in Eerste nationale waar KRC Genk Ladies de verre trip maakt naar Femke Westhoek Merkem Diksmuide. De ploeg wordt geleid door assistant coach Davy Neyens, vermits coach Thomas Jansen met de nationale U19 in Armenië vertoeft. Ook speelsters Janne Geers en Aster...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
02-10-2018

KRC Genk Ladies en coach Patrick Slegers hebben beslist de samenwerking te beëindigen. De club benadrukt dat beiden in onderling overleg uit elkaar gegaan zijn en wenst Patrick Slegers veel succes met zijn verdere carrière. KRC Genk Ladies is nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor haar team in de Super League Vrouwenvoetbal.


Meer info

KRC Genk LadiesAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het