Beloften KRC Genk ladies op 1 punt van de titel na winst in LouwelNa de spannende vrijdagavondthriller kwamen onze ploegen zaterdag en zondag allemaal opnieuw in actie.

De Beloften hadden het niet gemakkelijk in de derby bij Louwel. In de beginfase was thuisspeelster Ine Reyners enkele keren gevaarlijk en konden wij ons in de eerste helft niet echt doorzetten. Keepster Sandra Vandenwyngaert had een knappe redding in petto op een kopbal van Esther Oversteyns na assist van Sigrid Bertels. Sigrid lobde ook nog op de lat zodat wij met een blanco stand gingen rusten.
Na de pauze kwam KRC sterk opzetten en regende het - ondanks het mooie weer - kansen. Even voor het uur kwam de verdiende openingstreffer wanneer Sigrid Bertels een vrije trap van Kimberly Verbist aan de tweede paal binnen liep. Nadien liep de afwerking spaak en stond een uitstekende keepster Sandra Vandenwyngaert meerdere malen in de weg. Tien minuten voor tijd verdubbelde Janne Geers dan toch met een knap overhoeks schot in de linker bovenhoek op assist van Lore Op de Beeck.
Door de winst volstaat volgende week in Moldavo een punt om de verdiende titel te vieren. Hoewel onze meisjes natuurlijk graag het onvoorstelbare maximum van de punten (66 op 66 !) wensen te behouden.

De Kampioenen van onze derde ploeg speelden hun laatste competitiewedstrijd op het veld van BS Sport. Nathalie Odeur bracht ons op voorsprong, maar uiteindelijk werd het toch nog 1-1. Onze meisjes slikte de ganse competitie geen enkele nederlaag. Enkel tegen BS eindigden 2 van de 4 wedstrijden op een gelijkspel waardoor zij de competitie beëindigen met 7 punten voorsprong. Van harte proficiat!
Volgende week volgt de terugwedstrijd voor de Beker van Limburg tegen Fufo Beringen. Na de 1-6-winst in de heenwedstrijd mag de halve finale, wellicht tegen eerste provincialer FC Alken, ons niet meer ontglippen.

De U15 Blue verloren in Lindelhoeven met 7-0

De U13 haalde het intussen na een knappe prestatie bij Munsterbilzen met 3-8.

De U12 winnen eveneens van Stokkem VV met 3-0

De U15 White anderzijds heeft nog op zondagvoormiddag wedstrijd op het veld van Park Houthalen.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  15-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk Ladies

Genk
12-01-2019

Hoewel het A-team nog geen wedstrijd heeft, is het zaterdag toch wel erg druk op onze accommodatie. Al om 10 uur staan voor de U11 en de U13 Blue voor de eerste confrontatie in de Provinciale reeksen tegen respectievelijk Genk VV en Lummen VV. Op hetzelfde uur krijgt de C-ploeg het bezoek van Esperanza Pelt. Even na de middag speelt de U15 Blue tegen Calcio, terwijl de U13 White richting...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
23-12-2018

KRC Genk Ladies werkte haar laatste opdracht van het jaar 2018 af op het veld van competitieleider AA Gent. In de eerste helft gingen we zonder scrupules onze kans. Silke Leynen schoof naar Liv Aerts die rustig over keepster Lowiese Seynhaeve lobde. Vijf minuten later raakte een voorzet van de snelle Elena Dhony bij Mariam Toloba en was alles te herdoen. Een kopbal van Chloë Vande Velde...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
16-12-2018

Zaterdagnamiddag om 15 uur reisde KRC Genk Ladies naar het puntenloze KSK Heist. KRC moest het in vergelijking met vorige week stellen zonder de zieke Liv Aerts. Heist weerde zich verdedigend naar best vermogen en werkte zich te pletter om KRC af te stoppen. Dat lukte in de eerste helft aardig, want KRC kon enkel op afstandsschoten dreigen tot 5 minuten voor de rust Janne Geers knap in de linker...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
16-12-2018

KRC Genk Ladies organiseert op woensdag 19 december een Open Training voor meisjes van de geboortejaren 2002 tot 2009 op haar Jeugdopleidingscentrum, Gouverneur Alex Galopinstraat 13 te Zwartberg-Genk. Programma: 18.30 uur: U11 - U12 - U13 (2005-2009) 19.45 uur: U15 (2002-2004) Inschrijving verplicht via info@ladiesgenk.be, uiterlijk op zaterdag 15 december. Jullie zijn hartelijk welkom!


Meer info

KRC Genk LadiesAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het