KRC Genk - jeugd de betere tegen KV MechelenZaterdag namen onze jeugdploegen het op tegen hun leeftijdsgenoten van KV Mechelen. 

De toeschouwers kregen in aangename omstandigheden leuke wedstrijden te zien. 

De U13 wonnen op eigen veld met 2-0 na twee prachtige doelpunten. Deze doelpunten zijn te bekijken op onze Facebook-pagina! 
Ondanks dat KRC Genk het betere van het spel had konden onze U14 niet winnen. Het werd 1-1.

De U15 zijn uitstekend bezig in deze play-offs. Gisteren ging KRC winnen met 0-2 in Mechelen. In een wedstrijd boordevol spanning, kansen en doelpunten won KRC U16 met 4-5 op KV Mechelen. 

De U17 wonnen met 3-0 op eigen veld. Een simpele en verdiende overwinning. Ook de U19 bevestigen hun goede vorm na een 4-1 zege.
 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  15-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over KRC GENK Jeugd

Genk
17-04-2018

De beloften hebben zich vanavond voor het 3e jaar op rij kunnen kwalificeren voor de finale van de beker van België. Onder het oog van heel wat toeschouwers nam Genk de wedstrijd al heel snel in handen. Ondanks het veldoverwicht en enkele mooie kansen was 0-0 de ruststand. In de tweede helft kregen beide ploegen enkele kansen. De wedstrijd leek op een 0-0 af te stevenen maar Dante Vanzeir...


Meer info

KRC GENK Jeugd
Genk
07-03-2018

Liefst 4 spelers van onze U17 werden geselecteerd voor de laatste kwalificatieronde in Kroatië. Dit tornooi zal plaatsvinden van 6 maart t.e.m. 16 maart. De inzet is hoog want de deelname voor het Uefa Euro 2018 in Engeland staat op het spel. Het EK zal plaatsvinden in de maand mei. Veel succes Coomans Wout, Sierra-Cappelleti Elias,Vandermeulen Siebe en Diomandé Ardjouma Junior!


Meer info

KRC GENK JeugdAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het