Samen met Vukovic en Samatta op 1!12 maart 2019. We spelen nog 1 wedstrijd in de reguliere competitie, aanstaande zondag uit in Zulte Waregem. Onze voorsprong zo groot mogelijk houden, dat is het doel.

Onze doelman en rots in de branding Danny Vukovic staat op 1 in het clean sheet klassement. Maar liefst 11 keer hield hij dit seizoen de netten schoon. De verdienste van de hele ploeg en daar zijn we verdorie trots op.

 

Ally “Samagoal” Samatta staat op 1 in de topschutterstand van de Jupiler Pro League met 20 goals. De Gouden Stier is van ons en trekt samen met ons ten strijde in Play Off 1.

We speelden 29 competitiewedstrijden, scoorden hierin maar liefst 60 doelpunten (op 1 na beste aanval) en kregen er maar 28 tegen (beste verdediging). Sinds 7 oktober (!), de 10de speeldag, staat KRC Genk onafgebroken op kop in de Jupiler Pro League. Al 20 speeldagen lang staan we samen op nummer 1. Straks sluiten we de reguliere competitie af als leider. Primeur voor onze club, Europees ticket check!

 

Je voelt ons al komen beste supporters, de komende weken schrijven we een verhaal van prijzen pakken, van blauw en wit, een verhaal dat we samen schrijven met jullie allemaal.

 

Moet er nog een reden zijn waarom je Play Off 1 niet mag missen? De Luminus Arena gaat ontploffen. Geen enkel punt verlaat onze Limburgse bodem zonder nat shirt en schorre keel.

 

De kalender kennen we op 18 maart, de rest is clubgeschiedenis, zorg dat je erbij bent!

 

Je hebt al een PO1 abo vanaf €95. Voor alle info surf naar krcgenk.be.

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-03-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
18-03-2019

“Voor mij eindigt tegen Zulte-Waregem de reguliere competitie niet,” vertelde Philippe Clement voor de wedstrijd. “Zoals ik het aanvoel start Play-Off 1. Ik heb het al eerder gezegd : spelers die zich op training laten zien zullen kansen krijgen. Zeker als je weet dat we bij de start van Play-Off 1 drie wedstrijden op een week zullen spelen. Wie weet proberen we vandaag al iets...


Meer info

KRC Genk official
Genk
10-03-2019

“Lokeren mag dan wel veroordeeld zijn, maar je weet niet welke kant dat uitgaat,” vertelde coach Clement. “Al die jongens zijn natuurlijk profspelers. Die willen natuurlijk nog laten zien tot wat ze in staat zijn in een mooi stadion, op een goed veld. We moeten enkel naar onszelf kijken. We gaan in elk geval volle bak om er samen met de supporters een feestje van te...


Meer info

KRC Genk official
Genk
06-03-2019

Aanstaande zondag, aftrap 18u00, speelt KRC Genk haar laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie tegen Lokeren. We staan nog steeds op kop in de Jupiler Pro League, met 6 punten voorsprong op eerste achtervolger Club Brugge. Met een punt (of liefst 3) aanstaande zondag verzekeren we ons van de leidersplaats van de reguliere competitie én scoren we meteen een Europees ticket voor...


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het