Wanneer   :  Tour de BruegelDe doortocht van de Ronde Van Frankrijk in Lennik...

Een uniek gebeuren dat we vanuit de gemeente niet onopgemerkt voorbij konden laten gaan.


Vanaf ’s morgens vroeg toveren we onze markt om in éen groot wielerfeest. Gedurende de hele dag door zijn er activiteiten en optredens om U tegen te zeggen.

In de voormiddag verzamelen we op de markt om de doortocht van de renners live mee te maken. Tussendoor kan je aan de conditie werken en deelnemen aan een spinningsessie.

’s Middags komt De Ketnetband optreden en smullen we samen van het bruegelbuffet, terwijl de Ronde live wordt uitgezonden op een reusachtig scherm.

In de namiddag is er nog een optreden van Gene Thomas vs Sir G en DJ Kaaprisun, om uiteindelijk met z’n allen de aankomst live te volgen.


Het programma:
Vanaf 10u:    start uitzenden wedstrijd

doorlopend volksspelen

spinningsessie 1

10u45: doortocht reclamekaravaan
11u00: opening Bruegelbuffet
11u20: optreden De KetnetBand
12u45: doortocht van de renners
13u00: start spinningsessie 2
13u45: optreden Gene Thomas vs Sir G
14u45: optreden DJ Kaaprisun
Einde voorzien rond 17u.

 

Het parcours in Lennik verloopt langs de Brusselsestraat, Alfred Algoetstraat, Markt, Kroonstraat, Negenbunderstraat en Lombeeksesteenweg.

Gelet het feit dat er niet op het parcours mag gereden, noch het parcours mag gekruist worden, raden wij iedereen aan om de auto thuis te laten.

Mobiele fietsenstallingen worden voorzien aan de Markt.

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Mechelen
17-10-2019

De stad Mechelen ving de werken om van de binnenstad een fietszone te maken reeds maandag aan.Dit terwijl de gemeenteraad pas komende maandag een beslissing neemt over het reglement voor die zone. “Een opmerkelijk staaltje creatief omspringen met de regelgeving bij het Mechels stadsbestuur,” meent gemeenteraadslid Freya Perdaens (N-VA).“Niet alleen toont het stadsbestuur nog...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Anzegem
15-10-2019

Op maandag 14/10 vindt een werfbezoek plaats van het 5e en 6e lager van VBS Heirweg op onze werf te Anzegem in samenwerking met opdrachtgever Provincie West-Vlaanderen. Hier wordt een buffer- en overstromingsbekken aangelegd om de blijvende waterproblematiek tegen te gaan. Omdat interesse in een carrière in de bouwsector blijft dalen, engageren wij ons graag om de kennis omtrent deze...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Leuven
15-10-2019

In het Rijksarchief van Leuven in de wettelijke passeringen voor de schepenbank van de beide Kaggevinne's is er een opmerkelijk document te voorschijn gekomen door amateur historicus en genealoog Martien Mondelaers uit Diest. De toenmalige secretaris Arnoldus Wiers heeft een nota in zijn boek neergeschreven over de vrouwe van Diest en Zichem, Anna van Loreynen de weduwe van Rene van...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het