Wanneer   :  Zondag 7 juli strijden 5 finalisten op de ‘Dj rally’ voor een plaats op het Feest Podium van Maanrock.Deze spannende rally zal doorgaan op de Plateau, wat ideaal gekozen is omwille van de ligging op de jongerensite ‘Transit M’.


De oproep van de Dj Rally werd gelanceerd via vi.be naar alle dj’s binnen een straal van 10km rond Mechelen zodat we vooral de Mechelse jeugd konden bereiken. Van al de inzendingen zijn er 32 kandidaten geselecteerd die aan de criteria voldeden en vervolgens beoordeeld werden door een externe jury.

De externe jury, bestaande uit programmatoren, dj’s en professionals uit de muziekindustrie, heeft vanuit al de inzendingen vervolgens 5 finalisten uitgekozen. Dj’s ELISA, Foubert, Scarce, JCBS en BFL zullen het zondag opnemen tegen elkaar.

 “Waarvan we met trots kunnen meedelen dat er daadwerkelijk 4 dj’s van Mechelse bodem zijn. Zondag wordt het dus vooral genieten van Mechels talent op de Dj rally. We gunnen natuurlijk iedereen om te winnen en uiteindelijk zal het aankomen op talent en de set die ze gaan brengen. De Jury zal de uiteindelijke winnaar kiezen. Maar het publiek zal de grootste rol spelen zondagavond. Want hoeveel er gedanst wordt en de sfeer die de dj teweeg kan brengen bij het publiek, zal een belangrijke en beslissende factor worden voor de jury. Kom dus zeker je favoriete dj aanmoedigen!”, zegt jeugdschepen Abdrahman Labsir.

 “Deze Dj rally is een onderdeel van de Maanrockrally en past binnen het kader van regionalisering om lokaal jong talent zoveel mogelijk kansen te geven en te stimuleren in hun passies en talenten. Bij de Maanrockrally wordt de finale uitgespeeld op Maanrock zelf en krijgt de winnaar een plaats op het programma van het hoofdpodium van Maanrock op de volgende editie. De inzet is dus hoog bij beide rally’s en we wensen iedereen alvast veel succes!” Aldus de jeugdschepen.

De voorzitter van mmMechelen Feest vzw, Kristof Calvo vult daarbij aan dat Maanrock een plek wil zijn voor jong talent. Dat doen we met Maanrockrally, het vrij podium, de jazz contest en dus ook een dj-rally. Geen enkel ander festival heeft daar zoveel aandacht voor. De winnaar van dj-rally zorgt voor de allereerste beats op de Ijzerenleen, een mooie plek dus voor een nieuw gezicht.

Om de avond van de Dj-rally goed af te sluiten zal er een afterparty zijn op de beats van onze Mechelaar Dj Franky Jones.

Praktisch:

De deuren gaan open om 16u en de Dj rally sluit af om 22u .
Het evenement zal plaats vinden op ‘De plateau’ op de jongerensite ‘Transit M’ te Mechelen.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  04-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Mechelen

Mechelen
02-10-2019

Mechelen wil Ragheno laten uitgroeien tot dé stadswijk van de toekomst. Om de ambitieuze en kwalitatieve ambities te realiseren, legt de stad enkele minimale randvoorwaarden op waar toekomstige investeerders zich aan moeten houden. Daarnaast heeft de stad een kaderbesluit voor de site goedgekeurd dat de financiële bijdrage in de financiering van de gemeenschappelijke voorzieningen -...


Meer info

Mechelen
Mechelen
01-10-2019

Van maandag 30 september tot en met zondag 6 oktober organiseert Mooimakers dit jaar voor de derde keer de Vlaamse handhavingsweek tegen zwerfvuil en sluikstorten. Tijdens deze week willen we de inspanningen van het Mechels stadsbestuur en stadsdiensten om de problematiek aan te pakken in de kijker zetten. Want hier maken we elke dag het hele jaar door werk van handhaving.Tijdens de...


Meer info

Mechelen
Mechelen
01-10-2019

Van 5 oktober tot en met 29 november loopt in lokale dienstencentra Den Abeel, Den Deigem en De Schijf de tentoonstelling ‘Mechelen in de ban van erfgoed’.Het gaat om een unieke collectie van oude foto’s en filmpjes uit de Mechelse wijken, beschikbaar gesteld door de buurtbewoners.De tentoonstelling is een samenwerkingsproject met de lokale dienstencentra en filmclub Mecina.


Meer info

Mechelen
Mechelen
01-10-2019

Geachte heer Bervoets, geachte ereburgemeester, beste Geert,Geachte mevrouw Bervoets, geachte familieleden, beste collega’s, oud-collega’s, medewerkers, vrienden van Geert, Reeds meer dan honderd jaar heeft de stad Mechelen de goede gewoonte om haar ere-burgemeesters permanent te gedenken en te huldigen door een borstbeeld van hen op te stellen in de raadzaal van het stadhuis, het...


Meer info

MechelenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het