Rialto Recruitment Groep neemt Ombrelo uit Lier overDe groep Rialto Recruitment NV uit Niel blijft groeien. Naast Rialto Executive Search en Proman Interim voegt de groep nu met de 100% overname van Ombrelo uit Lier een derde HR-activiteit toe aan haar portefeuille: werving en selectie op No Cure No Pay basis. Met focus op knelpuntberoepen wil afgevaardigd bestuurder Patrick Van Lijsebetten onder de merknaam ‘Ombrelo’ zijn netwerk als gespecialiseerd selectiekantoor voor technische en hoger opgeleide profielen in Vlaanderen verder uitbouwen.

Ombrelo, een gevestigde waarde in werving en selectie
Het in 2008 opgerichte Ombrelo BVBA is een erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling en lid van de beroepsfederatie Federgon. Als dynamisch selectiekantoor biedt Ombrelo rekruteringsdiensten aan bedrijven. Ombrelo is gespecialiseerd in bachelor en masterprofielen in Onderzoek & Ontwikkeling; Productie & Onderhoud; Aankoop, Logistiek & Supply Chain; Marketing & Sales; ICT; Milieu, preventie & kwaliteit.
In het kantoor in Lier zijn momenteel vijf Recruiters actief.
Tot de klanten behoren onder meer grote bedrijven zoals Atlas Copco, Total, Continental, Pfizer, VPK Packaging Group en Eastman.

Bewuste strategische zet
“Met de 100 % overname van Ombrelo is onze groep voortaan ook actief in werving & selectie, naast Executive Search en Interim”, zegt Patrick Van Lijsebetten, afgevaardigd bestuurder en CEO van de groep Rialto Recruitment NV.
Ombrelo zal zijn actieradius en netwerk in de nabije toekomst verder in Vlaanderen uitbreiden.
Patrick Van Lijsebetten: “Om die expansie te realiseren is onze groep momenteel op zoek naar Recruitment Consultants over heel Vlaanderen die ons team komen versterken.”

Over de groep Rialto Recruitment NV
De groep Rialto Recruitment NV, met maatschappelijke zetel in Niel, positioneert zich als HR-dienstverlener met focus op knelpuntberoepen in drie disciplines onder verschillende merknamen:
â‚‹ Rialto Executive Search https://rialtorecruitment.eu,
â‚‹ Proman interim https://proman.be,
â‚‹ en Ombrelo werving en selectie https://ombrelo.be.

Sinds eind 2018 is Proman, een Frans familiaal bedrijf van de tweede generatie én eerste grootste onafhankelijke, niet beursgenoteerde HR-speler in Frankrijk op vlak van interim en contracten van onbepaalde en bepaalde duur, hoofdaandeelhouder van de groep Rialto Recruitment NV die werd opgericht door huidig afgevaardigd bestuurder en CEO Patrick Van Lijsebetten.

 

ABOUT THE COMPANY

Rialto Recruitment, is de nieuwe naam van ons Executive Search | Wervings- en Selectiekantoor, gespecialiseerd in de zoektocht naar hoger opgeleide technische (Bachelors, Industrieel en Burgerlijk Ingenieurs, Wetenschappers en PhD’ers), maar ook commerciële, management en CxO profielen (inclusief het zoeken naar leden voor adviesraden of raden van bestuur).
Ontstaan in 2001 als Atlantae Executive Search, en sinds de overname van Egeminplus in 2016, profileren wij ons onder deze nieuwe naam. Symbolisch verwijzend naar een van de meest bekende bruggen ter wereld, vormt Rialto het fundament van onze naam.
Wij vullen een brugfunctie in tussen onze klanten en onze sollicitanten.
Daarnaast vormen we ook graag de brug naar een verdere stap op de carrièreladder van onze kandidaten.
Geen brug is ons te ver om de juiste match te vormen tussen klant en sollicitant. We zorgen voor de verbinding tussen alle stakeholders.

https://ombrelo.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  15-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpro

Brussel
24-02-2020

Easyfairs organiseerde de afgelopen maanden 5 succesvolle, regionale woonbeurzen.Exposanten en bezoekers tekenden meer dan ooit present: 160.000 bezoekers en 1.200 exposanten. Wat is de succesformule?Proximity zorgt voor 160.000 bezoekersIn onze drukke samenleving is het een duidelijke trend dat beursbezoekers zich niet ver willen verplaatsen. “Mensen kiezen voor regionale (ver)bouwbeurzen...


Meer info

PRpro
Brussel
24-02-2020

Pfizer organiseerde de eerste ‘Patient Hackathon’ om het zorgtraject voor patiënten te optimaliserenOp 18 & 19 februari organiseerde Pfizer, in samenwerking met patiëntenplatform Esperity en Hack Belgium, de allereerste ‘Patient Hackathon’. Dit tweedaags evenement kende slechts één doel: het verbeteren van het gezondheidszorgtraject voor...


Meer info

PRpro
Diest
20-02-2020

De pediatrieafdeling van het Algemeen ZIekenhuis Diest heeft een nieuw speeltuig voor haar patiëntjes: een elektrische Volvo cabrio op kindermaat. De kinderen kunnen zich met de auto door de afdeling begeven en hun ziekenhuisverblijf wordt meteen een stuk aangenamer.De pediatrieafdeling van het Algemeen ZIekenhuis Diest is een elektrische bedrijfswagen rijker met de nieuwe Volvo S90. De...


Meer info

PRpro
Zaventem
20-02-2020

De optimalisatiestudie van Zaventem-Zuid is klaar en het masterplan kan uitgevoerd worden. Hiermee kan Zaventem-Zuid de stap zetten naar een duurzame bedrijvenzone die klaar is voor de toekomst. Mobiliteitsoplossingen, meer groen en een betere samenwerking zijn de rode draad doorheen de plannen.In de gemeente Zaventem zijn heel wat bedrijven gevestigd op hoofdzakelijk verouderde...


Meer info

PRproAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het