Ice Mountain Adventure ParkIn 2016 begint Stéphane Fievez, afgevaardigd bestuurder en eigenaar van Ice Mountain Adventure Park in Komen (op de grens van Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk) aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van zijn activiteitenpark.

Ice Mountain werd in 1999 aanvankelijk opgericht als indoor skipiste en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanbieders van sportief entertainment in België en Noord-Frankrijk.

In 2014 lanceert Stéphane Fievez het ambitieuze plan om een nieuwe activiteit aan zijn adventure park (indoor ski & snowboard, paintball, restaurants, shop en klimpark) toe te voegen, namelijk indoor skydiving (zweven op de wind tijdens een unieke ‘vrije val’-ervaring).

Op 4 maart 2016 ging de indoor skydiving open voor het grote publiek.

De indoor skydiving tunnel werd gebouwd onder toezicht van ISG, een gerenommeerde Duitse tunnelbouwer. De werkzaamheden werden uitgevoerd door het West-Vlaamse bedrijf Alheembouw.

Indoor skydiving is een technische sport die, met behulp van krachtige windturbines, de sensatie van het skydiven simuleert. Vier krachtige turbines met een gezamenlijk vermogen van 2000 PK produceren samen een opwaartse luchtstroom. Hierbij ervaart de skydiver een luchtweerstand die vergelijkbaar is met een sprong uit een vliegtuig vanop een hoogte van 4000 meter. De windsnelheid in de windtunnel kan variëren tussen 100 en 300 km per uur.

 

Vandaag kan je bij Ice Mountain Adventure Park Komen dus terecht voor volgende Indoor & Outdoor Adventure activiteiten voor jong en oud zowel in de zomer als in de winter:

Indoor Adventure

-          Ski & Snowboard, snowtubing

-          Indoor Skydiving

Outdoor Adventure

-          Accro Adventure (klimpark met zonneterras)

-          Paintball

-          Lasergame

-          Archery Adventure

 

We bieden bovendien een uitgebreid aanbod voor kinderen aan (zomer-wintersportkampen, verjaardagen, communie, skilessen , indoor skydiving lessen, …). Vrije toegang voor wie liever langs de zijlijn blijft met gratis parking.

 

Grote uitbreiding

In mei 2018 nam Ice Mountain Adventure Park restaurant-feestzaal Vijverhof in Wevelgem over. Zaakvoerder Stéphane Fievez verloor zijn hart aan de mooie waterpartij van het prachtige domein en wilt er een kabelbaaninstallatie voor wakeboarders en waterskiërs bouwen.

Ultieme multisportbeleving

Naast skiën, snowboarden, indoor skydiven, partijtjes paintball, archery adventure en lasergame, shoppen, een leuke restaurantbeleving en avontuur in het klimpark, kunnen bezoekers nu bij Ice Mountain Adventure Park Wevelgem terecht, op 15 km afstand van Ice Mountain Adventure Park Komen, voor een totale Aqua Adventure beleving.

 

Hierna een overzicht van het huidige Aqua Adventure aanbod in Wevelgem:

-          Aqua Park – opblaasbaar hindernissenparcour

-          Stand up Paddleboard

-          Flyboard

-          Waterski & wakeboard kabelpark (binnenkort)

  

Op die manier wordt het sportieve avonturenpark hét adres bij uitstek voor de ultieme multisportbeleving! De sportactiviteiten op beide locaties zullen elkaar versterken en onder de vorm van dagpassen, sportkampen en teambuilding zal er naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. Ook uitgebreide arrangementen met maaltijden en toegang tot professionele seminarieruimtes, uitgerust met professionele multimedia, behoren tot de mogelijkheden.

 

Toplocatie voor feesten en etentjes

Het Vijverhof blijft hét adres bij uitstek voor fijne gastronomische all-inmenu’s tegen eerlijke prijzen. Net als vroeger zal je er tijdens de week nog steeds terechtkunnen voor een waaier aan dagverse gerechten, ideaal voor een snelle hap of romantisch diner. Uiteraard blijft het Vijverhof ook the place to be voor feesten ter gelegenheid van geboorte, communie, lentefeest, vormsel, verloving, huwelijk, jubileum, familiereünie, bedrijfsfeestbijeenkomsten, productvoorstellingen, seminaries en vieringen van verenigingen. Ook voor rouwmaaltijden blijf je er terechtkunnen. Eén ding is zeker: met zijn rustige ligging, ruime parking, gemakkelijke bereikbaarheid en vooral zijn verzorgde en heerlijke gerechten blijft het Vijverhof hét adres bij uitstek voor culinaire meerwaardezoekers.

Ice Mountain Adventure Park Komen en Wevelgem: Indoor, Outdoor & Aqua Adventure

www.ice-mountain.com

 

 

Bedrijfsmissie en waarden

Ice Mountain Adventure Park is een totaalaanbieder van kwalitatief hoogstaand sportief entertainment. Wij stellen de klant centraal bij alles wat wij onder de naam Ice Mountain Adventure Park ondernemen. Onze medewerkers functioneren als een hecht team, in verbondenheid met elkaar, met respect voor ieders geaardheid, overtuiging of afkomst. Al onze medewerkers zijn zich bewust van hun rol in het commerciële proces en beseffen dat de klant de belangrijkste persoon is in de onderneming, elke dag opnieuw.

Wij verkopen emotie en zoeken steeds weer naar manieren om binnen te dringen in de leefsfeer van de klant. Wij investeren bewust in professionaliteit en efficiëntie zonder te besparen op service en klantgerichtheid.
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over inVlaanderen

Antwerpen
11-04-2020

Steun onze lokale ondernemers, koop Belgisch. Wenst u ook meer lokale steun ? Klik hier Ondernemers uit alle sectoren kunnen zich op inVlaanderen.be gratis aanmelden!Via uw persoonlijk account "Mijn onderneming" kunt u uw bedrijfspagina vervolledigen, zo bent u zonder kosten bereikbaar. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Dit kanForward dan dit berichtje naar enkele bevriende...


Meer info

inVlaanderen
Antwerpen
+3
29-03-2020

Als teken van hoop en digitale dankbetuiging aan alle coronahelden wil ik onze lokale ondernemers en gemeenten/steden inVlaanderen oproepen om hun dankbaarheid ook op de hoofdpagina van hun eigen website kenbaar te maken. Idem zoal wij dit deden. Tegelijkertijd willen we een warme oproep starten, want zonder hun zal het leven er heel anders uitzien! ‘ Denk lokaal, steun onze horeca- en...


Meer info

inVlaanderen
Meer
02-03-2020

Fanfare ‘De Eendracht’ van Meer nodigt iedereen uit op haar jaarlijks lenteconcert op ZATERDAG 21 MAART 2020 OM 20.00 UUR in de refter van de lagere school, Terbeeksestraat 6 te Meer.Tijdens deze concertavond wordt onder leiding van dirigent Marleen Proost een aangenaam muzikaal programma vertolkt, waarin iedereen ongetwijfeld zijn gading zal kunnen vinden.Iedereen is van harte welkom...


Meer info

inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het