Selectie en voorbeschouwing KVO - AntwerpSelectie (18): Dutoit, Ondoa, Faes, Milovic, Sane, Skulason, Capon, Bataille, Vandendriessche, Jonckheere, Canesin, Sakala, Boonen, Vargas, Rajsel, D'Haese, Sylla, Guri. 
Geblesseerd: Palaversa, Hjulsager, Neto. 
Opmerkingen: Hjulsager zijn blessure is intussen zo goed als verleden tijd, hij hervat maandag de groepstrainingen. Op Palaversa is het waarschijnlijk wachten tot na de interlandbreak. Neto heeft nog steeds wat last van de kuit en blijft dit weekend langs de kant. 

Voorbeschouwing

Op speeldag 9 van de Jupiler Pro League ontvangen we zondagavond in de Versluys Arena Antwerp.

Onze komende tegenstander profileert zich meer en meer als een titelkandidaat.  Op dit ogenblik prijken de troepen van Bölöni op een gedeelde 3de plaats met slechts 3 punten achterstand op leider Standard Luik. rekening houdend met het feit dat de Antwerpenaars 1 wedstrijd minder hebben gespeeld.

Thuis behaalden de roodwitten 9 op 9, terwijl op verplaatsing 6 op 12 behaald werd. Op Charleroi en Zulte Waregem werd er verloren maar tegen ploegen (Eupen en Anderlecht) uit de lagere regionen van het klassement werd wel gewonnen.

Afgelopen weekend won het stamnummer 1 op de Bosuil met 3-1 Cercle Brugge. Doelpuntenmakers waren Lamkel Zé (2x) en de onvermijdelijke Mbokani.

Gedurende het tussenseizoen was Antwerp zich zeer actief op de transfermark. Met Defour en Mirallas werden 2 (ex-)Rode Duivels in huis gehaald. Daarnaast vervoegden De Laet, De Sart, Hoedt, Gano, Benson, Coopman, Miyoshi, Pius en Hongla eveneens de Antwerpse rangen.  

Anderzijds zochten een aantal spelers andere oorden op. De meest gekende namen zijn die van Van Damme (Lokeren), Hairemans (KV Mechelen), Bolingi (KAS Eupen) en Nazaryna (Lviv). 

De wedstrijd tegen Antwerp krijgt een extra pigment want met Zinho Gano en Sander Coopman ontmoeten we 2 ex-KVO’ers. Vorig seizoen verloor KVO in de Versluys Arena met 0-2 van RAFC Antwerp. Doelpuntenmakers waren Rodrigues en Hairemans.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Wim Smet
Assistenten: Dhr. Dirk Gilon en Dhr. Thomas Lesceux
4de official: Dhr. Wesley Alen
VAR 1: Dhr. Jasper Vergoote
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  29-09-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KVO

Oostende - Stene - Zandvoorde
02-12-2019

De thuisploeg kwam vroeg op voorsprong na slecht uitvoetballen van Van Crombrugge. Akpala was er als de kippen bij om de thuisploeg op voorsprong te trappen (1-0). De eerste uitgespeelde doelkans was voor de thuisploeg, maar Ndenbe kon de inlopende Akpala net niet aanspelen. Aan de overkant knalde Chadli een vrijetrap op de vuisten van de thuisgoalie. De kustploeg had geen problemen om de...


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
23-11-2019

Dutoit was de eerste doelman die aan het werk werd gesteld nadat hij een knal van Diatta met de vuisten onschadelijk maakte. Na Oostends balverlies kwam Vormer in schietpositie maar de Nederlander trapte een metertje over de bezoekende muit. De beste kansen in het openingskwartier waren voor Schrijvers en Vanaken die Dutoit niet in verlegenheid konden brengen. Aan de overzijde kopte Vargas een...


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
>>
31-10-2019

"Aan de inzet lag het niet, maar kwalitatief was het gewoon te weinig tegen een sterke ploeg als Charleroi. Het wordt wellicht weer een moeilijk seizoen, maar samen met de supporters moeten we hier - meer dan ooit - uitraken. Ik begrijp de frustratie van de fans, maar we moeten nu echt samen aan één zeel trekken."


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
22-10-2019

Voorzitter Frank Dierckens was maandagavond te gast op een avond van de ‘Vrienden van KVO’, een jaarlijkse samenkomst van voormalige bestuursleden, sponsors en medewerkers. Daar sprak hij open over de sportieve en financiële situatie van de club. Sportief: "Nu geen paniekvoetbal spelen" “Op sportief vlak hoopten we natuurlijk om meer punten te hebben, daar moeten...


Meer info

KVOAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het