Selectie en voorbeschouwing KVO - AntwerpSelectie (18): Dutoit, Ondoa, Faes, Milovic, Sane, Skulason, Capon, Bataille, Vandendriessche, Jonckheere, Canesin, Sakala, Boonen, Vargas, Rajsel, D'Haese, Sylla, Guri. 
Geblesseerd: Palaversa, Hjulsager, Neto. 
Opmerkingen: Hjulsager zijn blessure is intussen zo goed als verleden tijd, hij hervat maandag de groepstrainingen. Op Palaversa is het waarschijnlijk wachten tot na de interlandbreak. Neto heeft nog steeds wat last van de kuit en blijft dit weekend langs de kant. 

Voorbeschouwing

Op speeldag 9 van de Jupiler Pro League ontvangen we zondagavond in de Versluys Arena Antwerp.

Onze komende tegenstander profileert zich meer en meer als een titelkandidaat.  Op dit ogenblik prijken de troepen van Bölöni op een gedeelde 3de plaats met slechts 3 punten achterstand op leider Standard Luik. rekening houdend met het feit dat de Antwerpenaars 1 wedstrijd minder hebben gespeeld.

Thuis behaalden de roodwitten 9 op 9, terwijl op verplaatsing 6 op 12 behaald werd. Op Charleroi en Zulte Waregem werd er verloren maar tegen ploegen (Eupen en Anderlecht) uit de lagere regionen van het klassement werd wel gewonnen.

Afgelopen weekend won het stamnummer 1 op de Bosuil met 3-1 Cercle Brugge. Doelpuntenmakers waren Lamkel Zé (2x) en de onvermijdelijke Mbokani.

Gedurende het tussenseizoen was Antwerp zich zeer actief op de transfermark. Met Defour en Mirallas werden 2 (ex-)Rode Duivels in huis gehaald. Daarnaast vervoegden De Laet, De Sart, Hoedt, Gano, Benson, Coopman, Miyoshi, Pius en Hongla eveneens de Antwerpse rangen.  

Anderzijds zochten een aantal spelers andere oorden op. De meest gekende namen zijn die van Van Damme (Lokeren), Hairemans (KV Mechelen), Bolingi (KAS Eupen) en Nazaryna (Lviv). 

De wedstrijd tegen Antwerp krijgt een extra pigment want met Zinho Gano en Sander Coopman ontmoeten we 2 ex-KVO’ers. Vorig seizoen verloor KVO in de Versluys Arena met 0-2 van RAFC Antwerp. Doelpuntenmakers waren Rodrigues en Hairemans.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Wim Smet
Assistenten: Dhr. Dirk Gilon en Dhr. Thomas Lesceux
4de official: Dhr. Wesley Alen
VAR 1: Dhr. Jasper Vergoote
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  29-09-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KVO

Oostende - Stene - Zandvoorde
19-03-2020

Toen voorzitter Frank Dierckens een dik jaar geleden KVO overpakte en een kapitaalsverhoging doorvoerde, was dat absoluut noodzakelijk om de licentie voor het huidige seizoen te behalen. Door de voorzitter werd toen ook een zoektocht opgestart naar een investeerder om de afbouw van de schulden van de laatste jaren te kunnen garanderen.De laatste maanden zijn we tevens met onze dagelijkse werking...


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
07-03-2020

Na een korte studieronde dreigden de kustboys met een vrijetrap van Vargas dat op het doelhout uiteen spatte. De volgende kans was opnieuw voor de thuisploeg maar de omhaal van Vandendriessche ging ver naast het bezoekende doel. De Genkenaars reageerden met een aantal vrijetrappen die geen gevaar opleverden. Aan de overkant vond Vargas Didillon op zijn weg. Bij de bezoekers diende op het halfuur...


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
01-03-2020

Mbokani nekt de bezoekers met 3 doelpunten. In functie van het behoud moet KVO in de 2 resterende wedstrijden nog punten pakken want Cercle en Waasland Beveren blijven in de buurt.De wedstrijd tussen Antwerp en KVO was na amper 5 minuten gespeeld. Na balverlies op het Oostends middenveld opende Mbokani de score voor de thuisploeg (1-0). De Congolees was opnieuw succesvol wanneer hij een...


Meer info

KVO
Oostende - Stene - Zandvoorde
01-02-2020

De (transfer)maand januari zit erop. 'Transfer Deadline Day' werd uiteindelijk nog een drukke dag. Hier het volledige transferoverzicht:IN:Amadou Sagna (huur, Club Brugge)Adama Niane (huur, Charleroi)Louis Verstraete (huur, Antwerp)Bubacarr Sanneh (huur, Anderlecht) UIT:Wout Faes (Stade de Reims, blijft tot einde van dit seizoen bij KVO)Nicolas Rajsel (contract in onderling overleg...


Meer info

KVOAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het