Kids openwervendag 5e en 6e lagerOp maandag 14/10 vindt een werfbezoek plaats van het 5e en 6e lager van VBS Heirweg op onze werf te Anzegem in samenwerking met opdrachtgever Provincie West-Vlaanderen. Hier wordt een buffer- en overstromingsbekken aangelegd om de blijvende waterproblematiek tegen te gaan.

 

Omdat interesse in een carrière in de bouwsector blijft dalen, engageren wij ons graag om de kennis omtrent deze sector te vergroten. Daarom organiseren wij voor de 2e keer een werfbezoek.

 

De leerlingen komen op bezoek op 14/10 en krijgen zo een kijkje op een werf achter de schermen. Daarnaast krijgen ze ook uitleg van de projectleider hoe het op zo’n werf in zijn werk gaat. Ze kunnen met al hun vragen terecht bij hem. Ook de verschillende functies die bij zo’n opdracht komen kijken, worden uitgelicht waarbij de kinderen ook hen kunnen aanspreken.

 

Met deze actie willen wij niet alleen Devagro positief belichten maar de volledige bouwsector. Nog te vaak wordt werken met je handen in een negatief daglicht geplaatst waardoor de instroom nagenoeg stil ligt.

 

Daarnaast speelt ook veiligheid een grote rol, niet alleen in de bouwsector maar overal. Alle leerlingen worden dus uitgedost met een mooie helm en fluohesje.

 

Hoe krijgen we opnieuw jongeren aan de slag in de bouwsector? Hoe zorgen we dat deze sector terug aantrekkelijk wordt? Met deze actie hopen wij op deze vragen antwoord te kunnen bieden.

 

 

Praktisch

Wat? Werfbezoek 5e en 6e lager

Waar? Walskerkestraat 2, Anzegem

Wanneer? 14/10 om 14u

 

Dit bezoek gaat door behoudens hevige regenval.
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over inVlaanderen

Antwerpen
11-04-2020

Steun onze lokale ondernemers, koop Belgisch. Wenst u ook meer lokale steun ? Klik hier Ondernemers uit alle sectoren kunnen zich op inVlaanderen.be gratis aanmelden!Via uw persoonlijk account "Mijn onderneming" kunt u uw bedrijfspagina vervolledigen, zo bent u zonder kosten bereikbaar. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Dit kanForward dan dit berichtje naar enkele bevriende...


Meer info

inVlaanderen
Antwerpen
+3
29-03-2020

Als teken van hoop en digitale dankbetuiging aan alle coronahelden wil ik onze lokale ondernemers en gemeenten/steden inVlaanderen oproepen om hun dankbaarheid ook op de hoofdpagina van hun eigen website kenbaar te maken. Idem zoal wij dit deden. Tegelijkertijd willen we een warme oproep starten, want zonder hun zal het leven er heel anders uitzien! ‘ Denk lokaal, steun onze horeca- en...


Meer info

inVlaanderen
Meer
02-03-2020

Fanfare ‘De Eendracht’ van Meer nodigt iedereen uit op haar jaarlijks lenteconcert op ZATERDAG 21 MAART 2020 OM 20.00 UUR in de refter van de lagere school, Terbeeksestraat 6 te Meer.Tijdens deze concertavond wordt onder leiding van dirigent Marleen Proost een aangenaam muzikaal programma vertolkt, waarin iedereen ongetwijfeld zijn gading zal kunnen vinden.Iedereen is van harte welkom...


Meer info

inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het