BoslandTrail veilt unieke scanbanners voor De Warmste WeekLommel, Hechtel-Eksel, Pelt, Peer/ Na een overweldigende derde editie van BoslandTrail, die volledig coronaproof werd georganiseerd, met 30 dagen trailplezier, doet VZW BoslandTrail mee aan De Warmste Week.

Veiling

De editie van 2020 zal voor BoslandTrail de geschiedenisboeken ingaan als de zwaarste editie tot op heden. De deelnemers van ‘BoslandTrail: 100km door Bosland’ kregen de eerste uren van hun avontuur bakken regen over zich. Ook de deelnemers van ‘BoslandTrail: 50km door Bosland’ kregen in de loop van de maand oktober vaak regen op hun pad. Het hernieuwde en volledig coronaproof concept zorgde ervoor dat de duizenden trailers konden starten op verschillende startplaatsen en dat 30 dagen lang. Dankzij de grote scanbanners met QR-code konden de deelnemers aan tijdsregistratie doen.

VZW BoslandTrail zal deze uniek exemplaren nu veilen voor De Warmste Week. Vanaf vandaag zal er op de FB-pagina geboden kunnen worden voor 6 verschillende scanbanners, van 2m x 1m groot. Voor deelnemers en sympathisanten een uniek aandenken aan de editie 2020 van BoslandTrail.

‘We zijn heel blij dat wij als VZW BoslandTrail ook dit jaar de lokale horecapartners, in moeilijke tijden, hebben kunnen versterken dankzij de bonnenactie voor deelnemers, maar dat we daarnaast ook enkele verenigingen hebben kunnen betrekken en hen daarvoor hebben kunnen belonen. Ook zij hebben het afgelopen jaar een grote streep door hun rekening zien getrokken worden’, zegt Katrijn Conjaerts van de organisatie.
 

Zes goede doelen

‘We hebben 6 unieke scanbanners die we in veiling brengen. Voor vele deelnemers is het deelnemen aan BoslandTrail een énorm doel op zich en dan is elk aandenken leuk. De goede doelen die we kozen zijn rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken bij de organisatie van BoslandTrail. Zo zal de opbrengst gaan naar Sint-Oda, ’t Fierkant, Natuurpunt, Campus Helix, VZW Still Standing 11.11.11’ vertelt Jan Cornelissen van VZW BoslandTrail.

Jan Cornelissen gaat verder: ‘Heb jij deelgenomen aan BoslandTrail en wil je een wel erg uniek aandenken? Dan is dit het moment! Je steunt er in deze moeilijke tijden de meest kwetsbare mensen of natuur mee!’ Wil je deelnemen aan de actie? Surf naar www.boslandtrail.be of ga naar @boslandtrail op Facebook.

 

Bosland

Bosland is het grootste kindvriendelijke bos van Vlaanderen. Deze gigantische natuurkern van 5137 ha in Noord-Limburg strekt zich uit over de gemeenten HechtelEksel, Pelt, Peer en Lommel en bestaat vooral uit bossen, heide, graslanden en beekvalleien.

Bosland behoudt en ontwikkelt haar mooie en kwalitatieve natuur, maar stelt deze ook zo veel mogelijk open voor het grote publiek. Daarbij staat duurzame ontwikkeling voorop: Bosland creëert dynamiek vanuit het groen. Kom ook overdadig genieten van deze verrassende natuur!

Bosland is een samenwerking tussen de 4 Boslandgemeenten, Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid, Toerisme Limburg en Regionaal Landschap Lage Kempen.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  28-11-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Geel
20-01-2021

Astor vzw heeft haar eerste bewoner verwelkomd op het tiende verdiep van de zorgtoren van het Pilootproject Klein Veldekens. Het verdiep bevat een kleinschalige groepswoning van het woonzorgcentrum en biedt een panoramisch uitzicht op de stad Geel en de groene Kempen. Astor maakt hiermee een statement van formaat : de beste plaats voor de zwakste personen. Traditioneel is het hoogste verdiep...


Meer info

PRpress
Zonder gemeente
20-01-2021

Hahbo lanceert nieuwe zorgwoning die aan alle comforteisen voldoet Met haar nieuwste woonmodule CANGO ontwierp de modulaire houtbouwer Hahbo een echte thuis voor elke zorgbehoevende. De mantelzorgwoning kan op korte termijn een oplossing bieden voor ouderen die graag hun eigen stekje hebben en waardig ouder willen worden met familie of vrienden om zich heen. Het ontwerp is zo ingenieus dat...


Meer info

PRpress
Vleteren
20-01-2021

Monniken starten pilootprojectLiefhebbers van Trappist Westvleteren kunnen sedert anderhalf jaar een bestelling plaatsen via de website trappistwestvleteren.be. Ieder order diende tot nog toe door de klant zelf aan de poort van de abdij te worden afgehaald. Dit systeem blijft bestaan, maar daarnaast lanceerden de monniken van de Sint-Sixtusabdij gisteravond een pilootproject waarbij de...


Meer info

PRpress
Gent
18-01-2021

VAN IN was pionier in digitale leerplatformen. Vandaag gebruikt 86% van de lagere scholen Bingel en zijn er al twee miljard oefeningen gemaakt!Bingel bestaat 10 jaar! Leermiddelenmaker VAN IN lanceerde in 2011 Bingel als eerste online platform voor leerlingen en leerkrachten van het basisonderwijs, en trok daarmee de digitalisering van het onderwijs op gang. In de eerste dagen van januari 2021...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het