Are you Leuven it?Leuven Walks is een professionele gidsenorganisatie die hoogkwalitatieve activiteiten aanbiedt en wil uitblinken in creativiteit en vernieuwing. 

Wij van Leuven Leisure vinden dat het ontdekken van de stad net zo makkelijk als leuk moet zijn. Daarom programmeren we het hele jaar door wekelijks wandelingen en fietstochten en kan je gewoon even je komst melden. Daarnaast bieden we groepen het jaar rond de gebruikelijke mogelijkheid van een rondleiding of activiteiten op maat. Leuven Leisure wil je de stad door een nieuwe bril laten zien. Er valt zoveel te ontdekken dat je dikwijls niet weet waar eerst kijken. Een Leuven Leisure activiteit is interactiever dan de gemiddelde stadswandeling: we zien jouw input graag komen. 

De dagelijkse werking van Leuven Leisure wordt verzorgd door vier geschiedkundigen, gediplomeerden van de KU Leuven. Zij sturen het team aan van ongeveer twintig gidsen, en een stuurgroep legt zich op continue basis toe op het finetunen van de inhoudelijke en gidstechnische aspecten van de rondleidingen. Onze gidsen zijn interessante locals met kennis van zaken. Hun talent en motivatie staan garant voor geweldige Leuven Leisure activiteiten, keer op keer. Met haar originele aanpak wil ons team jouw verwachtingen ten volle waarmaken. Neem zeker een kijkje op www.leuvenleisure.be en www.beerhop.be: hier vind je informatie over ál onze activiteiten. Tot in Leuven!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  23-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het