KINGSLIZE PIZZADe lekkerste pizza's met dagverse ingrediënten, snel en ovenwarm aan huis geleverd of met een glimlach geserveerd in onze sfeervolle afhaalzaken.

Het verschil zit ‘m in de details

De details maken het verschil. Daarom gebruiken wij enkel de beste ingrediënten en verzorgen we jouw bestelling tot in de puntjes.

Zin in wat extra groentjes of wat meer vlees op je pizza? Pas je pizza aan je eigen smaak aan.

Bestel nu op www.kingslizepizza.be (gratis levering en gratis online betalen)

 

ONZE MISSIE

Onze Missie bij KingslizePizza zegt u? Dat is de pizzabeleving steeds opnieuw heruitvinden en verbeteren met de goedkeuring van alle pizzaliefhebbers en dit al 10 jaar lang. Dit betekent dat we u een uniek en uitmuntend pizzaconcept voorschotelen waarbij geen tijd, investering of moeite werd gespaard om uw zintuigen de lekkerste pizza-ervaring te doen beleven in al haar facetten.
 

DE REFERENTIE

We zijn er fier op dat al ons harde werk zijn vruchten afwerpt en we als de te kloppen referentie gelden in onze branche. Want u geeft ons de inspiratie om nog beter te doen, om te innoveren, om verder te gaan waar anderen stoppen en om u nog beter op uw wenken te bedienen en u telkens te verassen met onze overheerlijke pizza’s bij ons op locatie of met de glimlach warm aan huis geleverd.
 

HET VERSCHIL

Wij zorgen ervoor dat u bij het openen van onze unieke KingslizePizzabox® de sensatie ervaart van een geschenk dat u in ontvangst neemt, want met minder nemen we geen genoegen. Ervaar in elke KingslizePizzabox® de exquise ingrediënten, de passie en de liefde voor het vakmanschap we er voor u insteken. Want bij KingslizePizza zijn we enkel tevreden als u dat bent!

KingslizePizza, Van liefhebbers.. Voor liefhebbers!
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Kingslize Pizza
Reserveer
 
Op:  13-05-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het