Vakantiewoning Het EenhoornhofKom naar de bloesems kijken en verblijf in een gerestaureerde vierkantshove in Kuttekoven.

Ontdek dit klein stukje paradijs tijdens het bloesem of plukseizoen, een aanrader voor wandelaars, fietsers, natuur- of vespa liefhebbers.

Maak kennis met de fruitstreek en krijg de smaak te pakken.

Wie wil er niet eens overnachten in een historische 5 sterren vierkantshoeve, gelegen in het pittoresk dorpje Kuttekoven en te midden van de fruitgaarden, wijngaarden en tal van romantische kasteeltjes.

Al deze bezienswaardigheden liggen op fietsafstand van het Eenhoornhof in de kleestraat nr 1 & 2 te 3840 Kuttekoven, deelgemeente van Borgloon.

Vanaf het begin hebben we getracht de authentieke vierkantshoeve in zijn oorspronkelijke staat te herstellen met het behoud van mogelijke oude elementen, daarbij op de eerste plaats gericht op het landelijk wonen met de charme en de rust van 1920.

Het uitgebalanceerde interieur is de vrucht van veelvuldige bezoekjes aan brocantes en antiquairs en de eigen creatie van een huiselijke sfeer.

 

Om het plaatje compleet te maken werd ook de oude boomgaard en de tuin aangelegd volgens het originele landschap door aanplanting van oude hoogstam fruitbomen en inheemse struiken en gewassen.

 

VAKANTIEWONING

De vakantiewoning bestaat uit twee hoofddelen. 

Wij noemen ze respectievelijk ‘het huis met 3 slaapkamers (voor 10 personen) en de schuur met 6 slaapkamers (voor max 14 personen). 8 van de 9 slaapkamers hebben een eigen badkamer

Het huis en de schuur zijn met elkaar verbonden door een kleine overdekte koer.
Er zijn 4 zithoeken met allemaal hun TV.
Er is een heel grote keuken in het huis en een normale keuken in de schuur.

Verder is een amusementsruimte met stoppenbiljart, voetbalkicker en darts aanwezig. In de tuin kan je petanque en ping Pong spelen. Zowel op de grote binnenkoer als op het terras (21mx6m) aan de tuin staan tuinmeubilair (tafels/stoelen) voor minstens 24 personen. Er zijn 2 gasbarbecue 's. Parasols en ligzetels zijn ter beschikking.

Ook is er op verzoek een kleine vergaderzaal (20pers) met bar en lounge ruimte. Op de binnenkoer kunnen de fietsen overdekt gestald worden. Elektrische fietsen kunnen opgeladen worden. Ook is er op de private parking voor 10 auto's n oplaadpunt voor elektrische auto's.

 

CATERING

Catering (ontbijt, middageten, diner) kan via externe traiteurs geregeld worden.
Er is een brasserie (Taverne de klee) op 50 meter van de hoeve.

Mail voor meer info en beschikbaarheid naar : info@heteenhoornhof.be of naar ann.vanduffel@me.com

 

Wat zo ver lijkt is vlakbij!

Vertoeven in het Eenhoornhof voelt als verblijven in de Provence.

Wij heten u van harte welkom.

Ann en Stéphan
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Vakantiewoning het eenhoornhof
Reserveer

 
Op:  13-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het