Hoeve GenemeerKom terecht in een oase van rust

Te midden van de prachtige groene omgeving van Beverlo ligt Hoeve Genemeer.

Een mooie gerestaureerde hoeve aan de voet van de mijnterril. Een plek waar je kan ontsnappen aan de drukte van de dag.
Waar je je kan terugtrekken in de schitterende natuur.

In Hoeve Genemeer kan je als lekkerbek zalig genieten van gastronomische verwennerij. En dat alles in een huiselijk sfeer waar je je meteen thuis voelt. 

 

AANGEPASTE VAKANTIEWONING 

In onze aangepaste vakantiewoning kunnen we tot 28 personen herbergen.
Deze is volledig aangepast voor personen met een beperking.
Er zijn 5 slaapkamers met 4 tot 6 bedden. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en een hoog-laagbed. Ook alle professionele hulpmiddelen zijn voorhanden indien speciale zorg nodig is: aangepaste sanitaire ruimte, tillift, douchebrancards, elektrische rolstoelfietsen, verlaagd keukenblad, ……
 

GROEPSVAKANTIE 

Al eens gedacht aan een vakantie met familie, vereniging, vrienden, collega’s, bedrijfsworkshop met teambuilding en overnachting?
Ook dit kan hier ten huize Hoeve Genemeer. Elke vakantie werken we samen met jullie uit om deze nadien nooit meer te vergeten!

Naast de kamers kunnen jullie beschikken over een grote gemeenschappelijke ruimte met zithoek & TV, verschillende eettafels, gratis wifi.

In de professionele keuken kan u zelf voor uw maaltijden zorgen. Indien u geen tijd of zin heeft om te koken kan u ook beroep doen op een lokale traiteur of wij koken ook graag voor jullie. Industriële vaatwasser, wasmachine, droogkast, … alles is voorhanden.

De vakantiewoning beschikt over een grote omheinde tuin met speeltuin, grote zandbak en verschillende dieren zoals paarden, kippen, geiten, …. Je kan hier volop genieten van de natuur en voor de sportievelingen zijn we gelegen tegen het Limburgs fietsroutenetwerk? Vergeet zeker niet een kijkje te nemen in BE Mine met het duikcentrum TODI, de klimtoren, winkelcentrum en dit slechts op wandelafstand.

 

FEESTEN OP MAAT

Alsof dit nog niet voldoende is, kan je bij ons ook terecht voor alle catering op maat. Onze keuken en het concept dat we steeds hanteren is in de ruime omgeving gekend. We verzorgen alle feesten op maat en naar ieders budget: familiefeesten, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, recepties, babyborrel, …..

Neem een kijkje op onze website (www.hoevegenemeer.be) en ontdek nog meer foto's en informatie !

 

Het Hoeve Genemeer Team

Genemeerstraat 163

3581 Beverlo

Tel +32 11 344 785 * Hoeve Genemeer

www.hoevegenemeer.be

info@hoevegenemeer.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Hoeve Genemeer
 
Op:  21-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Hoeve Genemeer

Beverlo
+10
21-02-2018

Feesten, anders dan anders Niet zelf zwoegen in de keuken, geen stress meer voor de juiste inkopen of de urenlange voorbereidingen … hier zorgt “Hoeve Genemeer” voor! Een fijne, gezellige avond onder vrienden of familie, in je eigen vertrouwde omgeving of in de sfeervol ingerichte hoeve in de prachtige natuur van Beverlo. ONZE TROEVEN Feesten op maat U kan terecht bij...


Meer info

Hoeve GenemeerAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het