Inspiratie voor de studiekeuze - talenten en interessesGa als laborant aan de slag met pipet en microscoop, of ontwerp een fiets als industrieel tekenaar! Bestuur een schip als binnenvaartkapitein en controleer de snoepproductie als kwaliteitsverantwoordelijke! Test je vaardigheden als lasser en dek de tafels in een restaurant!

Op 25 november, de Dag van de Wetenschap is er bovendien een echte Techniekgoochelaar.

Hier maken jongeren tussen 11 en 14 op een toffe manier kennis met ruim 40 beroepen uit 11 ‘harde en zachte’ sectoren. Met het gezin breng je ook samen zijn/haar (vele) talenten in kaart. Da's allemaal zéér inspirerend voor de studiekeuze naar het secundair! En na afloop krijgen jullie nog enkele gouden tips mee om daar thuis verder aan te werken.

Inkom bedraagt 6,5 Euro per persoon, kinderen jonger dan 10 gratis, het hele gezin is welkom. Reserveren is niet nodig. Een bezoek duurt makkelijk 2u of meer, dus kom op tijd.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  31-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je een tip of een truk plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het