Estrelli huidinstituutIntensieve gezichtsbehandelingen met de nadruk op huidverbetering, collageenaanmaak en versteviging.

Een slechte huid, huidproblemen of gewoon het ouder worden van de huid, kan je zelfvertrouwen behoorlijk aantasten. Huidtherapeute Hannah Hakze was zelf bekend met de moeilijke huid. Vanuit haar eigen problematiek is zij producten en behandelingen gaan ontwikkelen, sterk gericht op huidverbetering en huidregeneratie. En...dat dit gelukt is, kun je wel zeggen! De hannah® producten en behandelingen met hun diepe, heilzame werking, zijn een verademing voor ieders huid! Kortom...een geslaagde missie!

 

hannah ® skinanalyser

De hannah® skinanalyser helpt mij om jouw huid te meten. Ik beoordeel het vocht en vetgehalte en meet de ph waarde van de huid. Op deze manier kan ik een op maat gemaakte behandeling aanbieden en weet ik precies welke producten het allerbeste zijn voor thuisgebruik.

 

hannah ® bindweefselmassage

Deze geoctrooieerde massagemethode zorgt ervoor dat mastcellen en de fibroblasten in de dieper gelegen huidlagen geprikkeld worden. Op deze wijze wordt de collageenproductie opgevoerd en de elasticiteit van de huid verbeterd. Ook zul je een intense doorbloeding ervaren waardoor werkstoffen veel beter getransporteerd en opgenomen worden. Je zult het echt zelf moeten ervaren!


Meet and treat hannah ® 
De stappen reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen staan centraal. Inclusief epileren wenkbrauwen en waxen bovenlip.


Xperience hannah ®
Tijdens deze behandeling staan de stappen reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen centraal. Ook de hannah® bindweefselmassage speelt een belangrijke rol. Fitness voor je huid! Inclusief epileren en waxen bovenlip.


Glycol hannah ®
De huid wordt behandeld met glycol. Glycol zorgt voor verdunning van de hoornlaag en zorgt voor een verfijnder huidbeeld. Vanwege het risico op pigmentvlekken is dit een echte najaarsbehandeling. Natuurlijk staan ook hier de stappen reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen centraal, evenals de hannah® bindweefselmassage.

Voor extra behandelingen tijdens gezichtsbehandelingen wordt een korting doorberekend van 50%, uitgezonderd waxen benen en bikinilijn. Ben jij klaar voor een betere versie van jezelf? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.
 

Ontharen

Ik wax met de producten van Lycon™. De crème de la crème onder de waxen, van Australische bodem. De met aromatische oliën verrijkte waxen maken van iedere onharing een aangename ervaring. Voor iedere wax applicatie wordt een nieuwe houten spatel gebruikt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met de dode huidcellen of koortslip van iemand anders wordt opgezadeld!

 

WAAROM HANNAH ®?

De hannah ® producten en behandelingen werken op en IN de huid, waardoor je huid er weer gezond en stralend gaat uitzien.

Nog iets: je mag altijd een afspraak maken voor een gratis huidcheck.
Ik doe een huidmeting met de hannah ® skinanalyser, je krijgt uitleg over de behandelingen en producten en ik doe een kleine introductiebehandeling.
Je beslist zelf of het iets is voor je is, of niet! Helemaal gratis en vrijblijvend!

Voor wie? Voor iedereen die zijn of haar huid goed wil verzorgen. Ben je niet tevreden over de conditie van je huid. Heb je last van een vette, gevoelige, droge, gedehydrateerde huid? Of is je huid misschien onzuiver? Heb je last van verslapping of rimpeltjes? Het maakt niet uit waar je mee zit.
Samen kijken we of we er iets aan kunnen doen en hoe dat we dat gaan doen.

Wil je enkel voor een ontspannende behandeling komen?
Dat is ook prima! Je zult er versteld van staan hoe goed jouw huid er uit kan zien!

Ben jij klaar voor een betere versie van jezelf?

 

PRIJSLIJST

Voor onze prijzen: Klik hier
 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  01-05-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Estrelli huidinstituut

Hechtel - Eksel
08-05-2018

Fijn, die zon...Maar wist jij dat de zon verantwoordelijk is voor 90% van jouw huidveroudering. Weet je, dankzij de zon kunnen we leven, dat is een feit. Maar....de zon heeft ook een minder leuk kantje. Het is niet voor niets dat fabrikanten aan hun kunststof producten voor buiten, een uv stabilisator toevoegen. Jouw huid is niet van kunststof, gelukkig niet. Maar jouw huid heeft ook enorm veel...


Meer info

Estrelli huidinstituutAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het