Twee teams uit Brugge naar Neymar Jr’s Five nationale finale!Garrincha Squad en Les Talents stoten door naar de Belgische finale van Neymar Jr’s Five wereldwijde voetbaltornooi!

Buiten was het warm, maar binnen nog warmer! 15 teams zakten af naar Garrincha Brugge voor de allereerste Belgische qualifier van Neymar Jr's Five, het unieke vijf-tegen-vijf voetbaltornooi van de ster van PSG. De inzet was twee plekken in de nationale finale, en een kans om door te stoten naar de wereldfinale in Brazilië. Die gaat door in het Instituto Projeto Neymar Jr. in Praia Grande, in bijzijn van Neymar Jr. himself. De gelukkige winnaars? Garrincha Squad en Les Talents!

 

 

Les Talents, F.C. Royal Soldiers, Garrincha Squad en Le Quartier stootten na een energieke groepsfase door naar de halve finales. Alles geven natuurlijk, met erg snel en tactisch voetbal als resultaat. Uiteindelijk trokken Garrincha Squad en Les Talents aan het laatste eind.

 

Les Talents won van F.C. Royal Soldiers met een sterke 5-0. Garrincha Squad kreeg met team Le Quartier een waardige tegenstander tegenover zich. Zij maakten het de finalisten van vorig jaar niet gemakkelijk, maar de doorzetter wint. Eindscore? 5-2! Garrincha Squad en Les Talents spelen zo op zondag 20 mei de nationale finale van Neymar Jr’s Five in Brussel.

 

“We speelden de nationale finale al een vorige keer. Heerlijk die vibe daar, met enkel topploegen op de grasmat. Het wordt spannend, maar we gaan vol voor de wereldfinale in Brazilië. We hebben geen speciale tactiek, maar we gaan wel elke keer opnieuw voluit voor de overwinning” zegt Garrincha Squad.

 

Garrincha Squad en Les Talents stoten dus door naar de Belgische finale, maar vochten wel onderling nog uit wie de beste is. Garrincha Squad bewees in die match waarom zij ook vorig jaar heer en meester van het veld waren. Eindscore: 5-0! Check alle andere resultaten hier!

 

 

“Het is de eerste keer dat we doorstoten naar de nationale finale,” zeggen Geoffrey Provuste & Cedric Couckhuyt van team Les Talents. “We zijn erg benieuwd naar de sfeer en het niveau, maar toch blijft het ons toch vooral om de fun te doen. Voetbal is genieten, en dat gaan we in Brussel ook doen!“

 

 

 

Brugge was de eerste qualifier van Neymar Jr’s Five 2018. Teams kunnen zich nog steeds inschrijven voor de qualifiers in Antwerpen, Gent, Brussel en Luik via www.neymarjrsfive.com.

 

28/4  Qualifier Antwerpen + vrouwencompetitie

5/5  Qualifier Gent

12/5  Qualifier Brussel + vrouwencompetitie

23/5  Qualifier Luik

20/5  Nationale finale Brussel (mannen + vrouwen)
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over inVlaanderen

Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
08-01-2021

Beste Ondernemers,Ervaar de kracht van verbinding,Jullie nieuwsberichten uit jullie sector zijn steeds welkom op https://www.madein.Vlaanderen.Alle geplaatste berichtgevingen worden 24/7 tegelijkertijd lokaal, regionaal, nationaal en doelgroepgericht leesbaar aangeboden. Er zijn twee mogelijkheden om gratis in beeld te komen: Je kunt jouw berichten mailen naar redactie@madein.Vlaanderen en wij...


Meer info

inVlaanderen
Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
19-09-2020

iPUNT.be | TOURISTiPOINT.com ® Het iPUNT ( digitaal infopunt toerisme Vlaanderen ) wil ook voor u een digitale toeristische schakel worden, die zonder kosten inzetbaar is om uw toeristisch netwerk te vergroten.Samen met u wil ik een toeristisch samenwerkende stempel drukken zodat ook u 24/7 bereikbaar bent. www.VisitVlaanderen.be


Meer info

inVlaanderen
Alken
30-06-2020

Kom fietsen in Alken


Meer info

inVlaanderen
Gent
30-06-2020

Gent is een levendige stad. Geef niet alleen je ogen de kost, maar laat je volledig onderdompelen


Meer info

inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het