RAFC & POA organiseren samen de eerste Antwerp Jobbeurs.Op woensdag 12 februari 2020 van 11.00u tot 18.00u organiseren RAFC en Port of Antwerp samen de eerste Antwerp Jobbeurs op de Bosuil.
Op deze dag kunnen werkzoekenden of zij die net afgestudeerd zijn kennismaken met tal van bedrijven uit verschillende sectoren.

Dit gebeurt met steun van de schepen bevoegd voor haven, stadsontwikkeling & ruimtelijke ordening Annick De Ridder:

“Pas afgestudeerden of werkzoekenden denken voor een werkgever niet meteen aan de Antwerpse haven. Als economische motor van Vlaanderen heeft onze haven nochtans heel wat troeven voor uiteenlopende profielen.

We willen de dynamische en veelzijdige werkomgeving van de haven met deze jobbeurs dan ook extra in de kijker zetten.”

De jobbeurs vindt plaats op de hoofdtribune van RAFC. Met een 50-tal deelnemende bedrijven van uiteenlopende sectoren is deze eerste editie alvast een shot in de roos.

Waaronder PSA: “Als grootste terminaloperator in de Haven van Antwerpen en fiere partner van RAFC, kunnen we niet ontbreken op deze allereerste editie van de Antwerp Jobbeurs. Wij zoeken heel wat nieuwe collega’s; van techniekers tot IT specialisten en operationele krachten. Een meet-and-greet met hen, te midden van het Bosuilstadion, dat willen we niet missen.”

Het is belangrijk voor de club dat het meer probeert te zijn dan enkel en alleen maar voetbal. Naast het sportieve, jeugd -en communitywerking is deze Jobbeurs ook een uiting om een verbindende rol te spelen voor Antwerpen.

Meer info over de Antwerp Jobbeurs en deelnemende bedrijven vind je hier.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-02-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over RAFC

Deurne
17-03-2020

De club werkt een “thuispakket verantwoord voetballen” uit.Zoals in veel andere landen zijn ook in België voetbalwedstrijden en trainingssessies voor jeugdteams verboden, omwille van de gezamenlijke strijd tegen het Coronavirus. Deze maatregelen zijn absoluut noodzakelijk in het belang van de volksgezondheid. Royal Antwerp FC wil nogmaals een oproep doen om alle opgelegde...


Meer info

RAFC
Deurne
12-02-2020

Het standpunt van Royal Antwerp FC is steeds duidelijk geweest.De investeringen van de voorbije jaren in zowel het sportieve, de infrastructuur en als de organisatie hebben geleid tot een situatie waarin we op vlak van budget, kijkcijfers en sportieve resultaten op de poort van de top 6 kunnen kloppen. Dat er nog stappen nodig zijn om ons permanent in de bovenste regionen te vestigen is evident....


Meer info

RAFC
Deurne
16-12-2019

Ter voorbereiding van de bekerwedstrijd tegen Standard de Liège zullen onze Reds morgen, dinsdag 17 december, achter gesloten deuren trainen.


Meer info

RAFCAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het