Vandaag vond een nieuwe algemene vergadering van de Pro League plaats betreffende de toewijzing en verdeling van de nieuwe Media-rechten.Het standpunt van Royal Antwerp FC is steeds duidelijk geweest.
De investeringen van de voorbije jaren in zowel het sportieve, de infrastructuur en als de organisatie hebben geleid tot een situatie waarin we op vlak van budget, kijkcijfers en sportieve resultaten op de poort van de top 6 kunnen kloppen. Dat er nog stappen nodig zijn om ons permanent in de bovenste regionen te vestigen is evident. We vragen enkel dat de verdeling van de nieuwe Media-rechten die groei blijft mogelijk maken in de komende jaren, en dit in verhouding met andere ploegen die gelijkaardige resultaten neerzetten. Een faire vraag die op geen enkele manier enige vorm van solidariteit in de weg staat.

We hebben geluisterd, geargumenteerd en onderhandeld op een constructieve en open manier. Op het einde konden wij niet instemmen met wat voor Antwerp op tafel lag.

Wij blijven openstaan voor verdere dialoog om tot een goede verdeelsleutel te komen in lijn met sportieve resultaten en supporterspotentieel.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-02-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over RAFC

Deurne
17-03-2020

De club werkt een “thuispakket verantwoord voetballen” uit.Zoals in veel andere landen zijn ook in België voetbalwedstrijden en trainingssessies voor jeugdteams verboden, omwille van de gezamenlijke strijd tegen het Coronavirus. Deze maatregelen zijn absoluut noodzakelijk in het belang van de volksgezondheid. Royal Antwerp FC wil nogmaals een oproep doen om alle opgelegde...


Meer info

RAFC
Deurne
11-02-2020

Op woensdag 12 februari 2020 van 11.00u tot 18.00u organiseren RAFC en Port of Antwerp samen de eerste Antwerp Jobbeurs op de Bosuil. Op deze dag kunnen werkzoekenden of zij die net afgestudeerd zijn kennismaken met tal van bedrijven uit verschillende sectoren.Dit gebeurt met steun van de schepen bevoegd voor haven, stadsontwikkeling & ruimtelijke ordening Annick De Ridder:“Pas...


Meer info

RAFC
Deurne
16-12-2019

Ter voorbereiding van de bekerwedstrijd tegen Standard de Liège zullen onze Reds morgen, dinsdag 17 december, achter gesloten deuren trainen.


Meer info

RAFCAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het