Stad Hasselt organiseert vierde editie tienerfestival We R Young en verwelkomt BOEF, Je Broer & PartyshakerzDe stad Hasselt kwam in 2016 met het gloednieuw tienerfestival ‘We R Young’. Op dit festival konden tieners van 12 tot 15 jaar hun eerste festivalervaring opdoen, en dit in een veilige omgeving. Het vernieuwende concept bleek een schot in de roos te zijn. 16 dagen duurde het afgelopen editie voordat alle kaarten de deur uit waren. Dit jaar verhogen we de capaciteit en krijgen 3000 tieners de kans af te zakken naar Kapermolenpark om te genieten van de nieuwste muziek, workshops, adventure en food trucks.

Omwille van het enorme succes stellen wij u graag voor aan We R Young 2019 op 29 mei in het Kapermolenpark in Hasselt! “De afgelopen jaren probeerden we bij Stad Hasselt in te zetten op evenementen voor leeftijdscategorieën die hun ding nog niet konden vinden in ons aanbod. ‘We R Young’ 2016 is ontstaan als antwoord op het tekort aan evenementen voor tieners. We gaan er dit jaar opnieuw voor en mikken op 3000 personen, een gevoelige uitbreiding van het bezoekersaantal”, vertelt schepen van Evenementen Habib El Ouakili. “Ook voor deze editie van We R Young werken we samen met Muziekodroom en Villa Basta, zodat de organisatie andermaal in handen is van ervaren en verantwoordelijke mensen.”

Line-up

“Via crowdsourcing zijn we vorig jaar te weten gekomen wat tieners verwachten van een festival. Dankzij het succes van onze recente online campagne kunnen we ons doelpubliek nu ook online snel bereiken. Via deze weg hebben we opnieuw een beeld kunnen vormen van wat er bij hen leeft en daar zijn we mee aan de slag gegaan”, vertelt schepen van jeugd Habib El Ouakili. We stellen dan ook graag BOEF aan als headliner voor. Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene. Landgenoot JE BROER, present op de allereerste editie, tekent ook dit jaar aanwezig. En We R Young zou We R Young niet zijn als PARTYSHAKERZ niet tussendoor het Kapermolenpark op stelten zetten. De andere artiesten worden binnenkort aangekondigd.

 

Voor jongeren, door jongeren

In 2018 zetten we sterk in op We R Young voor jongeren, door jongeren. Heel wat tieners werkten achter de schermen aan het logistieke en communicatieve verhaal. Een echte We R Young Crew. Wil je ook dit jaar meewerken aan We R Young? Dat kan door te mailen naar info@we-r-young.be.

 

Ticket-alert We R Young

‘We R Young’ 2019 gaat opnieuw door in het Kapermolenpark te Hasselt op woensdag 29 mei van 14.00u tot 20.00u. Tickets kunnen online worden aangekocht via www.we-r-young.be. Een kaart in voorverkoop kost €8 (excl. kosten). Drank en eten worden voorzien aan zeer democratische prijzen. Dit jaar kunnen food vouchers ook online aangekocht worden. ‘Op dit moment is 50% van alle tickets verkocht’, zegt schepen van jeugd Habib El Ouakili. ‘Wie er nog bij wil zijn, zal snel moeten zijn’.

 

Ouders kunnen zoon- of dochterlief met een gerust hart achterlaten. Het festivalterrein mogen ze niet betreden, maar onder de noemer ‘We Were Young’ voorzien we een ouderopvang aan de inkom. Meer info volgt binnenkort via onze website.  

 

www.we-r-young.bewww.facebook.com/weryounghasseltwww.instagram.com/weryounghasselt • Snapchat: @weryounghasselt


 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  29-04-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Hasselt

Hasselt
05-06-2020

Regen of geen regen, zondag 7 juni kan je lekker winkelen in het stadscentrum. De koopzondag vindt plaats van 13 tot 18 uur. Zo hoef je niet noodzakelijk zaterdag op pad, en wordt de drukte gespreid. Op www.shopinhasselt.be vind je de lijst van deelnemende handelaars aan deze koopzondag. Je ontdekt er ook het online aanbod van je lokale winkeliers. Denk aan hen! Plan hier je bezoek!


Meer info

Hasselt
Hasselt
05-06-2020

Vanaf maandag 8 juni heb je – als je de richtlijnen volgt – flink meer vrijheid. Zo kan je bijvoorbeeld weer op restaurant en café, uitstapjes maken en naar de fitness. Kinderen onder de twaalf jaar mogen vrijuit spelen. Je wekelijkse bubbel bestaat uit tien personen. Zwemmen of naar de film? Daarop is het nog even wachten tot begin juni. Wat mag en wat mag (nog) niet?


Meer info

Hasselt
Hasselt
05-06-2020

De stad Hasselt wil stappen vooruit blijven zetten. Daarom zijn we op zoek naar versterking voor het team STEP, voluit Strategie en Projecten. We zoeken twee projectmanagers, een data-analist, een senior procesmanager en een businessanalist. Wil jij bijdragen aan onze verdere ontwikkeling en groei? Kom je voorstellen! Bekijk hier al onze vacatures


Meer info

Hasselt
Hasselt
29-05-2020

Heb je een vraag voor het stadsbestuur of één van de diensten? Dan kan je altijd een afspraak maken. De dienst Wonen biedt naast de loketwerking in stadhuis ’t Scheep voortaan ook een digitaal loket aan. Je kan hen spreken via Teams of Zoom.De nieuwe dienstverlening, die werd opgezet samen met de dienst ICT, heeft twee grote voordelen. Ten eerste is het heel klantvriendelijk,...


Meer info

HasseltAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het