RECON Bouw NV en NV Bouwbedrijf WIENEN bouwen voortaan onder 1 HUISHeuglijk nieuws uit de bouwsector, want de 2 sterke familiale spelers RECON Bouw NV en NV Bouwbedrijf Wienen bundelen hun krachten!

Beide bedrijven hebben de voorbije decennia een ijzersterke reputatie opgebouwd als totaalaannemer,  elk in hun regio.

RECON bouw NV is als klasse 8 bouwbedrijf het sterkst actief in  Oost- en West-Vlaanderen, NV bouwbedrijf Wienen vult hen aan als klasse 7 bouwbedrijf in Vlaams-Brabant, Antwerpen en ook Limburg.

Beide bedrijven zijn familiaal gestructureerd en hebben hun specialisatie in de woning- en appartementsbouw voor openbare besturen (sociale huisvestingsmaatschappijen) & bouwpromotoren. ‘Onze werkregio’s sluiten perfect op elkaar aan, dus ook op dat vlak is er een mooie match’, vertelt Wim Huys, gedelegeerd bestuurder van RECON Bouw NV.

‘Dit partnerschap stelt ons in staat onze sterktes nog meer uit te spelen, onze groei te bestendigen en zo actief te worden over heel Vlaanderen’.

Voor de familie Wienen biedt deze samenwerking een oplossing op lange termijn, gezien er geen familiale opvolging verzekerd is. Bovendien zullen zij voortaan ook klasse 8-opdrachten kunnen  aannemen, wat hen een belangrijke toegevoegde waarde biedt.

‘Meteen was duidelijk dat we op dezelfde golflengte zitten qua structuur, waarden en visie’, gaan Jean-Paul, Rudi en Patrick Wienen verder. ‘Het familiale karakter, de focus op kwaliteit, sterk vakmanschap en het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten en partners, zijn waarden die we beiden hoog in het vaandel dragen’. ‘Deze waarden vormen de grondslag voor onze toekomstige samenwerking.’

‘Dankzij deze schaalvergroting zijn we klaar voor de toekomstige uitdagingen in de bouwsector, met de digitalisering op kop’, dixit Wim Huys. ‘Dé referentie bij uitstek worden én blijven op vlak van totaalaanneming in Vlaanderen is onze visie voor de toekomst’.

Beide bedrijven blijven elk opereren vanuit de bestaande vestigingen, onder hun eigen merknaam en zullen meer dan ooit steunen op hun aanwezig menselijk kapitaal om van deze symbiose een succes te maken. 

Meer Info:

Wienen NV telt een 45-tal medewerkers en tekent een omzet van 17 miljoen euro op.

RECON Bouw NV is goed voor een omzet van 50 miljoen euro en stelt een 90-tal medewerkers te werk.

Beide bedrijven leveren samen jaarlijks een 550-tal wooneenheden op.

Naast RECON Bouw (olv Wim Huys), zijn ook bouwpromotor Ascot (olv Vic Huys), Recon Damage Solutions (olv Bob Huys) en schoonmaakbedrijf Cleandienst (olv Lucie Huys) bevoorrechte partners van de RECON Group onder leiding van de familie Huys - met pater familias Benedict ‘Dicky’ Huys.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-02-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 


AdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het