Devoteam versterkt leidende positie op het gebied van Google Cloud-diensten in Europa met overname van FourcastICT-dienstverlener Devoteam, marktleider in Google Cloud in Europa, kondigde vandaag aan Google Cloud-partner Fourcast over te nemen.

 

Met deze nieuwe overname versterkt Devoteam zijn leidinggevende positie op het gebied van Google Cloud in Europa dankzij de aanwezigheid van Fourcast in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Een aanpak die volledig in lijn is met het, acht jaar geleden gelanceerde, strategische partnerschap met Google.

 

Het in 2014 opgerichte Fourcast specialiseert zich in Cloud-projecten, -innovatie en -transformatie. Met meer dan 250 klanten is het bedrijf een sterke troef voor Devoteam in Europa.

 

Devoteam en Fourcast slaan de handen ineen en zullen zich focussen op hun gemeenschappelijke expertises, zoals projecten op het gebied van modernisering van de IT-infrastructuur, slimme analyse, modernisering van applicaties en productiviteit & samenwerking.

 

Geert Stragier, Managing Director Devoteam Belux & Group Offer Director Agile IT Cloud & DevOps, is enthousiast over de overname van Fourcast: “Deze acquisitie is een nieuwe stap om leider te worden in digitale transformatie-diensten in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het stelt ons in staat om nog meer klanten te ondersteunen en hen de voordelen van het Google Cloud-portfolio te laten ervaren.”

 

Sébastien Chevrel, Group Managing Director bij Devoteam: “De gedurfde beslissing om Google sinds 2012 als strategische partner te hebben, heeft ons een uniek innovatievermogen voor onze klanten opgeleverd. 2020 is wederom een belangrijk jaar: na het ontvangen van de Google Cloud Reseller Partner of The Year-award voor de EMEA-regio, zal de overname van Fourcast ons in staat stellen om onze dominante positie over deze technologieën in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk te versterken. We zijn verheugd om het team te mogen verwelkomen. Vandaag kunnen we met trots zeggen dat we meer dan 300 Google-experts hebben om onze 2.000 GCP-accounts te ondersteunen bij het digitaliseren van hun bedrijf.”

 

Valon Rexhepi, medeoprichter & CEO van Fourcast door Devoteam: “Door onze krachten te bundelen met Devoteam kunnen we het beste uit Google Cloud halen, van strategie tot uitvoering, en onze expertise en ons aanbod in de bredere Devoteam-markt verder uitbreiden.”

 

 

Over Devoteam

Bij Devoteam bieden we innovatief technologisch advies voor bedrijven.

Als pure speler voor digitale transformatie van toonaangevende organisaties in heel EMEA, zijn onze 7.600 professionals erop gericht ervoor te zorgen dat onze klanten hun digitale strijd winnen. Met een uniek transformatie-DNA verbinden we business en technologie.

Actief in 18 landen in Europa en het Midden-Oosten en met meer dan 20 jaar ervaring, geven we vorm aan technologie voor mensen om waarde te creëren voor onze klanten, onze partners en onze medewerkers.

Devoteam behaalde in 2019 een omzet van 761,9 miljoen euro.

Wij van Devoteam zijn Digital Transformakers.

Devoteam SA (DVT) staat genoteerd op Euronext Paris , compartment B (ISIN : FR 0000073793), onderdeel van de indexen CAC All Shares, CAC All-Tradables, CAC Mid&Small, CAC Small, CAC SOFT. & C.S., CAC TECHNOLOGY en ENT PEA-PME 150.

 

Meer info op www.devoteam.be

 

quadrantcommunications.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  09-09-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Eeklo
05-03-2021

Natuurpunt en Partners Meetjesland vzw heeft de publicatie ‘Verken de Meetjeslandse natuurgebieden van Natuurpunt’ uitgebracht.In deze brochure stelt de vereniging 14 toegankelijke natuurgebieden voor. Lockdown als aanleidingDe laatste jaren, en zeker sinds de eerste lockdown in maart 2020, ziet Natuurpunt een spectaculaire stijging van het aantal bezoekers in haar natuurgebieden....


Meer info

PRpress
Assenede
05-03-2021

Een overzicht van alle toegankelijke Natuurpunt-gebieden in het Meetjesland, een mooier lentecadeau voor 2021 konden we niet bedenken!Klik op de afbeelding en laat je inspireren.Veel leesplezier.


Meer info

PRpress
Hechtel - Eksel
05-03-2021

Klik op de afbeelding en laat je inspireren.Veel leesplezier.


Meer info

PRpress
Zonder gemeente
05-03-2021

De World Photography Organization heeft de finalisten en fotografen bekend gemaakt voor de Professional wedstrijd van de Sony World Photography Awards 2021. Bij de genomineerde fotografen staan twee Belgen op de shortlist. Wesley Dombrecht uit Dentergem dingt mee naar de award in de categorie Stilleven, terwijl Arvind Jayashankar uit Brussel genomineerd is in de categorie Architectuur. Ze maken...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het