O’live GIN - heerlijke olijvengin als toost op het nieuwe jaarVerras je geliefden met de O’live GIN-cadeaubox

Deze eindejaarsperiode proef je het zuiden in je glas met O’live GIN, het Belgische ginmerk met – als enige ter wereld – echt olijven als ingrediënt. Laat je onderdompelen in een zee van kruiden, verrassende aroma’s en kruidtoetsen en ontdek welke O’live-variant jou het meest weet te bekoren. Speciaal voor de feestdagen lanceert O’live GIN stijlvolle cadeauboxen om ook je geliefden kennis te laten maken met deze hemelse olijvengin.

 

Het zuiden in je glas
Tijdens de donkerste periode van het jaar verwen je jezelf en je naasten met een glas puur genot van O’live GIN. Dit Belgische spiritmerk werd in 2017 opgericht door culinair talent Sofie Gardyn nadat enkele reizen haar ondernemerszin prikkelden. “Op reis in Frankrijk inspireerden de olijfboeren me om zelf aan de slag te gaan met dit premium product”, vertelt Sofie Gardyn, oprichtster van O’live GIN. “Het idee groeide vervolgens snel uit tot een concreet project. Vandaag de dag zijn we als team fier dat we als enige spiritmerk ter wereld een echte olijvengin aanbieden. O’live GIN The Original en The Innocent bevatten mediterraanse olijven, wat de zuiderse en frisse afdronk verklaart. Hun unieke en toegankelijke smaak maken de producten perfect om puur of met een premium tonic te degusteren, of om een eigenzinnige twist te geven aan gerechten.”

 

Zes verrassende smaken
Het O’live GIN productassortiment bestaat uit zes verbluffende smaken. O’live GIN The Original is een gedestilleerde gin van mediterraanse olijven en verse kruiden, die aanvoelt als een koel briesje op een warme zomerdag. Voor zij die liever alcoholvrij genieten, is er de 0,0%-variant The Innocent. Deze non-alcoholische spirit biedt eenzelfde verfrissend genot maar staat voor 100% smaakvolle onschuld. Daarnaast telt O’live GIN ook The Spicy, een kruidige variant met een frisse smaak en pittig aroma van oosterse kruiden, en The Floral, opgewaardeerd met pittige fruittoetsen en een subtiel vleugje vanille. The Floral en de originele O’live GIN vallen ten zeerste in de smaak bij dames en werden deze maand bekroond met twee gouden Women’s Wine & Spirit Awards.

Ten slotte zijn er nog twee bijzondere O’live-variaties, namelijk The Rum, een waar feest voor alle zintuigen met zijn gouden karameltoets en rijk aroma, en The Liqueur, die een subtiele mengeling van kruiden en vruchten brengt. Met welke van deze zes spirits wil jij het nieuwe jaar inzetten?

 

Cadeauboxen voor een sprankelend eindejaar
Speciaal voor de feestdagen brengt O’live GIN een cadeaubox uit waarmee je jezelf of je geliefden verwent met de heerlijke O’live-smaken. De cadeauboxen bevatten een fles naar keuze inclusief twee stijlvolle O’live GIN-glazen. Waag je je liever aan een volledige proeverij? Ga dan voor de bijzondere tasting-box van O’live GIN, die proevertjes van alle zes de varianten bevat. “Of we de feestdagen nu in klein of groot gezelschap kunnen vieren, met onze cadeauboxen hopen we ieders eindejaar dat extra sprankeltje te kunnen geven. Gezellig thuis, of nog even virtueel”, besluit Sofie.

Alle O’live GIN producten en cadeauboxen zijn verkrijgbaar bij Prik & Tik, AD en Proxy Delhaize. Aanbevolen adviesprijzen:
Cadeaubox The Original/The Spicy/The Floral 54 euro
Cadeaubox The Innocent 36 euro
Cadeaubox The Rum 45 euro
Cadeaubox The Liqueur 35 euro
Tasting-box (zes varianten) 25 euro

 

 

Over O’live GIN
Het West-Vlaamse ginmerk O’live GIN werd in 2017 opgestart door creatief-culinair talent Sofie Gardyn. Als enige ter wereld bevatten O’live GIN The Original (alcoholpercentage 40%) en de 0,0%-variant The Innocent echte mediterraanse olijven als ingrediënt. Hun subtiele en laagdrempelige smaak maken deze premium gins bijzonder geliefd. Door hun populariteit werd het gamma aangevuld met een florale (The Floral) en kruidige (The Spicy) variant, een rum (O’live Rum) en een likeur (O’live Liqueur). De producten bevatten stuk voor stuk natuurlijke ingrediënten en worden gedestilleerd in België.

O’live GIN is momenteel actief in België, Nederland en Frankrijk, waar de producten exclusief verkrijgbaar zijn in de horeca, in de betere drankenhandels en op www.olivegin.com.

 

Berichtgever: Mailien Nguyen  wavemakers.eu
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  21-11-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Lokeren
01-12-2020

Corona hakt in op de mentale gezondheid, ook bij dokters en artsen in opleiding. Doctors4Doctors ondersteunt artsen op vlak van preventie, opvang en begeleiding. Hun werking wordt momenteel overspoeld en ze hebben hierdoor nood aan extra middelen. Dit bracht Silke Stalpaert (32) en haar nicht Anneleen De Beule (23) aan het denken. Ze brachten een zelfgeschreven gedichtenbundel uit: “Gij schoon...


Meer info

PRpress
Glabbeek
01-12-2020

Op 21 juni ’20 werd één van de eerste FERM-troostplekken in Vlaanderen geopend, meer bepaald in Zuurbemde (Glabbeek). Een sfeervolle plek in het groen te midden van velden waar mensen, nu én lang na corona, samen troost kunnen vinden maar ook rust te midden van alle drukte. Er werd in juni o.a. een vast paneel met daarop toelichting over project...


Meer info

PRpress
Aalst
01-12-2020

En wat voor één.Aalst heeft er een sportteam bij en het is alvast geen alledaags team. ION SQUAD is een Aalsters esports team -ION fonetisch = ajuin- en zal aantreden als één van de zes teams in de Belgian League. De "Belgian League" is de officiële Belgische competitie rond de wereldwijd immens populaire game "League of Legends (LOL)".League...


Meer info

PRpress
Wetteren
>>
01-12-2020

Op dinsdag 1 december lanceren Rivierpark Scheldevallei en het project ‘PDPO Donkmeer’ in samenwerking met het Regionaal Landschap Schelde-Durme de brochure “Verrukkelijk Lokaal”. De brochure en website kalkensemeersendonkmeer.be/korte-keten zetten aanbieders van lokale producten uit Berlare, Laarne, Wetteren en Wichelen in de kijker. Een uitgestippelde fietstocht doorheen...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het