Vier weekends kerstmarkt in MechelenStandhouders kunnen zich inschrijven t.e.m. 28 september 2019


De voorbije edities won de ‘Kerstmarkt aan de Dijle’ aan populariteit. Een must-do activiteit tijdens de winter. Mechelen houdt je Warm doet niet mee aan een winterslaap want er staat weer een gezellig, winters programma op het menu. De winterliefhebbers kunnen maar liefst vier weekends afzakken naar het centrum van Mechelen. Kandidaat-standhouders hebben nog de mogelijkheid zich aanmelden vóór 28 september 2019.
 
Met Mechelen houdt je Warm 2019 staan er dit jaar weer een reeks van heerlijke winteractiviteiten op het programma. Een populair evenement dat alvast niet mag ontbreken, is de kerstmarkt. Tijdens de maand december geniet de bezoeker vier weekends lang van de kerstmarkt en krijgen kerstmarktstandhouders de kans om zich in deze unieke setting te vertoeven. De ijspiste op de Dijle is bovendien een van de grote trekpleisters tijdens de eindejaarsperiode en bevindt zich in het middelpunt van de kerstmarkt.  

Ook dit jaar dompelen we de Mechelse binnenstad weer helemaal onder in een warme, winterse gezelligheid. “Vier weekends ‘Kerstmarkt aan de Dijle’ is daar een belangrijk speerpunt van. In december kan je elk weekend, van vrijdag t.e.m. zondag, heerlijk vertoeven op de Vismarkt, Haverwerf en in de Van Beethovenstraat. De schaatspiste op de Dijle maakt je gezinsuitstap helemaal af”, legt Kristof Calvo, voorzitter Mechelen Feest, uit.

 

Warme oproep voor standhouders

De inschrijvingen voor een standplaats op de kerstmarkt stromen binnen, máár ze zijn nog niet afgelopen. Wil jij graag deel uitmaken van de kerstmarkt met winterse, handgemaakte of artisanale voedingswaren? Of wil je de bezoekers verwennen met allerlei lekkernijen? Het kan allemaal. Originaliteit en producten/gerechten met een winterse toets krijgen voorrang.

Tijdens de kerstmarkt besteden we ook aandacht aan solidariteit en duurzaamheid. Standhouders die een chalet uitbaten ten voordele van een goed doel, of die resoluut kiezen voor duurzame producten, komen in aanmerking voor een kortingstarief.
 
Inschrijven om deel te nemen aan onze kerstmarkt kan nog tot en met zaterdag 28 september via deze link: https://www.mechelen.be/kerstmarkt-aan-de-dijle-3. Stuur een mailtje naar standhouders@mechelenhoudtjewarm.be voor alle vragen en info.
 
 

Praktische informatie:
 
Kerstmarkt aan de Dijle:

  • Vrijdag 6 t.e.m. zondag 8 december 2019.
  • Vrijdag 13 t.e.m. zondag 15 december 2019.
  • Vrijdag 20 t.e.m. zondag 22 december 2019.
  • Vrijdag 27 t.e.m. zondag 29 december 2019.

Uren kerstmarkt: 

  • Vrijdagen: 18 tot 23u.
  • Zaterdagen: 11 tot 23u.
  • Zondagen: 11 tot 20u.

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-09-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Mechelen

Mechelen
02-10-2019

Mechelen wil Ragheno laten uitgroeien tot dé stadswijk van de toekomst. Om de ambitieuze en kwalitatieve ambities te realiseren, legt de stad enkele minimale randvoorwaarden op waar toekomstige investeerders zich aan moeten houden. Daarnaast heeft de stad een kaderbesluit voor de site goedgekeurd dat de financiële bijdrage in de financiering van de gemeenschappelijke voorzieningen -...


Meer info

Mechelen
Mechelen
01-10-2019

Van maandag 30 september tot en met zondag 6 oktober organiseert Mooimakers dit jaar voor de derde keer de Vlaamse handhavingsweek tegen zwerfvuil en sluikstorten. Tijdens deze week willen we de inspanningen van het Mechels stadsbestuur en stadsdiensten om de problematiek aan te pakken in de kijker zetten. Want hier maken we elke dag het hele jaar door werk van handhaving.Tijdens de...


Meer info

Mechelen
Mechelen
01-10-2019

Van 5 oktober tot en met 29 november loopt in lokale dienstencentra Den Abeel, Den Deigem en De Schijf de tentoonstelling ‘Mechelen in de ban van erfgoed’.Het gaat om een unieke collectie van oude foto’s en filmpjes uit de Mechelse wijken, beschikbaar gesteld door de buurtbewoners.De tentoonstelling is een samenwerkingsproject met de lokale dienstencentra en filmclub Mecina.


Meer info

Mechelen
Mechelen
01-10-2019

Geachte heer Bervoets, geachte ereburgemeester, beste Geert,Geachte mevrouw Bervoets, geachte familieleden, beste collega’s, oud-collega’s, medewerkers, vrienden van Geert, Reeds meer dan honderd jaar heeft de stad Mechelen de goede gewoonte om haar ere-burgemeesters permanent te gedenken en te huldigen door een borstbeeld van hen op te stellen in de raadzaal van het stadhuis, het...


Meer info

MechelenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het