Roompot mascotte Koos Konijn heeft nu eigen voorleesverhalen op SpotifyRoompot’s mascotte Koos Konijn heeft nu zijn eigen voorleesverhalen op Spotify. Ouders kunnen de zeven Roompot Voorleesverhalen gratis op het muziek- en podcastplatform beluisteren. Elke aflevering duurt zo'n 4 tot 5 minuten.

 

Website met heel wat extra's

Koos Konijn is erg populair onder de kinderen. Vaak leren de jongste Roompot-gasten de mascotte tijdens een weekendje weg of op vakantie op een Roompot-park kennen en vertrekken ze met een knuffelversie van Koos Konijn naar huis. Koos wordt dan een volwaardig lid van het gezin; ook omdat de ouders hem in het spel van hun kinderen betrekken. Op de Koos Konijn website vinden ze namelijk heel wat inspiratie, zoals recepten van Koos’ lievelingseten, knutselmogelijkheden, spelletjes voor binnen en buiten, verhalen en natuurlijk heel wat filmpjes en foto’s.

 

Fanweekend

De grootste fans beleven dan weer een onvergetelijke tijd met de mascotte tijdens een van de Koos Fanweekends. Alle activiteiten op de Roompot-parken Weerterbergen en/of Hunzendal staan dat weekend in het teken van Koos Konijn.  

 

Social media

Ook op social media is Koos Konijn erg populair. Sommige filmpjes, zoals het “Wie doet de was?” filmpje, zijn meer dan een miljoen keer op Youtube bekeken of meermaals door Roompots jongste gasten en hun vrienden nagespeeld en gepost.

Net als de voorbije jaren werd Koos Konijn opnieuw genomineerd voor de award van favoriete Kids Mascotte.  

 

7 korte voorleesverhalen voor de jongste gasten

Aan de vooravond van de kerstvakantie heeft Nederlands grootste aanbieder van vakantiewoningen en Europa’s nummer twee zeven Roompot Voorleesverhalen met Koos Konijn ingelezen en op Spotify geplaatst. Zo kunnen kinderen de korte voorleesverhalen, die 4 tot 5 minuten duren, gratis met hun ouders beluisteren wanneer zij in bed liggen en net nog niet in slaap zijn gevallen.

 

Men kan de Roompot Voorleesverhalen in willekeurige volgorde afspelen. Toch raadt Roompot aan met de eerste aflevering te starten. Die heet namelijk toepasselijk “Het is vakantie”. De andere afleveringen zijn: “Slootje springen”, “Waar is Koos?”, “Vieze Koekjes”, “Koos en het hongerige rupsje”, “Sluwe vossenstreken” en “Een avontuur op de maan”.

De voorleesverhalen zijn beschikbaar via deze pagina op Spotify.

Grote kindervriend Koos Konijn van Roompot Vakanties

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  17-12-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen

Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
24-12-2020

Wij willen al onze lezers bedanken voor hun interesse in onze digitale krant tijdens het afgelopen jaar 2020


Meer info

Redactie inVlaanderen
Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
+4
30-04-2020

Reclame vitrine is 1 x1 m, afsluitbaar, verlicht, ronddraaiend en de spits is blauw verlicht. De reclameboodschap zelf is via kliklijsten aanpasbaar.Echt iets speciaals.De prijs is bespreekbaar, doe maar een goed aantrekkelijk bod.Ik ben bereikbaar via info@inVlaanderen.be


Meer info

Redactie inVlaanderen
Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
+1
30-04-2020

Professionele grootformaat, manuele rolsnijder, snijdt tot 135 cm, tot 0,8 mm.Prijs overeen te komen


Meer info

Redactie inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het