Hier vindt u een overzicht van de (deel)systemen in Antwerpen. Een deelfiets of -scooter huren.Blue-bike: van de trein op de fiets
In Antwerpen kan u zowel aan het Centraal Station als aan het station van Berchem uw bezoek aan de stad verderzetten met een Blue-bike.
Alles over Blue-bike

 

​Levanto: voor studenten, toeristen en bedrijven
Levanto verhuurt kwalitatieve fietsen aan toeristen, studenten en bedrijven. De uitleenpost in Antwerpen vindt u aan de metro- en fietstoegang onder het Astridplein.
Alles over Levanto

 

Cyclant: ook tandems en bakfietsen
Cyclant verhuurt kwaliteitsvolle stadsfietsen van Belgische makelij, waaronder tandems en bakfietsen.
Alles over Cyclant

 

Cloudbike: makkelijk lenen en parkeren

Cloudbike is een deelfiets die u kan huren via een app. Parkeren doet u niet in vaste parkeerstations, maar in dropzones.
Alles over Cloudbike

 

​Scooty: elektrisch en betaalbaar
Scooty is een deelsysteem van elektrische scooters, die u huurt via een mobiele app. Ze zijn leuk om op te rijden, handig om te parkeren en betaalbaar.
Alles over Scooty

 

Mobit: groen en goed voor korte ritten
Download de Mobit-app, scan de QR-code op de fiets, en trappen maar. De fiets parkeert u na gebruik op een Mobit-parkeerlocatie. De app toont waar die zich bevinden.
Alles over Mobit

 

Velo: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag
Verplaats u snel door de stad en districten met de stadsfietsen van Velo Antwerpen. Neem een Velo uit een van de stations, fiets naar uw bestemming en plaats daar uw fiets terug in een station.
Alles over Velo Antwerpen

 

Swapfiets: de fiets die u mee naar huis mag nemen

Voor 17,5 euro per maand (15 euro voor studenten) krijgt u een Swapfiets: een kwaliteitsvolle fiets met zeven versnellingen, dubbel slot, verlichting én een diefstalverzekering. Bij een defect, zoals een lekke band, komt er binnen de 12 uur een fietsenmaker langs.
Alles over de Swapfiets

 

​Bent u er nog niet uit welke deelfiets voor u de beste is?
Op Slim naar Antwerpen vindt u binnen de minuut uw ideale deelfiets.

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-07-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Stad Antwerpen

Antwerpen
08-11-2018

De stad Antwerpen mag zich Pleegzorggemeente noemen. Samen met Pleegzorg Provincie Antwerpen wil de stad pleegzorg beter bekend maken en pleegzorg op verschillende manieren ondersteunen. In de Huizen van het Kind is er alvast een infoavond voor geïnteresseerde kandidaat-pleeggezinnen. In Antwerpen zijn er meer dan 400 pleeggezinnen. Zij vangen kinderen en jongeren in nood op. Het zijn...


Meer info

Stad Antwerpen
Antwerpen
>>
07-11-2018

In België vinden meer dan 150 woninginbraken per dag plaats. Met de winter in aantocht breekt een inbraakgevoelige periode aan. Wees dus extra waakzaam. Stadsreporter Sam krijgt enkele tips om het risico op een inbraak te verkleinen. Meer info Kijk voor meer anti-inbraaktips op www.tipstegeninbraak.be.


Meer info

Stad Antwerpen
Antwerpen
>>
07-11-2018

In de winterperiode wil iedereen graag veilig op zijn bestemming geraken. Dat kan door samen sneeuw en ijzel te bestrijden. Als bewoner zorgt u voor een veilig voetpad en de stad staat in voor fietspaden en wegen. Hulp nodig bij het sneeuwruimen?75-plussers en personen met een handicap die zelf geen sneeuw kunnen ruimen, vragen het best hulp. Kan u geen beroep doen op mensen uit uw naaste...


Meer info

Stad Antwerpen
Antwerpen
07-11-2018

Boeken, strips, cd's en dvd's voor een prikje! U vindt ze op de boekenverkoop op zondag 11 november in het Antwerpse bibliotheekmagazijn Kotter. U betaalt slechts 1 euro per boek voor volwassenen. Voor dat bedrag kan u zelfs vijf jeugdboeken, cd’s, dvd’s of strips kopen. Er is geen Bancontact, breng dus zeker contant geld mee. Vergeet ook uw eigen draagtas niet. De...


Meer info

Stad AntwerpenAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het