Ontdek A-typisch Antwerpen, op stap met een stadsgids en shop met mooie kortingen2020 wordt de zomer van de ’staycation’ … en in Antwerpen ben je meer dan welkom.

Om de Antwerpse lokale winkels te ondersteunen werkten stadsgidsen Nadine Marissen en Wim Van Hauteghem een origineel dagprogramma uit voor de bezoeker: een combinatie van een begeleide wandeling met een shoppingmiddag.

Wie deze zomer een wandeling boekt bij www.discover-antwerpen.be  of www.make-antwerp-great-again.be krijgt bovenop een unieke stadswandeling, exclusieve kortingen bij 16 lokale winkels. 

 ’s Morgens een buurt van Antwerpen ontdekken door 1 van de 6 gegidste tours uit ons Zomeraanbod 2020, te voet, met de fiets of E-step.
Na de middag, op eigen tempo, gezellig shoppen  met kortingen tot 30% bij de 16 geselecteerde winkels in het modehart van ’t Stad. 

 

Meer informatie over het zomeraanbod en reservering vind je op onze websites of bel Nadine 0477/61.09.77 of Wim 0478/84.91.12

Nadine Marissen is erkend stadsgids met specialisatie in Mode, ’t Eilandje en de Haven naast de klassiekers zoals Monumentale Kerken, ’t Zuid, …
Wim Van Hauteghem is erkend stadsgids en biedt gegidste looptours en wandelingen aan met een twist en lanceert deze zomer ook tours met de Elektrische step. 

Vriendelijke groet,
Nadine & Wim

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Discover-Antwerpen Boek nu
 
Op:  09-07-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Discover-Antwerpen

Antwerpen
+1
10-07-2020

2020 wordt de zomer van de ’staycation’ … en in Antwerpen ben je meer dan welkom.Om de Antwerpse lokale winkels te ondersteunen werkten stadsgidsen Nadine Marissen en Wim Van Hauteghem een origineel dagprogramma uit voor de bezoeker: een combinatie van een begeleide wandeling met een shoppingmiddag.Wie deze zomer een wandeling boekt bij www.discover-antwerpen.be of...


Meer info

Discover-AntwerpenAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het