Vakantieverblijf "De Oude Heihoef"Een oude historische kempische langgevelhoeve met bijhorende stallen werd volledig gerestaureerd.  Prachtige omgeving voor fietsers, wandelaars, mountainbikers, paarden enz. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw eigen paard mee te brengen en een weide  te huren.

De omgeving is ideaal om korte of langere uitstappen in een wondermooie natuur te maken op uw geliefkoosd dier. Voor de overnachtingen kan u gebruik maken van onze vakantiewoningen "Tante Jeanne"  het "Kiekeskot" het "boshuizeke" of "de Opkamer".

De hoeve is gelegen vlak aan de Nederlandse grens in de driehoek Breda - Antwerpen - Bergen op Zoom met uitstekende bereikbaarheid en omgeven door ronduit prachtige natuurgebieden, fiets-en wandelwegen. Natuurgebieden en parken zoals : de Kalmthoutse-en de Rucphense Heide, de Wildertse Duintjes en de landgoederen "de Buyssche Heide"," de Moeren"," de Pannenhoef"
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-12-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het