Louis van Gaal na ruim veertig jaar terug naar de BosuilRoyal Antwerp FC, de club met stamnummer 1, presenteert in de aanloop naar de bekerfinale tegen Club Brugge als eerste Belgische club ooit een heuse eigen talkshow in broadcastkwaliteit. Op donderdag 30 juli wordt in NUMBER ONE vooruitgeblikt op de finale van de Croky Cup van twee dagen later.

Centrale gast bij deze primeur is niemand minder dan Louis van Gaal. Louis van Gaal speelde van 1973 tot 1977 zelf voor The Great Old en ontwikkelde zich na zijn spelerscarrière tot een van de meest succesvolle trainers in de voetbalgeschiedenis. 

‘Ik kom na ruim veertig jaar met plezier terug naar de Bosuil. Ik heb veel te danken aan Antwerp’, aldus Louis van Gaal. Naast Louis van Gaal zullen ook tal van andere bekende gasten in de uitzending passeren. 

In NUMBER ONE is de bekerfinale van zaterdag 1 augustus het centrale thema, maar er wordt ook in het archief gedoken en teruggeblikt op de historische bekerwinst van Royal Antwerp FC in 1992. Bekerwinst die een jaar later resulteerde in een Europese finale op Wembley. Het zal ook gaan over de toekomst, de ambities en de maatschappelijke rol van de club. Daarnaast komer er reportages met fans en rood-witte helden en zal de kijker prijzen kunnen winnen. 

Met deze talkshow onderstreept Royal Antwerp FC nogmaals dat het zeer steile ambities heeft en ook de komende jaren op alle mogelijke vlakken het verschil wil maken. Kortom, dit project kadert in de verruiming van het merk Antwerp waarbij een voetbalclub versterkt wordt door media en entertainment en zo dicht mogelijk bij fans en voetballiefhebbende families wilt staan. NUMBER ONE zal zeker niet alleen de Antwerpsupporter aanspreken maar is bedoeld voor iedereen die na maanden zonder voetbal smacht naar het moment waarop de bal opnieuw rolt. 

Kobe Ilsen is de gastheer van NUMBER ONE. De talkshow gaat live vanop de grasmat van de Bosuil in Deurne en is op donderdag 30 juli om 21u15 live te bekijken op hln.be en op Play Sports voor de Telenetabonnees.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  25-07-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over RAFC

Deurne
11-10-2020

Afgelopen weekend werden nieuwe Covid-19 testen uitgevoerd bij de spelers en de omkadering van de A-kern. Hieruit blijkt dat 4 spelers positief getest hebben op het Covid-19 virus. Ook een aantal mensen uit de sportieve omkadering legden een positieve test af. Alle betrokkenen zijn na het vernemen van hun positieve test onmiddellijk in quarantaine gegaan en stellen het allen goed.De club heeft...


Meer info

RAFC
Deurne
08-10-2020

Een medewerker van R. Antwerp FC heeft vandaag in de late namiddag positief getest op het Covid-19 virus. De club heeft, in overleg met de Pro League, alle nodige maatregelen genomen. Bij de wekelijkse testing van de Pro League hebben alle spelers negatief getest. Alle overige personeelsleden werden vanmiddag getest.Om geen risico’s te nemen, en de incubatietijd van het virus tegen te gaan,...


Meer info

RAFC
Anderlecht
30-08-2020

RSCA wil meer jonge meisjes aan het voetballen krijgenVandaag trappen RSC Anderlecht en Standard Fémina om 14.00 uur het nieuwe seizoen van de Scooore Super League op gang. Het topduel zal op televisie uitgezonden worden, een uitgelezen moment voor een duwtje in de rug aan het vrouwenvoetbal.Brussels Football, de ACFF en RSC Anderlecht zetten hun schouders onder de allereerste Girls...


Meer info

RAFCAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het