KV Mechelen – KV Kortrijk: “Zoveel emoties in één wedstrijd”Na het 1-2 verlies tegen KV Kortrijk wierpen Wouter Vrancken, Jordi Vanlerberghe en debutant Siemen Voet hun blik op de wedstrijd.

Wouter Vrancken: 

Ik denk dat de eerste helft gelijk opging met mogelijkheden aan beide zijden, beide ploegen konden wel een doelpunt maken. In de tweede helft kwamen we goed uit de kleedkamer met intense acties en heel veel energie. Dan is het leuk voor Siemen dat hij die goal maakt, hij heeft zich echt wel opgewerkt en zijn kans gegrepen.

Het kantelpunt is die rode kaart, dat is een jeugdzonde. Volgens mij zouden we met elf tegen elf niet meer in de problemen komen, we moesten dan met tien zien te overleven en dan is het jammer dat we het nog weggeven. We spelen goed voetbal, we creëren goeie kansen, geven niet te veel weg maar de punten blijven achter en dat is frustrerend voor mij én zeker voor ook voor het team.

 

Jordi Vanlerberghe:

Weeral een ongelukkige nederlaag… Kortrijk kon profiteren van de rode kaart en dan heb je het verhaal van het seizoen. Issa begaat inderdaad een jeugdzonde met zijn rode kaart en moet daar slimmer zijn, dat weet hij zelf ook wel. Dan komt daar wel bij dat ik de eerste gele kaart niet terecht vindt. Het is een beetje zijn speelstijl en helaas heeft dat het resultaat mee bepaald.

We hadden de wedstrijd volledig in handen, maar de jongens op het middenveld zijn goede voetballers en dat zie je als ze ruimte krijgen.

Bij de eerste goal was ik te verrast omdat Mboyo eerst naast de bal trapt, ik kon niet meer reageren. De tweede is een goede center van de linksachter. Twee kansen, twee goals…

We kunnen elke week zeggen dat het wel eens gaat kantelen maar uiteindelijk moet het ook gebeuren. Volgende week moeten we sowieso drie punten gaan pakken in Eupen want het programma dat volgt is niet makkelijk.

 

Siemen Voet:

Eerst leek het een droomdebuut en uiteindelijk zijn er dan zoveel emoties in één wedstrijd. In de eerste helft speelt het hele team goed en zijn we dominant. Dan scoor ik na de rust, ik kan niet meer herinneren wat er daarna allemaal is gebeurd. Dan heb je die rode kaart en twee tegendoelpunten. Het doelpunt was mooi voor mij, maar we schieten er niets mee op.

Iedere speler weet met Covid dat je je altijd klaar moet houden. Toen ik vanmorgen hoorde dat ik waarschijnlijk zou starten, kreeg ik wel een adrenalinestoot. Ik ben goed geïntegreerd in de groep en dan kom je ook op het veld met vertrouwen.

De coach vraagt me om in te dribbelen en dat ligt me wel, bij de jeugd van Club Brugge werd niet anders gevraagd en ook onze coach houdt van dat spel. Er zit een risico in als je de bal verliest, maar als je een linie kan overslaan, ligt het spel helemaal open. Dat is één van mijn sterke punten.

Als verdediger werk ik op training graag af en trap ik graag naar doel. Er is me altijd gezegd dat een scorende verdediger ook altijd een streepje voor heeft. Dat is misschien een voordeel dat ik in de toekomst zal hebben.

 

Berichtgever: KV Mechelen
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-10-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Lokeren
01-12-2020

Corona hakt in op de mentale gezondheid, ook bij dokters en artsen in opleiding. Doctors4Doctors ondersteunt artsen op vlak van preventie, opvang en begeleiding. Hun werking wordt momenteel overspoeld en ze hebben hierdoor nood aan extra middelen. Dit bracht Silke Stalpaert (32) en haar nicht Anneleen De Beule (23) aan het denken. Ze brachten een zelfgeschreven gedichtenbundel uit: “Gij schoon...


Meer info

PRpress
Glabbeek
01-12-2020

Op 21 juni ’20 werd één van de eerste FERM-troostplekken in Vlaanderen geopend, meer bepaald in Zuurbemde (Glabbeek). Een sfeervolle plek in het groen te midden van velden waar mensen, nu én lang na corona, samen troost kunnen vinden maar ook rust te midden van alle drukte. Er werd in juni o.a. een vast paneel met daarop toelichting over project...


Meer info

PRpress
Aalst
01-12-2020

En wat voor één.Aalst heeft er een sportteam bij en het is alvast geen alledaags team. ION SQUAD is een Aalsters esports team -ION fonetisch = ajuin- en zal aantreden als één van de zes teams in de Belgian League. De "Belgian League" is de officiële Belgische competitie rond de wereldwijd immens populaire game "League of Legends (LOL)".League...


Meer info

PRpress
Wetteren
>>
01-12-2020

Op dinsdag 1 december lanceren Rivierpark Scheldevallei en het project ‘PDPO Donkmeer’ in samenwerking met het Regionaal Landschap Schelde-Durme de brochure “Verrukkelijk Lokaal”. De brochure en website kalkensemeersendonkmeer.be/korte-keten zetten aanbieders van lokale producten uit Berlare, Laarne, Wetteren en Wichelen in de kijker. Een uitgestippelde fietstocht doorheen...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het