Verkeersmaatregelen TienenHERSTELLINGSWERKEN WULMERSUMSESTEENWEG

In de periode van maandag 29 april t/m woensdag 8 mei ‘19 zullen er plaatselijke herstellingen uitgevoerd worden aan de betonverharding van de rijweg tussen de Oostelijke Ring en het kruispunt Leeuwerikweg/Sint-Maurusweg uitgevoerd worden. Het kruispunt blijft open. Omdat de werfzone afgesloten wordt, zal het verkeer omgeleid worden via de Oostelijke Ring, Sint-Truidensesteenweg en Wulmersumsesteenweg (deel tussen de Sint-Truidensesteenweg en de Bietenweg, kant Grimde). Ook het openbaar vervoer volgt tijdens de werken de omleiding Oostelijke Ring – Sint-Truidensesteenweg. Voor een vlotte doorstroming van het verkeer op de omleidingsroute zal er op de Wulmersumsesteenweg tussen de Bietenweg en Sint-Truidensesteenweg een parkeerverbod ingevoerd worden.
De bushaltes gelegen langs de Wulmersumsesteenweg (gedeelte tussen de Bietenweg en Sint-Truidensesteenweg) worden tijdelijk niet bediend. Voor voetgangers en fietsers (fietsen aan de hand) blijft doorgang mogelijk.

 


WIELERWEDSTRIJD STOK

Op woensdag 1 mei ‘19 geldt er omwille van een wielerwedstrijd een parkeerverbod tussen 12.00 en 18.00 uur in de Sint-Hubertusstraat, Sint-Genovevaplein (tussen Lindebaan en parking) en de Herestraat in Oplinter. Tijdens de wedstrijd wordt er in de Sint-Hubertusstraat (richting Oplinter) en de Herestraat (richting Stok) eenrichtingsverkeer ingevoerd.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  25-04-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Tienen

Tienen
16-01-2020

Pendelaars, bezoekers en inwoners kunnen al geruime tijd aan het station in Tienen een Blue-bike ontlenen. Het initiatief wordt ondersteund door de stad Tienen en draagt bij tot een meer duurzaam Tienen.Twee jaar jaar na de lancering van de blauwe stadsfietsen, blijkt het systeem succesvol.Daarom werd het aantal deelfietsen uitgebreid.


Meer info

Tienen
Tienen
16-01-2020

De vrijetijdsdiensten voelen het kriebelen en zorgen ook deze krokusvakantie weer voor een goedgevuld programma. Sportkampen en de Heldenstieldag gaan de strijd aan met bankhangen en blauwe smartphone- en tabletschermpjes.Een vaste waarde tijdens de schoolvakanties zijn de sportkampen van de sportdienst voor kinderen vanaf 4 jaar. Van maandag 24 t/m vrijdag 28 februari ’20 vinden deze...


Meer info

Tienen
Tienen
16-01-2020

Op zondag 26 januari ’20 wordt het vernieuwde Kapucijnenplein ingehuldigd. Het plein kreeg een nieuwe aankleding en een combinatie van verschillende vaste planten die lang bloeien wat ook belangrijk is voor de biodiversiteit.De groenzone voor het vroegere weeshuis werd aangelegd met een diversiteit aan beplanting, bloempartijen en esdoorns. Buurtactiviteiten vinden voortaan plaats op een...


Meer info

Tienen
Tienen
09-01-2020

KETELMAKERSSTRAAT AFGESLOTENOp donderdag 9 januari ‘20 zal de Ketelmakersstraat t.h.v. huisnummer 10 van 07.00 tot 18.00 uur afgesloten worden voor alle verkeer voor het plaatsen van een stelling aan het nieuwbouwproject Oostermeer.BROEKSTRAAT AFGESLOTENDe Broekstraat wordt op donderdag 16 januari ‘20 afgesloten van 09.00 tot 12.00 uur o.w.v. een verhuis.


Meer info

TienenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het