Waterlogic krijgt voet aan de grond in België door overname Pure ServicesWaterlogic, een toonaangevende internationale ontwerper, producent, distributeur en serviceprovider van dispensers voor gefilterd drinkwater, kondigt met genoegen de overname van Pure Services aan.

Sinds zijn oprichting in 2007 is Pure Services gespecialiseerd in de servicegerichte verhuur van drinkwaterdispensers en -fonteinen aan kleine en grote bedrijfsorganisaties in België en Luxemburg.

Waterlogic werd opgericht in 1992 als een van de eerste bedrijven die Point-of-Use-waterdispensers (POU) bij klanten introduceerde. POU-waterdispensers maken gebruik van de waterleiding. Waterlogic is sindsdien koploper binnen de POU-markt door het promoten van milieuvriendelijk productontwerp en dito productkwaliteit, de toepassing van nieuwe technologieën én een topservice.

Veerle Claes, Managing Director van Waterlogic Benelux: “Pure Services is de natuurlijke partner die ons kan helpen om in de snelgroeiende Belgische hydratatiemarkt voet aan de grond te krijgen. Het bedrijf heeft de laatste 12 jaar onafgebroken gewerkt aan het opbouwen van een uitmuntende reputatie op het gebied van excellente service en drinkwateroplossingen voor zijn klanten.”

Waterlogic is rechtstreeks vertegenwoordigd in 16 landen en beschikt over een uitgebreid, onafhankelijk en wereldwijd distributienetwerk dat zich verspreidt over meer dan 60 landen. Waterlogic België maakt deel uit van de onlangs gevormde Benelux-bedrijfsregio. Waterlogic kan namelijk rekenen op een gevestigde aanwezigheid op de Nederlandse markt en maakt zich op om de Luxemburgse markt aan te boren. Op die manier vervult het bedrijf zijn sterke groeiambities in Europa.

Of in de woorden van Emmanuel Eeman, voormalig eigenaar van Pure Services: “Wij kijken er bijzonder naar uit deel te gaan uitmaken van de Waterlogic-familie. Waterlogics brede assortiment dispensers wordt gesteund door superieure technologie waarmee op een milieubewuste manier gefilterd, bijzonder smakelijk water wordt geleverd, zónder dat daar plastic flessen aan te pas komen. Zo bieden we onze klanten het duurzame en hoogstaande product dat ze verdient.”
Waterlogic werd in januari 2015 overgenomen met kapitaal dat wordt beheerd door Castik Capital, een Europese investeerder in private equity. De recente overname van Pure Services past binnen de expansieve buy and build-strategie van het bedrijf na de overname door Castik, en volgt op diverse aanzienlijke overnames in de VS, het VK, Australië, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  15-08-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpro

Brussel
22-01-2020

Op 24 januari viert de Belgische Douane en de Werelddouaneorganisatie (WCO) de Internationale Douanedag.Voor deze gelegenheid trekt Manneken-Pis zijn douane-uniform aan.


Meer info

PRpro
Brussel
21-01-2020

Dat de relatie op de werkvloer niet altijd rozengeur en maneschijn is, blijkt uit de antwoorden van meer dan 5700 Belgische werknemers op een enquête van StepStone. De Belgische jobsite poogt zo het bewustzijn en de ondersteuning van het mentaal welzijn bij werknemers te verhogen en te ondersteunen.Maar liefst 23% van de Belgen kampt regelmatig met nachtmerries over zijn/haar...


Meer info

PRpro
Brussel
21-01-2020

Je registreren als orgaandonor redt levens. De wet van 1 maart 2018 maakt het mogelijk om de registratie als orgaandonor ook online in orde te brengen.“Maar het is nog altijd wachten op de uitvoeringsbesluiten om dit systeem effectief in werking te laten treden”, aldus CD&V Kamerlid Steven Matheï.“Daarom bevroeg ik minister De Block in de Commissie Gezondheid.” ,...


Meer info

PRpro
Brussel
21-01-2020

Je registreren als orgaandonor redt levens. De wet van 1 maart 2018 maakt het mogelijk om de registratie als orgaandonor ook online in orde te brengen.“Maar het is nog altijd wachten op de uitvoeringsbesluiten om dit systeem effectief in werking te laten treden”, aldus CD&V Kamerlid Steven Matheï.“Daarom bevroeg ik minister De Block in de Commissie Gezondheid.” ,...


Meer info

PRproAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het