De stad Brussel heeft er een eeuweling bij, Colette Hofman!De stad Brussel heeft er een eeuweling bij. Colette Hofman vierde donderdag 23 mei haar 100ste verjaardag in WZC Pagode@Armonea te Neder-Over-Heembeek.

Colette Hofman, geboren en getogen in Brussel op 23/5/1919, hoort en ziet misschien niet meer zo goed, het kopje is er nog goed bij. Ze luistert graag naar de verhalen van zoon Paul die elke middag langskomt.

WZC Pagode@Armonea organiseerde afgelopen donderdag een feestje voor Colette, familie en vrienden. Ook Ans Persoons, Schepen te Brussel, kwam Colette een gelukkige verjaardag wensen.

Colette, enig kind,  werkte als corsetmaakster tot de bevrijding van de oorlog. In 1947 trouwde ze met Josef die op Sabena werkte. Daarna werd ze huisvrouw voor de 5 kinderen (2 zonen en 3 dochters) die ze samen kregen.

In 1972 overleed Josef tgv een hartaanval. Gedurende 65 jaar heeft ze in Vilvoorde gewoond en was ze actief lid van de Protestantse Kerk daar tot ze een echte Heembeekenaar werd toen ze in het WZC kwam wonen.

Ondertussen heeft Colette 11 kleinkinderen en 14 achterkleinkinderen. Hoe ze het tot 100 jaar heeft gebracht? Geen speciaal recept…. Gewoon genieten van elke dag, de familie en vrienden!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
barbara hartert
 
Op:  24-05-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis een familiebericht plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het