Carrefour opent een nieuw Marketconcept in RijkevorselCarrefour opent een nieuwe Market in Rijkevorsel. Hier zal de klant niet alleen verwend worden met een totaal vernieuwend Marketconcept, hij zal er met veel genoegen kunnen proeven van de creatieve geest van de franchisepartners die hun ervaring in de eventsector ten dienste stellen van de klanten van deze buurtwinkel. Met de slogan “met u erbij is onze winkel nog mooier “ klinkt hier alvast een warme verwelkoming voor de klant.

De nieuwe Market van Rijkevorsel wordt uitgebaat door Jimmy Faes en Mark Adriaenssens. Beide franchisepartners zijn eveneens actief in de evenementensector. Door de coronacrisis hebben ze besloten zich heruit te vinden en hun dynamisme en creativiteit ten dienste te stellen van de klant. Dit ziet men duidelijk in de aanpak en dienstverlening, in de nieuwe assortimenten, maar ook in de originele ideeën om de klant zich echt thuis te laten voelen. 

De nieuwe buurtwinkel heeft een winkeloppervlakte van nagenoeg 1300 m2 met lange en brede gangen, en bevindt zich in het centrum van Rijkevorsel. De klanten kunnen er makkelijk te voet of met de fiets naartoe komen. Ook voor wagens is er parking voor de deur.

Alle ambachten onder één dak

Deze Carrefour Market komt onder de aandacht door zijn totaal vernieuwend concept met “alle ambachten onder één dak”. Zo kan de klant er terecht voor een lekker stukje in huis versneden vlees, een heerlijk door de chefs in huis bereide maaltijd – de winkel beschikt immers over een uitgebreide traiteurafdeling in bediening - , dagelijks vers afgebakken brood, en dagverse fruit en groenten. Verder biedt deze Market een ruim gamma aan biologische producten aan evenals een groot assortiment aan Carrefour veggie producten.

Vanaf het ogenblik dat de coronamaatregelen het weer zullen toestaan, wordt ook de eetruimte toegankelijk, waar men - weliswaar staande - ter plaatse iets kan nuttigen en kan proeven van de lekkerste koffie van een plaatselijke leverancier. Ook een microgolfoven is aanwezig om een snelle maaltijd op te warmen.

Lekkere producten van bij ons 

Voor alle voedingsproducten steunt Carrefour zoveel mogelijk de lokale producenten. Zo’n 190 referenties (wat bijna 3 x zoveel is als in een klassieke Market) komen van een 20-tal leveranciers uit de streek. Het vlees is er één voorbeeld van. In het kader van de Carrefour Kwaliteitsketen, waardoor Carrefour een perfecte traceerbaarheid tussen alle schakels kan garanderen, werkt deze Market samen met een plaatselijke veeboer. De franchisepartners hebben hier zelf het lastenboek opgemaakt, waardoor extra kwaliteit kan gewaarborgd worden. Door de korte kring tussen slachting en versnijding, draagt deze buurtwinkel eveneens een extra steentje bij tot de ecologische voetafdruk!

One stop shopping

Gedaan met aanschuiven in aparte voedingswinkels. In deze winkel vindt de klant alles onder één dak. Hij moet dus maar op één plaats zijn om te voorzien in zijn dagelijkse behoeften. Naast het ruime aanbod aan verse of in house bereide ambachtelijke producten door de specialisten des huizes, kan de klant er eveneens online bestelde pakjes ophalen. Zo beschikt de winkel eveneens over een Cubee, de pakjesautomaat van bpost, waardoor men in alle veiligheid zijn pakje kan gaan ophalen. Ook kan de klant zijn geluk beproeven op de stand van de nationale loterij.

En ook de liefhebbers van de Wereldkeuken zullen in deze winkel terecht kunnen voor dat ietsje meer. Zo zijn er al van nieuwe referenties voor de Italiaanse, Aziatische en Mexicaanse keuken.

Milieubewuste keuzes en zero waste

Ook wil Carrefour haar milieubewustzijn en zero waste strategie in de verf zetten door een samenwerking met Too Good to Go waar verspilling wordt tegengegaan door dagverse producten, die de dag nadien niet meer kunnen verkocht worden, ‘s avonds aan te bieden aan sterk verminderde prijzen aan de consument die hiervoor inschrijft.
Verder zal de klant aangemoedigd worden om correct te recycleren in de verschillende recyclagezones waar leeggoed, batterijen, papier & karton, en plastic kan achtergelaten worden. Een andere inspanning die Carrefour zich getroost heeft op milieuvlak is het gebruik van LED-verlichting  en de optimalisatie van de installaties voor koelen, vriezen en klimaatregeling waardoor er een optimale balans ontstaat tussen energie en verbruik. Zo worden de CO2 emissies tot een minimum beperkt en verbetert deze winkel hiermee zijn groene voetafdruk.

Het beste voor iedereen beschikbaar

Trouw aan zijn Act for Food strategie waarmee Carrefour het beste voor iedereen beschikbaar wil stellen, hanteert het enseigne hier zoals steeds een bewuste prijzenpolitiek met een groot assortiment uitstekende producten aan ronde prijzen.  

Uiteraard is de winkel volledig coronaproof en worden de veiligheids- en hygiënemaatregelen strikt gehanteerd zoals in elke winkel van de Groep.   

 

Adres
Prinsenpad 2, 2310 Rijkevorsel 

Openingsuren
Alle dagen van 8.00-20.00 uur. Op zon- en feestdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Gesloten op dinsdag. 

 

Berichtgever: Carrefour Press Belgium 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-11-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpress

Kortrijk
15-01-2021

De wet omtrent het verlaagde BTW-tarief op de afbraak en heropbouw van een woning werd eind 2020 gestemd door de overheid. Dit maakt het mogelijk voor klanten om een nieuwbouwappartement of -woning aan te kopen aan een verlaagd btw tarief van 6% i.p.v. de gebruikelijke 21% voor wat betreft de constructieprijs. Deze maatregel biedt kopers een interessant fiscaal voordeel.De nieuwe maatregel is van...


Meer info

PRpress
Brussel
14-01-2021

Meditatie wordt als remedie gezien, maar slechts 1 op 10 Belgen doet het De meerderheid van de Belgen (bijna 80%) heeft de voorbije maanden stress, ongerustheid, angst en slaapproblemen ervaren, zo blijkt uit onderzoek* van de grootste Europese meditatie-app Petit BamBou die vanaf vandaag ook in het Nederlands beschikbaar is. Meer dan een kwart zegt zelfs vaak tot altijd last te hebben van...


Meer info

PRpress
Gistel
14-01-2021

Gistel beslist om gratis parkeerkaarten in te voeren voor lokale vrachtwagenchauffeurs in het industrieterrein Konijnenbos. De controles zullen uitgevoerd worden door de lokale politie en dit op basis van het nieuw goedgekeurde GAS-reglement. Het bestuur kreeg regelmatig klachten en opmerkingen met betrekking tot het lang parkeren van vrachtwagens van niet-Gistelnaars waarvan de bestuurders...


Meer info

PRpress
Zonder gemeente
14-01-2021

Zij hebben 10 dagen de tijd om deel te nemen aan deze pittige crowdlending!BeeBonds biedt particuliere beleggers en rechtspersonen de mogelijkheid om te investeren in de opening van 70 Thaise Pitayarestaurants in de Benelux. Zij hebben 10 dagen de tijd om deel te nemen aan deze pittige crowdlending!Het Belgische crowdlendingplatform BeeBonds laat particuliere beleggers en rechtspersonen toe om te...


Meer info

PRpressAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het