Residentie Providence - Getaway OostendeOp wandelafstand van onze Belgische kust vindt u Getaway Oostende. Residentie Providence is de nieuwste vestiging van Getaway en is gelegen op de Van Iseghemlaan.


De residentie bevindt zich boven het Ensor museum en heeft fitnessfaciliteiten ter beschikking.

 

DE LUXE FLATS

Onze Deluxe flats zijn geschikt voor een bezetting van 1 tot 3 gasten. Ze bieden een zee van comfort en een maximum aan voorzieningen. Alle Deluxe flats zijn voorzien van een éénpersoonsbed en een comfortabele slaapbank voor twee, airconditioning, een zithoek met salon, kabelTV, ingerichte keuken met magnetron, koelkast en keukengerei, een badkamer met regendouche en gratis wifi.

 

SUPERIOR FLATS 

Onze Superior flats zijn geschikt voor een bezetting van 1 tot 4 gasten. Ze bieden een zee van comfort en een maximum aan voorzieningen. Alle Superior flats zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden en een comfortabele slaapbank voor twee, airconditioning, zithoek met salon, kabelTV, ingerichte keuken met magnetron, koelkast en keukengerei, badkamer met regendouche en gratis wifi.

 

De Getaway receptie in Oostende is iedere dag geopend van 15u00 tot 20u00.

 

OOSTENDE

Zomer 2018

Oostende ligt centraal op de Belgische kustlijn. De stad beschikt over een zee- én een luchthaven, twee belangrijke troeven. De stad kent een boeiende geschiedenis en was de favoriete badplaats van Koning Leopold I. Lange tijd werd er een veerdienst Oostende-Dover in ere gehouden. De Wellington renbaan, de belle-époque architectuur, de haven, de gaanderijen, de promenade, het kursaal… zorgen voor een heel eigen sfeer en mondaine uitstraling.

De oorspronkelijke nederzetting werd ooit helemaal door de zee verzwolgen en bevindt zich nu op ongeveer 200 meter voor de kust. In de 14° en de 15° eeuw moest de stad Oostende hierdoor tot tweemaal toe verplaatst worden richting hinterland. Lange tijd was de welvaart van Oostende afhankelijk van de handelsroutes over zee naar China en India. Ook de sterk ontwikkelde visserijvloot droeg later bij tot de verdere welvaart en ontwikkeling.

De beslissende impuls werd echter gegeven door de explosieve groei van het kusttoerisme. Oostende wist hierbij een evenwicht te bewaren tussen toekomst en verleden. Stedelijke faciliteiten contrasteren er met de gemoedelijke sfeer van een dorp.

Netjes ingebed tussen het strand, de havengeul en de visserskaai is Getaway Oostende strategisch gelegen in de stad. Zowel de zee als het kursaal bevinden zich op slechts korte wandelafstand. Het gebouw, in zijn typische oude architectuur, omvat een mix van Deluxe en Superior flats, 49 studio’s in totaal.

U bevindt zich hier in het kloppend hart van de Koningin der Badsteden. Het winkel- en horeca aanbod is er bijzonder uitgebreid. Met de wagen of de taxi bent u in no time op de regionale luchthaven die u naar elke belangrijke Europese bestemming kan brengen of voor aansluiting zorgt met andere luchthavens in binnen- en buitenland.

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Getaway Oostende - Residentie Providence
Boek nu
 
Op:  22-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het