Wanneer   :  Seniorenraad Dessel viert seniorenweek met tal van activiteitenVan 20 tot 25 november 2017 worden senioren in de kijker gezet. Binnen de gemeente Dessel is de seniorenwerking heel actief. Hierdoor worden er tal van activiteiten georganiseerd door de Seniorenraad en/of vereniging.

Ontbijtbuffet en kaartnamiddag op maandag 20 november 2017

Als aangename starter van de seniorenweek organiseert de Seniorenraad een verzorgd en lekker ontbijt. Na het ontbijt kan er nog gezellig nagekeuveld worden.

Uur: van 9u tot 10u en van 10u tot 11u
Prijs: € 10 per persoon
Locatie: Scholeke Brasel, Sportpark 1, Dessel
Info en inschrijven: Leden van een vereniging dienen zich in te schrijven bij hun vereniging. Niet-leden dienen zich te wenden tot de senioren- en zorgconsulent van het OCMW, contactpersoon Stijn Verheyden. Inschrijven = betalen.
Organisatie: Seniorenraad Dessel

Heb je zin om een kaartje te leggen, een praatje te maken of gewoon gezellig samen te zijn? Dan kan dit op onze kaartnamiddag. De verenigingen laten je meteen thuis voelen. Er worden ook nog enkele gezelschapsspelen voorzien. Je mag ook zelf een spel meebrengen.

Uur: van 13.30 tot 16.30 uur
Prijs: gratis
Locatie: Scholeke Brasel, Sportpark 1, Dessel
Info en inschrijven: n.v.t.
Organisatie: Okra
 

Brei haak hobby café op dinsdag 21 november 2017

Gezellig samen breien en haken, wie wil dat niet? Ook andere handwerkers (borduren,..) en hobby artiesten zijn van harte welkom. Heb je twee linkerhanden maar draag je graag bij aan een gezellige namiddag, blijf dan zeker niet thuis.

Uur: van 13.30 tot 16.30 uur
Prijs: gratis
Locatie: Scholeke Brasel, Sportpark 1, Dessel
Info en inschrijven: n.v.t.
Organisatie: Seniorenraad
 

Vlaamse kermis op woensdag 22 november 2017

Op woensdagnamiddag organiseren we een Vlaamse kermis. Jong & oud, kleinkind & grootouder,.. samen oude volkspelen van vroeger spelen. We willen iedereen een onvergetelijke namiddag bezorgen. Van elkaar leren of elkaar uitdagen voor een leuk spel te spelen. Gezellig verbroederen onder elkaar. Vergeet zeker je kleinkinderen niet mee te nemen.

Uur: Start om 13.30 tot 16.30 uur
Prijs: gratis
Locatie: Scholeke Brasel, Sportpark 1, Dessel
Info en inschrijven: n.v.t.
Organisatie: Seniorenraad i.s.m. senioren- en zorgconsulent
 

Bingonamiddag op donderdag 23 november 2017

Graag nodigen we je uit voor onze bingonamiddag. In totaal zullen er vier rondes gespeeld worden. Twee voor de pauze en twee na de pauze. Voor iedereen wordt er een leuke prijs voorzien. Er zijn ook enkele grootletterkaarten aanwezig.

Uur: van 13.30 tot 16.30 uur
Prijs: € 1 per persoon
Locatie: Scholeke Brasel, Sportpark 1, Dessel
Info en inschrijven: Op het OCMW (Pastorijstraat 2, Dessel) bij de senioren- en zorgconsulent, contactpersoon Stijn Verheyden. Inschrijven = betalen.
Organisatie: Caritas
 

Desselse namiddag op vrijdag 24 november 2017

Deze namiddag staat in het teken van oude volksdialecten en gezellig samenzijn. Tijdens deze middag kan je verhalen uitwisselen over vroeger en nu. Denk maar aan de vele bijnamen die Dessel rijk is. Samen verbroederen in het Dessels dialect.

Heb je nog oude foto’s of voorwerpen die je graag meeneemt? Zeer welkom!

Uur: van 13.30 tot 16.30 uur
Prijs: gratis
Locatie: Scholeke Brasel, Sportpark 1, Dessel
Info en inschrijven: n.v.t.
Organisatie: Seniorenraad

 
Lekker lezen in de bib op zaterdag 25 november 2017

Op zaterdag 25 november zal onze senioren- en zorgconsulente je verwennen met een lekkere wafel en een tas koffie in de bib. Aarzel niet en kom zeker eens langs. Gezellig samen zijn of een leuk boek lezen. Als je moeilijkheden hebt met lezen ben je ook van harte welkom! De grote collectie Daisy-boeken en grootletterboeken zijn aanwezig.

Uur: van 9 tot 11.30 uur
Prijs: gratis
Locatie: Bibliotheek Dessel, Hannekestraat 1, Dessel
Info en inschrijven: n.v.t.
Organisatie: senioren- en zorgconsulente Marleen Joris en Anita Van Genechten
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Dessel

Dessel
03-04-2020

Lokaal bestuur Dessel annuleert alle eigen activiteiten tot en met 1 juni uit voorzorg voor het coronavirus.Omdat sommige activiteiten heel wat voorbereiding vragen en er op dit moment geen zekerheden kunnen gegeven worden omtrent het al dan niet doorgaan van activiteiten, heeft lokaal bestuur Dessel beslist alle activiteiten te annuleren tot en met 1 juni 2020.We geven een overzicht van de...


Meer info

Dessel
Dessel
28-03-2020

De Vlaamse overheid kondigde zonet haar nieuwe #IKREDLEVENScampagne aan. De huidige situatie vraagt om burgerzin en iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.De campagne wil met drie belangrijke ‘checks’ mensen aanzetten om goede gewoontes aan te nemen en vol te houden. Voor de campagne werkt de overheid nauw samen met...


Meer info

Dessel
Dessel
26-03-2020

EVA-vzw IBO Dessel blijft open in de paasvakantie. Er wordt opvang voorzien voor kinderen van ouders uit een cruciaal beroep en voor kinderen uit sociaal of medisch kwetsbare gezinnen of uit een moeilijke thuissituatie.Het basisprincipe blijft echter dat ouders hun kinderen zo maximaal mogelijk thuis opvangen.De buitenschoolse opvang blijft dus open in de paasvakantie voor kinderen uit deze...


Meer info

Dessel
Dessel
23-03-2020

Lokaal bestuur Dessel annuleert alle eigen activiteiten voor de hele maand april uit voorzorg voor het coronavirus.Hieronder vallen de buitenspeeldag die door zou gaan op woensdag 22 april en opening toeristisch seizoen op zondag 26 april. Het omni-sportkamp in de paasvakantie werd al eerder geannuleerd. Ook de intergemeentelijke organisatie RAMP?ZALIG!, het evenement voor skaters, op 16 mei...


Meer info

DesselAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het