Kempense Golf Club18 HOLES GOLFBAAN

De Kempense Golf Club is een volwaardige 18 holes baan die zich uitstrekt over 47 hectare.  Bij de aanleg zijn meer dan 24.000 bomen en struiken geplant, die een oase van rust creëeren. Daarnaast kent de baan enkele dominante waterpartijen. De combinatie van beplanting en water maakt dat de baan eerder technisch dan vermoeiend is.

Zowel de ervaren speler als de beginnende golfer zullen zich hier ongetwijfeld onmiddellijk thuis voelen. Dankzij de Kempische zandgronden is de baan het hele jaar door bespeelbaar en het bijzondere is dat op de Kempense Golf Club ook in de winter op zomergreens gespeeld wordt.

De greenkeepers zetten zich daarvoor dagelijks in om u een fantastische golfbeleving te bieden.

 

OEFENFACILITEITEN 

De Kempense Golf Club heeft haar oefenfaciliteiten volledig up to date gebracht met de hedendaagse vereisten.
Zo is er een nieuwe overdekte en verlichte driving range met zowel kunststof als gras teeboxen, oefengreens en oefenbunkers.
Daarnaast beschikken de golfprofessionals over elektronische hulpapparatuur zoals Flightscope en Trackman en is er een moderne indoor golfsimulator.

Driving range

De driving range van de Kempense Golf Club is meer dan 250 meter lang en heeft zowel overdekte kunststof afslagplaatsen als open gras afslagen. Daarnaast zorgen echte bunkers ervoor dat alle golfers doelbewust kunnen oefenen. De driving range is permanent toegankelijk en zal vanaf 19 april op een aantal avonden verlicht zijn. Voor de leden is een oplaadbare ballenkaart beschikbaar (aanschaf €5,00 + gewenste tiks). Greenfee spelers kunnen aan de receptie “wegwerp” kaarten kopen voor het gewenste aantal ballen.

In het driving range gebouw bevinden zich de leslokalen van de pro’s. Met hun uitgebreide technische apparatuur kunnen zij zowel de gevorderde als beginnende golfer de kneepjes van de golfsport bijbrengen.

Putting & chipping green

Putten en chipping zijn uitermate belangrijk voor een goede score op de golfbaan. Daarom heeft de Kempense Golf Club twee prachtige oefengreens waar u in alle rust uw spel kunt oefenen en voorbereiden.

 

BRASSERIE

Het nieuwe clubhuis is zomer en winter niet alleen een aantrekkelijke 19e hole, maar is bovendien uitstekend uitgerust om u en uw gasten culinair te verwennen.

Het heeft een open brasserie en een apart, stijlvol ingericht, besloten restaurant gedeelte. Er zijn twee grote terrassen, waarvan het bovenste voor besloten gelegenheden gebruikt kan worden. De keuken is voorzien van een state of the art uitrusting en de brigade staat garant voor vakmanschap en kwaliteit op uw bord. Elke dag opnieuw gaan zij voor een harmonieus evenwicht tussen creatieve vernieuwing en klassieke bereidingen met verse en pure ingrediënten.

Voor de golfer is er een kleine kaart met after golf snacks, smakelijke kleine gerechten en een dagelijks wisselende dagschotel met keuze uit vlees of vis.

De combinatie van vergaderzalen, brasserie, besloten restaurant en de twee grote terrassen biedt, met een prachtig uitzicht op de golfbaan, een uniek kader voor zomaar een gezellig etentje, voor kleine of grote feesten of evenementen tot 200 personen, waarbij wij de catering naadloos laten aansluiten bij het doel en de opzet van uw evenement.

Ontbijtsessies, zakenlunches, warme en koude buffetten, barbecues, diners van twee tot zeven gangen, … Het team van de Kempense Golf Club verzorgt elke culinaire verpozing tot in de puntjes.

Reservaties via +32 (0) 14 70 21 83

 

VERGADEREN EN FEESTEN

Het clubhuis van de Kempense Golf Club is voorzien van uitstekend geoutilleerde ruimtes voor een breed scala van activiteiten. Zowel zakelijk als privé. Maar het is bovenal een zeer veelzijdige en verrassende locatie. Midden in een oase van rust, in een prachtig parklandschap met uitzicht op een eeuwenoude beuk en een nog oudere kastanje. Het is bovendien een geraffineerde combinatie van een klassieke villa en een moderne nieuwbouw.

Ideaal om te vergaderen en al even ideaal om te feesten. U hebt de beschikking over drie zalen, waar respectievelijk 10, 12 en 60 personen in alle comfort kunnen vergaderen. Alle zalen zijn uitgerust met hedendaagse communicatie apparatuur zoals beamer, projectiescherm, airconditioning en draadloos internet. Twee zalen zijn gelegen op de bovenverdieping waar bezoekers kunnen beschikken over een eigen terras en bediend kunnen worden vanaf een eigen bar.

Bij grote feesten of evenementen kan de accommodatie uitgebreid worden tot 200 personen.

Er is nagenoeg onbeperkte parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

GOLFSHOP

Kleding, schoenen, Golfclubs, trolleys, golftassen,accessoires & ballen, cadeaubonnen en  acties van de maand zijn in de shop te verkrijgen.
 

TARIEVEN

De greenfee tarieven voor bezoekers in 2018 :  Klik hier
 

ARRANGEMENTEN

Brasserie

De brasserie van de Kempense Golf Club heeft een mooi pre- en after golf arrangement voor een perfecte golfdag:

  • Ontvangst met koffie en zoetigheid
  • 2 gangen diner met keuze uit vlees of vis

Dit arrangement kost € 25,- en kan tegen een meerprijs van € 5,- uitgebreid worden met een dessert.
 

Flight van 4 personen voor € 100,-

Dit aanbod is uitsluitend geldig voor leden van Golf.be. Het is maximaal 24 uur vooraf te reserveren en alleen geldig op resterende beschikbare uren. Het brasserie arrangement is desgewenst ook beschikbaar voor dit aanbod.


Groepsarrangementen en golfdagen

Wij maken het onze bezoekers graag naar de zin.

Voor zowel grote als kleine groepen kunnen we gerichte arrangementen op maat maken.

Wij voorzien in al uw wensen ten aanzien van eten en drinken: catering op de baan, lunch of diner, buffetten of BBQ’s.

Ook helpen wij u graag met de organisatie van uw golfdag of golfevenement door het verzorgen van startlijsten en/of voorgedrukte scorekaarten.

Ook indien u iets wenst te organiseren voor niet geoefende golfers kunnen wij, samen met onze ervaren Golf Professionals u van dienst zijn.

Uw golfdag is bij ons in goede handen.

Voor reservaties of aanvullende informatie kunt u steeds mailen naar onze reservatie.

 

Hotelarrangementen

GOLFARRANGEMENT | CORBIE HOTEL

BROCHURE | CORBIE HOTEL

BROCHURE | BNB RIDDERSPOOR

BROCHURE | BNB VLINDERHOF

BROCHURE | HOTEL RESTAURANT DE WATERMOLEN
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Kempensegolf

Mol
+1
06-02-2018

Kempense Golf School De Kempense Golf School kan met recht een opleidingscentrum genoemd worden. Niet alleen kent de Kempense Golf School een lange traditie (de school komt rechtstreeks voort uit het International Golf Training Centre), maar de school beschikt ook over een van de mooiste oefenaccommodaties van België, met uitstekende Professionals, een overdekte, verlichte, driving range,...


Meer info

Kempensegolf
Mol
+3
06-02-2018

Is uitstekend uitgerust om u en uw gasten culinair te verwennen. Het heeft een open brasserie en een apart, stijlvol ingericht, besloten restaurant gedeelte. Er zijn twee grote terrassen, waarvan het bovenste voor besloten gelegenheden gebruikt kan worden. De keuken is voorzien van een state of the art uitrusting en de brigade staat garant voor vakmanschap en kwaliteit op uw bord. Elke dag...


Meer info

Kempensegolf
Mol
+3
31-08-2017

Het stappenplan, de ideale manier om te leren golfen ! Er zijn niet veel sporten die je zo lang kunt beoefen als golf en waarmee je op elke leeftijd nog kunt beginnen. Bij golf ben je nooit te oud om te leren. Een plaats waar dat prima kan is op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw. Een zeer aantrekkelijk eformule om de basisprincipes van het spel zodaing aan te leren, dat u in korte tijd en tegen...


Meer info

KempensegolfAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het