International Golf Training CenterKempense Golf School

De Kempense Golf School kan met recht een opleidingscentrum genoemd worden. Niet alleen kent de Kempense Golf School een lange traditie (de school komt rechtstreeks voort uit het International Golf Training Centre), maar de school beschikt ook over een van de mooiste oefenaccommodaties van België, met uitstekende Professionals, een overdekte, verlichte, driving range, grasafslagplaatsen, oefenbunkers en putting- en chipping greens. Bovendien is er een geavanceerde analyseapparatuur en golfsimulator.

Voor iedereen en alle leeftijden

Golf is voor iedereen en alle leeftijden. Wij beschikken over programma’s en activiteiten voor de jongste golfer tot de beginnende pensionado.

Wel graag beginnen, maar nog weinig tijd

Kunt u om beroepsmatig of om privé redenen vooralsnog nog niet veel tijd aan een golfopleiding besteden? Dan biedt de Kempense Golf School u een financieel aantrekkelijk en op maat gesneden pakket aan om u toch het golfen eigen te kunnen maken.

 

Golfinitiatie

Een golfinitiatie is de ideale manier om voor de eerste keer kennis te maken met de golfsport. De Kempense Golf Club organiseert een aantal keren per jaar initiaties waarvoor iedereen die geïnteresseerd is in de golfsport kan inschrijven. Tijdens de initiatie maakt u kennis met de basistechnieken van de golfsport: lange slagen, chippen en putten en maakt u tevens onder leiding van een ervaren golfer een rondrit over de golfbaan. Afhankelijk van het programma kan ook de golfsimulator onderdeel van de initiatie uitmaken.

Naast de door de club georganiseerde kennismakingen kunnen wij ook golfinitiaties op maat voor u verzorgen.
Uitermate geschikt voor familiefeestjes of personeelsbijeenkomsten.

Alle initiaties staan onder leiding van onze zeer ervaren Golf Professionals Alain Anthonissen en Sander Lemmens.

Voor meer info mailt u naar jasmien.vanbaelen@kempensegolf.be.

 

Start to golf

U kunt op de Kempense Golf Club op verschillende manieren kennis maken met de golfsport. Er zijn verschillende programma’s onder leiding van onze ervaren PGA Professionals die uiteindelijk naar het fel begeerde golfvaardigheidsbewijs leiden.

 

Golf Stappenplan

Het Golf Stappenplan is een all-in programma dat wordt gegeven in groepslessen onder leiding van een erkende PGA Professional. Het programma bevat in totaal ruim tien uur les: 3 lessen van 1,5 uur op de driving range en putting green en daarnaast gaat u 3 maal 2 uur de golfbaan op om direct baanervaring op te doen. Aan het eind van de lessen kunt u op de club zowel het theoretisch als praktische golfexamen afleggen.

Al het noodzakelijke materiaal (inclusief oefenballen tijdens de lesuren) krijgt u gedurende het Stappenplan gratis ter beschikking. Bovendien mag u gedurende de lesperiode onbeperkt en gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten (driving range en putting green) om uw skills extra te kunnen trainen.

Het volledige Golf Stappenplan kost slechts € 295,- per persoon. De formule wordt het ganse jaar door heropgestart op verschillende dagen en tijdstippen.

STAPPENPLAN 1 (2018)

 

Golflessen

Lestijden en tarieven:  klik hier voor meer info 

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  06-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Kempensegolf

Mol
+3
06-02-2018

Is uitstekend uitgerust om u en uw gasten culinair te verwennen. Het heeft een open brasserie en een apart, stijlvol ingericht, besloten restaurant gedeelte. Er zijn twee grote terrassen, waarvan het bovenste voor besloten gelegenheden gebruikt kan worden. De keuken is voorzien van een state of the art uitrusting en de brigade staat garant voor vakmanschap en kwaliteit op uw bord. Elke dag...


Meer info

Kempensegolf
Mol
+21
05-02-2018

18 HOLES GOLFBAAN De Kempense Golf Club is een volwaardige 18 holes baan die zich uitstrekt over 47 hectare. Bij de aanleg zijn meer dan 24.000 bomen en struiken geplant, die een oase van rust creëeren. Daarnaast kent de baan enkele dominante waterpartijen. De combinatie van beplanting en water maakt dat de baan eerder technisch dan vermoeiend is. Zowel de ervaren speler als de beginnende...


Meer info

Kempensegolf
Mol
+3
31-08-2017

Het stappenplan, de ideale manier om te leren golfen ! Er zijn niet veel sporten die je zo lang kunt beoefen als golf en waarmee je op elke leeftijd nog kunt beginnen. Bij golf ben je nooit te oud om te leren. Een plaats waar dat prima kan is op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw. Een zeer aantrekkelijk eformule om de basisprincipes van het spel zodaing aan te leren, dat u in korte tijd en tegen...


Meer info

KempensegolfAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het