Inwoners Grobbendonk/Bouwel en personeelsleden lokaal bestuur kiezen nieuw logoSinds 1 januari 2019 wijzigde er heel wat binnen onze gemeente. Een nieuw bestuur ging aan de slag en gemeente en OCMW integreerden en vormen nu samen het lokaal bestuur Grobbendonk. Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe look. Daarom steken we onze huisstijl in een nieuw jasje en kiezen we voor een nieuw logo! Alle inwoners van Grobbendonk en Bouwel mogen meestemmen.

Verder op zoek naar een nieuw logo   

Sinds eind maart 2019 liep er een online stemronde waarbij de inwoners van Grobbendonk en Bouwel en de personeelsleden van het lokaal bestuur het nieuwe logo van de gemeente konden kiezen.

De meningen van onze inwoners over de voorgestelde logo's bleken erg verdeeld. We vinden participatie belangrijk en namen de opmerkingen dus ter harte. We hebben rekening gehouden met de stemmingen en het logo overgehouden met de meeste voorkeursstemmen. Daaraan hebben we een versie toegevoegd in een andere kleur. Daarnaast kan er nu ook gekozen worden voor een logo met een diamant.   

 

De nieuwe stemronde start op maandag 6 mei 2019. Stemmen kan via www.grobbendonk.be/logo t.e.m. zondag 23 juni 2019. De link is dus pas actief vanaf 6/05!

 

Wie eerder al een stem uitbracht tijdens de vorige ronde, moet dit nu opnieuw doen. De vorige stemronde vervalt.

Enkel inwoners uit Grobbendonk en Bouwel en personeelsleden van het lokaal bestuur Grobbendonk kunnen stemmen. Slechts 1 stem per inwoner/personeelslid is geldig. De gevraagde persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor deze poll en ter controle van de stemmen. 

Nieuwe baseline: ‘Historisch/Toekomstgericht’
Het lokaal bestuur Grobbendonk kiest voor een nieuwe baseline. Toekomst en geschiedenis zijn twee elementen die in Grobbendonk voortdurend op elkaar inspelen. We kiezen voor een nieuwe baseline die hieraan uiting geeft. In die baseline zien we dat de toekomstvisie van onze gemeente rust op een rijke geschiedenis. We putten kracht uit het verleden om volop te werken aan een mooie toekomst voor onze gemeente.    
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  27-04-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Grobbendonk

Grobbendonk
28-09-2019

Door de integratie van de gemeente en het OCMW vormen we nu samen het lokaal bestuur Grobbendonk. Bij deze vernieuwing hoort een nieuwe look. Daarom staken we onze huisstijl in een nieuw jasje en kozen we voor een nieuw logo! Dat deden we echter niet zomaar. Alle inwoners van Grobbendonk en Bouwel en de personeelsleden van het lokaal bestuur mochten hun stem uitbrengen. Meer dan 300 stemmen...


Meer info

Grobbendonk
Grobbendonk
03-04-2019

bijkomende mogelijkheid om optimaal te recycleren! Op verschillende plaatsen in Grobbendonk en Bouwel werden de laatste weken half ondergrondse containers geplaatst. In de containers kan papier- en kartonafval gedeponeerd worden. Daarnaast blijft de huidige ophaling van papier en karton huis-aan-huis verder lopen zoals gewoonlijk volgens de afvalkalender die in het begin van het jaar in alle...


Meer info

Grobbendonk
Grobbendonk
26-03-2019

Sinds 1 januari 2019 wijzigde er heel wat binnen onze gemeente. Een nieuw bestuur ging aan de slag en gemeente en OCMW integreerden en vormen nu samen het lokaal bestuur Grobbendonk. Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe look. Daarom steken we onze huisstijl in een nieuw jasje en kiezen we voor een nieuw logo! Dat doen we echter niet zomaar! We vinden de voorkeur van onze inwoners en...


Meer info

GrobbendonkAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het