Veldrijder Jens Adams en Hollebeekhoeve vormen sportieve tandemZuivelproducent Hollebeekhoeve uit Kruibeke en veldrijder Jens Adams (Hoogstraten) vormen vanaf 1 januari 2020 met het Hollebeekhoeve Cycling Team een sportieve tandem.

Jens Adams (27) is al jaren een vaste waarde in de veldritwereld. De Hollebeekhoeve is dan weer een topper in het bereiden van dagverse zuivelproducten van uitzonderlijke smaak en kwaliteit.

Hollebeekhoeve: “We kennen Jens allemaal als een doorzetter die al jaren het beste van zichzelf geeft. Als bedrijf trachten we dat ook te doen en met het Hollebeekhoeve Cycling Team willen we uiteraard vanaf 1 januari kwaliteit en spektakel bieden. Hopelijk kunnen we hiermee aan het veldrijden evenveel smaak geven als aan onze zuivel.”

De Hollebeekhoeve is een vernieuwend bedrijf met eigen melkvee dat werkt volgens het korte keten-principe: de melk vloeit recht van de stal naar de fabriek waardoor alles binnen de 24u. verwerkt wordt. Verder wordt alle water gezuiverd en maken ze groene stroom van wat de koeien naast de melk zoal produceren. De lat ligt zeer hoog op vlak van smaak, kwaliteit en duurzaamheid.

Jens Adams: “Ik ben ontzettend tevreden dat ik volgend seizoen de kleuren van het Hollebeekhoeve-team mag verdedigen. Ik waardeer ook hun manier van werken, met veel oog voor kwaliteitsproducten die duurzaam en lokaal gemaakt worden. Net zoals ikzelf wil de Hollebeekhoeve op een duurzame manier presteren, dat bindt ons. Samen gaan we dan ook voor smaakmakende prestaties!”

 

Over de Hollebeekhoeve

Het duurzaam bereiden van dagverse zuivelproducten van uitzonderlijke smaak en kwaliteit, daar is de Holleekhoeve in gespecialiseerd. Elke dag opnieuw wordt de melk, geproduceerd door zo’n 1100 Holstein Friesian melkkoeien binnen de 24u. vers verpakt of verwerkt in verse hoeveboter, platte kaas, yoghurt, (zure) room, karnemelk, roomijs, enz. De korte keten in de praktijk dus.

Onlangs ging de Hollebeekhoeve ook al een partnership aan met Wereldkampioene turnen Nina Derwael.

www.hollebeekhoeve.be

 

CV JENS ADAMS

Jens Adams, 27 jaar (5 juni 1992) woont in Minderhout (Hoogstraten) en is een vaste waarde in de veldritwereld.

Als sinds zijn jeugd geldt hij als een van de grote talenten van het veldrijden. 

Na zijn Belgische titel in 2014 bij de Beloften begint Jens veelbelovend aan het veldritseizoen als profrenner. Hij eindigt al meteen 2de in de zware wedstrijd van Ronse en wint de klimcross in het Zwitserse Illnau.

In 2019 maakt Jens deel uit van het Belgische team voor het WK veldrijden in het Deense Bogense waar hij de 9de plaats behaalt.

Vanaf 1 januari 2020 begint Jens aan zijn 7de seizoen als profrenner. Ditmaal in het Hollebeekhoeve Cycling Team. In dit gloednieuwe team krijgt Jens alle kansen om zich volledig te ontplooien en kan hij voor prachtprestaties zorgen.

Hierin zal hij volledig gesteund worden door zijn nieuwe sponsor Hollebeekhoeve, zijn trainer Marc Herremans en een trouwe groep supporters. 

 

Uitslagen veldrijden kampioenschappen

 • Europees kampioenschap beloften 2012             4e
 • Wereldkampioenschap beloften 2013                  5e
 • Belgisch kampioenschap beloften 2014                1e
 • Europees kampioenschap profs 2016                   5e
 • Europees kampioenschap profs 2017                   6e
 • Belgisch kampioenschap profs 2018                      5e
 • Belgisch kampioenschap profs 2019                      6e
 • Wereldkampioenschap profs 2019                        9e

Verdere uitslagen

Podia Belgische wedstrijden:

 • 16-17: 2de plaats Neerpelt
 • 16-17: 2de plaats Ronse
 • 18-19: 3de plaats Neerpelt
 • 18-19: 2de plaats Hasselt
 • 18-19: 3de plaats Bredene

 

 • 2015: 6de eindstand wereldbeker
 • 2017: 5de eindstand superprestige

 

Teams

2020    Hollebeekhoeve Cycling Team

2019     Pauwels sauzen - Bingoal (CT)

2018     Pauwels sauzen - Vastgoedservice Continental Team (CT)

2017     Pauwels sauzen - Vastgoedservice Continental Team (CT)

2016     Crelan - Vastgoedservice (CT)

2015     Pauwels - Vastgoedservice (CT)

2014     Vastgoedservice - Golden Palace (CT)

2013     BKCP - Powerplus (CT)

2012     BKCP - Powerplus (CT)

2011     BKCP - Powerplus (CT)
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Wil je gratis sportnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media support

Meer
02-03-2020

Fanfare ‘De Eendracht’ van Meer nodigt iedereen uit op haar jaarlijks lenteconcert op ZATERDAG 21 MAART 2020 OM 20.00 UUR in de refter van de lagere school, Terbeeksestraat 6 te Meer.Tijdens deze concertavond wordt onder leiding van dirigent Marleen Proost een aangenaam muzikaal programma vertolkt, waarin iedereen ongetwijfeld zijn gading zal kunnen vinden.Iedereen is van harte welkom...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media support
Torhout
29-02-2020

Op zondag 15 maart, vanaf 11.30u, organiseert het bestuur van Het Fonds Palliatieve Thuiszorg Torhout vzw., het jaarlijks Lentemaal in parochiezaal De Biekorf, Steenveldstraat 2, Torhout - wijk Driekoningen. Met ons Fonds geven we financiële steun aan mensen die, in een palliatief stadium van hun leven, thuis willen verzorgd worden. Het Fonds geeft ook financiële steun aan gezinnen die...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media support
Brussel
27-02-2020

Beveilig uw webtoepassingen. Alle gemakkelijk toegankelijke webapplicaties zijn een belangrijk doelwit voor derden, ze bieden een lucratief toegangspunt voor aanvallen tot uw waardevolle gegevens of volledige controle over uw server.Voorkomen is beter dan genezen, bescherm u tegen nieuwe en opkomende bedreigingen!Om aanvallen geen kans te bieden kunt u uw webapplicaties handmaig laten controlen,...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media support
Jabbeke
21-02-2020

Voor de realisatie van het inbreidingsproject in de kern van Jabbeke, is de gemeente gestart met de verplaatsing van een grote lindeboom, en dat is een uniek gebeuren in een landelijke gemeente.Hiervoor volgt de gemeente Jabbeke het advies van landschapsarchitect Paul Deroose die de werken begeleidt:We hebben in ons land jammer genoeg te weinig traditie voor het zorgzaam omgaan met nog levend...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media supportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het