HET BISTRO DU PORT



Bistro du Port is al 20 jaar het huis van vertrouwen voor vele klanten en vrienden. Om u nog meer kwaliteit te kunnen leveren, werd het team onlangs verstrekt met enkele frisse krachten.

Het concept blijft hetzelfde: de nabijheid van de vismijn wordt vertaald in dagelijks verse vis. Daarnaast worden een aantal uitstekende streekproducten uit de polders geserveerd. Dit alles in combinatie met de gastronomisch touch van Chef Christophe en Tom, 2 oudgedienden van Hotelschool Ter Duinen, is dit uitgemond in een vermelding in de Gault Millau en het verwerven van een Toque Blanche.

Uw gastvrouw Nathalie, zal gesteund door Benny, nog meer dan vroeger inzetten op service en sfeer.

De Bistro verwelkomt u met de glimlach!

 

MENU

Voor onze menukaart: Klik hier

 




Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Bistro Du Port
Reserveer

 
Op:  01-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!




Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 






Advertenties



Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het