Hostel De WullokUitwaaien aan de kust

De Wullok is een huiselijke jeugdherberg aan de rand van Blankenberge, tussen de zee en de polders. Het centrum van Blankenberge bereik je al na een kwartiertje wandelen en de zeedijk lonkt op 2km. Je kunt er een fiets huren of je potje koken terwijl de kinderen buiten ravotten.

De jeugdherberg heeft een capaciteit van 80 bedden onderverdeeld in 16 kamers (kamers van 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 8 personen).
De accommodatie bestaat uit een polyvalente zaal met bar en tv. Tevens beschikt de jeugdherberg over 2 volledig geïnstalleerde keukens met eetzaal (capaciteit 52 personen en 25 personen).

Men kan kiezen om zich te laten bedienen of zelf te koken.

De verzorgde kamers bevinden zich op de bovenverdieping en geven uit op de tuin of het kerkplein. Er zijn nette, afzonderlijke doucheblokken voor meisjes en jongens.

Goed om weten

Handdoeken en lakens zijn niet inbegrepen, maar je kan een lakenpakket huren voor € 3,90 euro per verblijf. Het ontbijt is inbegrepen.

 

Reilen en zeilen in Blankenberge

Naast het strand nodigen ook de natuurgebieden De Uitkerkse Polders en De Fonteintjes uit om op ontdekking te gaan. In de haven van de kuststad kuier je tussen de zeilboten of geniet je van een heerlijk dinner. Ook de art nouveau geveltjes in de stad weten te verrassen. Ga shoppen in de gezellige winkelstraatjes. Heb je het graag wat avontuurlijker? Ga eens kitesurfen of probeer een gekke fiets uit op de Lustige Velodroom. Sluit de dag zeker af met een sunset wandeling op de pier. Genieten!

 

Adres: Ruitersstraat 9, 8370 Blankenberge
Telefoon: +32 (0)50 41 53 07
Websitewww.dewullok.be

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Jeugdherberg De Wullok
Boek nu
 
Op:  07-01-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 


AdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het