Nieuwe toeristische brochure 2017: een magazine om te koesterenBlankenberge pakt al voor de kerstvakantie uit met een gloednieuwe toerismebrochure. In de publicatie profileert de badstad zich als vierseizoensbestemming die voor elk wat wils biedt. Met een eigentijdse aanpak en lay-out worden potentiële bezoekers geprikkeld om voor Blankenberge te kiezen als vakantiebestemming.

De compacte brochure bevat een bijzonder compleet overzicht van wat er in Blankenberge allemaal te beleven valt en welke verblijfsmogelijkheden er zijn. Door haar stijlvolle vormgeving straalt ze kwaliteit uit. Informatieve gegevens wisselen af met aantrekkelijke foto’s, korte wervende teksten en overtuigende quotes van bezoekers.

Schepen van Toerisme Philip Konings: “De nieuwe toerismebrochure straalt de boodschap uit dat Blankenberge een kwalitatieve familiebadplaats is waar voor iedereen van alles te beleven valt. De brochure is één van de belangrijkste promotiemiddelen van onze stad.”

Naast de vele evenementen het hele jaar rond, zijn het vooral de talrijke attracties, het uitgebreide horeca-apparaat, de sport- en recreatiefaciliteiten, maar ook het aanbod voor cultuur- en natuurbeleving en de shoppingfaciliteiten die de sterkte van de badstad uitmaken.

Op de voorstelling van de brochure legde toerismeschepen Philip Konings vooral de nadruk op het belang van samenwerking tussen de stadsdiensten en de private toeristisch-recreatieve actoren. De stad wil in de toekomst nog meer een rol spelen als facilitator die de commerciële actoren actief mee helpt activiteiten uit te bouwen, en ze logistiek en promotioneel ondersteunt.

Vanaf vandaag start de dienst Toerisme met de verspreiding van deze publicatie in binnen- en buitenland, zodat geïnteresseerde bezoekers nu al hun verblijf in hun favoriete badstad kunnen regelen.

Blankenberge 2017 is viertalig en is gratis verkrijgbaar in de dienst Toerisme.

De brochure kun je ook online raadplegen op www.blankenberge.be of download ze via deze link.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  24-12-2016

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Staat jouw bedrijf al in de gids?
 Meer nieuws over Blankenberge

Blankenberge - Uitkerke
07-05-2020

De Nationale Veiligheidsraad van 6 mei 2020 stipuleerde een aantal maatregelen voor de heropstart van de detailhandel. Vanaf 11 mei 2020 mogen immers alle winkels hun deuren opnieuw openen. Samen met jullie willen we dan ook alles in goede banen leiden:Wellicht ben jij intussen reeds volop de nodige voorbereidingen aan het treffen voor de heropstart van jouw zaak komende maandag. Twijfel je...


Meer info

Blankenberge
Blankenberge - Uitkerke
20-03-2020

Wij krijgen heel wat vragen omtrent de vernieuwde maatregelen. In de loop van de dag werden alvast een aantal zaken verduidelijkt of bijkomend afgekondigd. Dit zijn de belangrijkste verduidelijkingen of afkondigingen:Recreatieve en toeristische woningen (vakantiehuisje, camping, B&B, vakantieparken, AirBnB, ...) moeten sluiten. De permanente bewoners van dit soort woningen mogen uiteraard...


Meer info

Blankenberge
Blankenberge - Uitkerke
20-03-2020

Als gevolg van de maatregelen die getroffen worden in het kader van deze coronacrisis hebben uiteraard ook alle cruisemaatschappijen hun activiteiten voor bepaalde tijd opgeschort. De periodes van opschorting verschillen echter per cruisemaatschappij.Volgende cruises met bestemming Zeebrugge zijn momenteel met zekerheid geannuleerd: Ship - Cruise Line - DateAida Mar - Aida Cruises - 25 maart...


Meer info

Blankenberge
Blankenberge - Uitkerke
19-02-2020

Bezoek tijdens het feestjaar 2020 de expo’s en wandel door 750 jaar geschiedenis.


Meer info

BlankenbergeAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het