STVV zet 2020 in met zege tegen KV Kortrijk!STVV is 2020 begonnen met een 2-0 thuiszege tegen KV Kortrijk. Nieuwbakken coach Milos Kostic heeft zijn debuut alvast niet gemist. 

Sint-Truiden, met Bushiri in de viermansverdediging, begon wat afwachtend aan de wedstrijd. Ook de bezoekers maakten weinig klaar. Mboyo probeerde Steppe te verschalken met een stifter, maar de doelman liet zich niet verrassen. 

Durkin had een goede mogelijkheid aan de overzijde maar raakte de bal onvoldoende om gevaarlijk te zijn. Met de rust in zicht kwam STVV iets nadrukkelijker opzetten, een doelpunt leverde dat echter niet op.

Na de pauze trokken de Kanaries dan het laken wel naar zich toe. Eerst was er een goed schot van Sankhon, vervolgens waagde ook Colidio zijn kans. Doelman Jakubech redde de meubelen. 

Het bleek slechts uitstel van executie, want amper twee minuten later plaatste diezelfde Colidio het leer in de verste hoek. Tien minuten later was het weer raak toen De Bruyn van dichtbij afwerkte op aangeven van Colidio. 

STVV nam daarna wat gas terug. KV Kortrijk voetbalde nog enkele goede kansen bij mekaar, maar liet het na om er eentje te verzilveren. Zo hield Kenny Steppe zijn netten schoon en bleven de drie punten op Stayen.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-01-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
31-08-2020

Eupen en Sint-Truiden hielden elkaar in evenwicht aan de Kehrweg. Het werd 1-1. Ngoy bracht de Panda’s al vroeg op voorsprong. De thuisploeg moest het daarna lange tijd met tien stellen. Suzuki maakte in het slot gelijk vanop de stip. STVV begon met goede intenties maar na minder dan een kwartier spelen keek het al tegen een achterstand aan. Ngoy prikte de 1-0 van dichtbij tegen de netten...


Meer info

STVV
Sint Truiden
>>
31-08-2020

Liberato of 'Libby heeft een dubbele nationaliteit, naast Kiwi zijnde is hij ook Italiaan.Cacace genoot van een jeugd opleiding bij Island Bay United AFC tot hij in 2018 de overstap maakte naar dé club van de hoofdstad van Nieuw - Zeeland, Wellington Phoenix. Zijn talent bleef niet onopgemerkt, zo mocht hij driemaal opdraven voor het nationaal elftal en stond hij in het elftal van het...


Meer info

STVV
Sint Truiden
01-03-2020

STVV is er thuis niet in geslaagd om punten te pakken tegen KV Mechelen. Malinwa keerde huiswaarts met een 0-3-overwinning, na doelpunten van Schoofs, Vanzeir en een own-goal van Bushiri.KV Mechelen startte fel en kreeg als eerste enkele mogelijkheden via De Camargo, Vranckx en Hairemans. Gaandeweg kreeg STVV wat meer ademruimte. Op een eerste Truiense kans was het wachten tot het half uur. Lee...


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het