Vakantieverblijf B&B VolmolenAan de Volmolen creëren we een biotoop waar de moderne mens de waarde herontdekt van rust en stilte, zijn weg terugvindt naar de natuur als bron van gezondheid, wijsheid en ontspanning. Zorg dragend voor de natuurlandschappelijke en cultuurhistorische rijkdommen die ons omringen.

Maak kennis met een kwaliteitsvol, aantrekkelijk en duurzaam project, waarin oprechte zorg en gastvrijheid voor jong en oud centraal staan. Zo weerspiegelen we onze bekommernis over alles wat leeft, waardevol en kwetsbaar is. Zoals de natuur en de producten die zij voortbrengt via het actieve buitenleven, levensvreugde en zorgzaamheid.

Vakantieverblijf - Natuurbeleving - Ecologische tuin - Gezond ontbijt

Twee nieuwe driesterren vakantieverblijven voor 2 tot 4 personen op een unieke locatie in het Oeterdal, aan een idyllische watermolen tussen twee helder kabbelende beken. Omringd door heel diverse natuurgebieden en gelegen aan diverse netwerken van wandel-, fiets-, mountainbike-, ruiter- en menroutes. Hier op de grens van Kempen en Maasland vindt u rust en stilte in een mix van natuur, cultuur en sport.

Geniet van het beschermde dorpsgezicht, de omliggende natuurgebieden, wandel-, fiets-, ruiter- en menroutenetwerken, het 'zaaien en oogsten' in de landschaps- en moestuin volgens de principes van ecologisch leven en tuinieren, het bereiden van gezonde, huisgemaakte biologische groente- en fruitproducten.

Twee vakantieverblijven

1. Appartement De Beverburcht Gelijkvloers met keuken, eet- en zitplaats (zetelbed), slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, douche en lavabo, apart toilet en ruim terras met uitzicht op de tuin.

2. Studio De Beekjuffer Op het eerste verdiep met keuken, eet- en zitplaats (zetelbed), twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche, lavabo en wc, balkon met prachtig uitzicht op de tuin en de oevers van de Oeter.

Voorzieningen Water, gas, elektriciteit en 6 % btw zijn ingegrepen. Volledig ingerichte keuken. Eethoek, smart tv en wifi, zetelbedden. Bed-, bad- en keukenlinnen. Inloopdouche. Zeep. Wc papier. Haardroger. Strijkijzer. Terras/balkon. Grote landschapstuin. Moestuin. Gratis parkeren. Streekinformatie. Natuureducatie. De site met de 17de-eeuwse watermolen en beschermd dorpsgezicht wordt in een nieuw jasje gestoken. Einde april 2018 opent er een (flamenco) dansstudio met bio tapasbar en er is een gezellige bistro.

Prijzen 2 nachten: 240 euro 3 nachten: 300 euro 4 nachten: 380 euro 5 nachten: 450 euro 6 nachten: 510 euro 7 nachten: 560 euro

Extra's: - Per extra persoon per nacht in een zetelbed: 20 euro - Hotelvriendelijk huisdier na overleg: vanaf 20 euro - Ontbijtkorf: 12 euro per persoon - Lunchpakket: 12 euro per persoon - Huur fiets: 12 euro - Extra bed-, bad of keukenlinnen: 10 euro

Unieke site

De site met de 17de-eeuwse watermolen en beschermd dorpsgezicht kreeg een opwaardering. Naast het molenaarshuis waar u logeert is er onze overbuur Danshuis Volmolen: een (flamenco) dansstudio met bio tapasbar en keukenwinkeltje in het gerestaureerde molengebouw. Bij de manege is er een gezellige bistro.

Neem contact op met uw gastvrouw, Lieve Vandersteegen

  • Bel +32 89 86 64 67 of +32 493 79 23 31 (Lieve) of +32 479 58 47 54 (Mathy)
  • Mail volmolen@telenet.be
  • Stuur een Messengerbericht @Vakantieverblijfvolmolen
  • Kom langs: Volmolenstraat 10, 3680 Maaseik (Opoeteren)Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  30-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over MERCURIUS DM

Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
+4
30-04-2018

OP VRIJDAG EN ZATERDAG 4 EN 5 MEI, 21U Maria Penders (dans & palmas), Erminia Fernández Córdoba (zang) en Jeroen Melkert (gitaar) brengen een voorstelling die tot stand kwam door wederzijdse inspiratie en plezier in het samenspel. Een symbiotische drie-eenheid met liefde voor traditie die flirt met het hedendaagse. Een verrassende voorstelling vol kleur, kracht en impact. ...


Meer info

MERCURIUS DMAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het