Organisatoren van Maze Festival (MAASEIK) steken de handen uit - en door - de mouwen voor de eventsector!YOU’LL NEVER RAVE ALONE
“You’ll never rave alone” is een compleet online platform www.youllneverravealone.com waarop elke organisator of organisatie zich volledig kosteloos kan aanmelden voor dit Covid-19 steuninitiatief. Binnen enkele werkdagen ontvang je al organisatie geheel gratis jouw eigen gepersonaliseerde webshop waar jouw fans je kunnen steunen door de aankoop deze support kleding. Op amper twee weken tijd hebben al meer dan 30 organisaties zich aangemeld op dit steunplatform en zelfs van over onze grenzen heen.

LEAD (INLEIDING)
Zoals talrijke organisaties van festivals, clubs en events zagen Joery Gysen & Patrick Urlings - de organisatoren van Maze Festival (Maaseik) en de gekende clubconcepten Atmoz en Diskoteka (Forty Five, Hasselt) - ook hun geplande evenementen in 2020 volledig in het water vallen door COVID-19.


Maanden voorbereiding die jaarlijks aan de organisatie van deze evenementen voorafging, reeds geboekte dj’s, stages, venues, entertainment etc, tickets reeds in verkoop,… alles kon de prullenbak in. Op alle evenementen verscheen de pijnlijke melding ‘cancelled’. Sinds de lockdown en de pandemie ons land in haar greep heeft is het voor iedere organisator bang afwachten op enig perspectief.. Zomer? Najaar? Eindejaar? 2021? Misschien wel 2022? Wanneer en onder welke protocollen post-corona is nog steeds koffiedik kijken.


Als professionele organisatoren stelden Joery en Patrick de volksgezondheid en veiligheid van hun bezoekers van dag één prioriteit maar hun passie en drive werden plots ingenomen door enorme stilte en onzekerheid.

COVID-19 STEUNINITIATIEF VOOR FESTIVALS, CLUBS EN EVENTS
Ze bleven echter niet bij de pakken zitten toen het perspectief voor de festivalzomer en het volledige najaar ook smolt als sneeuw voor de zon ook! Na maanden energie erin gestoken te hebben lanceren ze hét Covid-19 steuninitiatief ‘You’ll never rave alone’ voor alle getroffen collega organisatoren in de sector.


De wervelende wereld van events vindt zijn kracht in het samenbrengen van mensen. “Omdat dit momenteel fysiek niet mogelijk is, willen we tonen dat de samenhang binnen onze community nu nog sterker is dan ooit tevoren. We begrijpen als organisatoren het gemis zowel van als bij de fans, de heimwee naar festivalweides of genieten van diepe bassen in je favoriete clubs en bars, aldus Joery en Patrick”.


In nauwe samenwerking met organisatoren, artiesten, Bv’s en supporting partners ontwikkelden ze onder het toepasselijk label ‘You’ll never rave alone’ dé support kledinglijn voor de festival- en eventwereld. Van elk verkocht kledingitem gaat de opbrengst rechtstreeks naar de getroffen organisatie.

SUPPORT KLEDING
Niet zomaar support kleding, dus geen promo merchandise, maar oerdegelijke T-shirts, sweaters, hoodies en zelfs mutsen met een onmiskenbare boodschap. Tevens heeft deze support kleding ook een ecologische kant. Zo wordt er enkel gewerkt met ‘fair wear’ en ‘vegan approved’ textiel. Bepaalde kledingitems zijn zelfs 100% bio!

KOOP ONLINE MAAR STEUN LOKAAL
De verkoop van deze support kleding verloopt volledig online en dus corona-proof. De initiatiefnemers met een bijzonder warm hart voor de eventsector nemen de volledige handeling op hun schouders alsook de verzending en de volledige IT infrastructuur om het platform draaiende te houden.

 

ABOUT THE COMPANY

DOEL
Het doel van MAZE VZW tijdens covid-19 is organisaties en fans met elkaar te verbinden maar ook een positief signaal te bieden in deze periode voor getroffen organisaties. Laten we met zijn allen de festivals, clubs en events een warme steun geven om dit ontzettend zware jaar door te komen en positief te kijken naar 2021. Last but not least belangrijk dat niemand in de kou bleef staan en elk festival, club of event (klein of groot) zich gratis kan aanmelden voor dit initiatief. Enkel samen komen we door deze moeilijke periode because... You’ll never rave alone!

https://www.youllneverravealone.com/

https://www.youtube.com/watch?v=L0VoNjORYd8
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  31-12-2020

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over PRpro

Diest
04-03-2021

Dertig dagen nadat de eerste AZ Diest medewerkers uit de prioritaire doelgroepen gevaccineerd werden, kreeg de laatste medewerker van het ziekenhuis zijn eerste prik. Op 26 januari konden de eerste AZ Diest medewerkers gevaccineerd worden dankzij de resterende vaccins van woonzorgcentra uit de buurt. Op 2 februari werden de eerste 100 Moderna-vaccins in AZ Diest ontvangen en kon het ziekenhuis...


Meer info

PRpro
Brussel
04-03-2021

Sterk herstel in tweede semester, grootste pipeline ooit. Immobel handhaaft haar dividend politiek. Immobel realiseerde in 2020 een opbrengst van € 375,4 miljoen, een EBITDA[1] van € 52,8 miljoen en een groepsaandeel in het nettoresultaat van € 33,3 miljoen of € 3,58 per aandeel.In de eerste jaarhelft zag het bedrijf vertraging door COVID-19. Een duidelijk herstel volgde in...


Meer info

PRpro
Zonder gemeente
04-03-2021

De reportage van Test Aankoop waarbij er met een batterij elektrische wagen van Oostende naar de Hoge Venen gereden werd roept heel wat vragen op bij AVERE België, de federatie van elektrische mobiliteit. Het opzet van de test laat te wensen over: zo begon de EV-rijder al met een zo goed als lege tank en heeft hij geen check gedaan van de interoperabiliteit van de laadpas waarmee hij...


Meer info

PRpro
Zaventem
04-03-2021

Met de ongekende uitdagingen en behoeftes waarmee organisaties in alle bedrijfstakken te maken hebben, tijdens deze periode van grote ontwrichting, heeft Kyocera de gelegenheid aangegrepen voor de lancering van twee gloednieuwe multifunctionele A3-kleurenmultifunctionals: de TASKalfa 3554ci en TASKalfa 2554ci.2020 was het jaar waarin een snelle verschuiving plaatsvond naar werken op afstand en...


Meer info

PRproAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Maas en Kempenland | Antwerpen | VL-Brabant | Limburg | Kempen | Oost-VL | West-VL | Brussel | De Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het