Gentse Gruut bierenGentse Gruut Wit

Gruut wit bier is zeer aromatisch, met een geurige fruitigheid en een lichte kruidachtige nasmaak. De body is licht maar zacht. Dankzij de kruiden zijn de smaken rond, heel subtiel en complex. De eerste indruk is die van kruidige droogheid, maar heeft ook een lichte, onderliggende romige zachtheid. .

Advies serveertemperatuur: 4°.
Fles: 33cl
Vat: 20L – 50L
Alc. 5% by vol.
Belgisch Gents

 

Gentse Gruut Blond

Gruut Blond is licht, zacht, een variatie van verscheidene moutsoorten en ongefilterd. Het heeft een neutrale, lichtzachte smaak met een bittere afdronk bekomen met de speciale selectie van gruut kruiden.

Advies serveertemperatuur: 4°.
Fles: 33cl
Vat: 20L – 50L
Alc. 5,5% by vol.
Belgisch Gents

 

Gentse Gruut Amber

Een Amber Ale met Gruut kruiden. We hebben geopteerd voor een speciale selectie van vier mouten in combinatie met onze gruut kruiden. We bekomen een gebalanceerde, peperachtige droogheid met een vermoeden van zure sinaas in de afdronk. Een Engelse pale ale gebrouwen op de oude Engelse methode zonder gebruik te maken van extra suikers.

Advies serveertemperatuur: 4°.
Fles: 33cl
Vat: 20L – 50L
Alc. 6,6% by vol.
Belgisch Gents

 

Gentse Gruut Bruin

Gruut Bruin is onze cuvée, met een vlot aangenaam zacht begin en een nooit geproefde blijvende, bijzondere nasmaak, komende van een variatie van nootsoorten.

Fles: 33cl
Vat: 20L – 5OL
Alc. 8% by vol.
Belgisch Gents

 

Gentse Gruut Inferno

Een ale met een delicaat intens aroma, zijn gouden kleur en unieke smaak maakt het populair bij biergenieters van alle leeftijden.

Advies serveertemperatuur: 6°.
Fles: 33cl
Vat: 20L – 50L
Alc. 9% by vol.
Belgisch Gents
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  21-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.

Gelieve je eerst aan te melden.
Registreren en berichten schrijven is gratis.


Registreer hier! Aanmelden!
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Stadsbrouwerij Gruut

Gent
+5
21-04-2018

Ben je een grote fan van bier? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de historiek van de enige stadsbrouwerij in Gent! Dan is een brouwerijbezoek zeker iets voor jou! Na dit bezoek zal het brouwen en de brouwerij geen geheimen voor u meer hebben! Behalve eentje, namelijk het geheime recept voor de Gruut bieren. Vanaf 8 personen (indien minder dan 8 personen : mogelijk aan te sluiten bij een...


Meer info

Stadsbrouwerij Gruut
Gent
+1
21-04-2018

IEDEREEN is bij ons van harte welkom in de Gentse stadsbrouwerij, met of zonder brouwerijbezoek. Wie wil kan één (of meerdere) van onze vijf Gentse Gruutbieren degusteren of consumeren... Daarnaast kan u genieten van verschillende Gentse specialiteiten denk maar aan onze Breydelspek, Uuflacke, Gruut paté, ... die samen worden geserveerd mé us bruud (brood met draf...


Meer info

Stadsbrouwerij GruutAdvertentiesMedia Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: https://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het